Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
סיבוב שני
« ב- : אפריל 26, 2012, 21:34:28 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 26/4/2012 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | ניקל קטן - ציקדה+KM | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | | * | בוקר | דמוי דג קטן - סאמי+פנסיל | אמנון מצוי (עדדי) | | + |
הדו"ח:הבוקר מגיע אחרי שהטבע כבר התעורר , כמו שרואים בתמונה השמש הגיע לפני   למרות האיחור עדיין מספיק לתפוס כמה שעות של פעילות . הניקלים הזהבים - קאסט מאסטרים ורטלרים/ציקדות זכו לתקיפות במיוחד בעבודה לא מהירה ע הקפצות קטנות . גם דמויי הטופ ווטר זכו לתשומת לב הדגים ( הסאמי 65 הוציא את הבינית של היום ) .   הנסיעה בהחלט הצדיקה את עצמה  סוף שבוע מהנה לכולם 
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
יופי של דגים ישר כח! הקטן את התמונות זה ממש לא נראה יפה לעין.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
דני כל הכבוד יופי של שלל ויופי של הצלחה על דמוים אחרים חוץ מניקלים וספינרים אצלי עובד בעיקר ספינר של Mepps Aglia Gold גודל 0
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
נראה שהכנרת מתחילה להתעורר יפה  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אהבתי את התמונה הראשונה- איזה יופי של בוקר...  כרגיל אצלך- דו"ח משתף ותפיסות יפות  נ.ב. ככלל אינני מתיימר להתערב בהחלטות של אחרים אם לשחרר או לא לשחרר דגים, אך לגבי ביניות בגודל הזה- נראה לי שיש מקום לשקול בחיוב שחרור שלהן או לפחות חלקן, במיוחד אם אינן משמשות כמעדן שלא ניתן לוותר עליו... קח את הדברים לא כביקורת אלא כחומר למחשבה לעתיד...
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אהבתי את התמונה הראשונה- איזה יופי של בוקר...  כרגיל אצלך- דו"ח משתף ותפיסות יפות  נ.ב. ככלל אינני מתיימר להתערב בהחלטות של אחרים אם לשחרר או לא לשחרר דגים, אך לגבי ביניות בגודל הזה- נראה לי שיש מקום לשקול בחיוב שחרור שלהן או לפחות חלקן, במיוחד אם אינן משמשות כמעדן שלא ניתן לוותר עליו... קח את הדברים לא כביקורת אלא כחומר למחשבה לעתיד... חומר למחשבה שולחים בפרטי
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מנצל את הזמן כל עוד יש פס ליציאה  וסוף סוף הסל המפורסם חוזר לשיגרה של סופי השבוע . מסתבר שהצלחת דיי מהר לנער את החלודה שהצטברה בחורף 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
דני כל הכבוד  ויופי של שלל  ואני ממש מאושר שהתמונות נוף המדהימות שלך חזרו  שבת שלום ידידי היקר 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
פי דני, כל הכבוד , איזה הפצצה הבאת, גם בדוח וגם בדגים. עושה לי חשק ליסוע לכנרת כבר!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אהבתי את התמונה הראשונה- איזה יופי של בוקר...  כרגיל אצלך- דו"ח משתף ותפיסות יפות  נ.ב. ככלל אינני מתיימר להתערב בהחלטות של אחרים אם לשחרר או לא לשחרר דגים, אך לגבי ביניות בגודל הזה- נראה לי שיש מקום לשקול בחיוב שחרור שלהן או לפחות חלקן, במיוחד אם אינן משמשות כמעדן שלא ניתן לוותר עליו... קח את הדברים לא כביקורת אלא כחומר למחשבה לעתיד... חומר למחשבה שולחים בפרטי שלחתי לך בפרטי  דוח מהנה כרגיל  על מה נתפס השפמנון?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אהבתי את התמונה הראשונה- איזה יופי של בוקר...  כרגיל אצלך- דו"ח משתף ותפיסות יפות  נ.ב. ככלל אינני מתיימר להתערב בהחלטות של אחרים אם לשחרר או לא לשחרר דגים, אך לגבי ביניות בגודל הזה- נראה לי שיש מקום לשקול בחיוב שחרור שלהן או לפחות חלקן, במיוחד אם אינן משמשות כמעדן שלא ניתן לוותר עליו... קח את הדברים לא כביקורת אלא כחומר למחשבה לעתיד... חומר למחשבה שולחים בפרטי בכלל רעיון נחמד
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אוקי הבני מה הולך קדימה מתארגנים לעוד מפגש בכנרת
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|