אז אחרי כול הדיבורים על מושטים החלטנו שיורדים למעגן הסירות של עין גב בכדי לבדוק מה מצב העניינים שם...
6 וחצי אנחנו שם ומגלים פיזור נכבד של מז'רז'רים וגם כמה קבוצות של דייגי פיתיונות עם מוסיקה חזקה שגורמת לך לצעוק : "סוההההר,תוציא אותי מכאאאאן "...

מוצאים 5 מטר פנויים ומתחילים בדיג...
החבר עם קפיץ על חכה אחת וניסיונות ז'ירז'ור עקרים בגלל ציוד לא מתאים ועבודה לא נכונה אבל הוא נהנה

אני מתחיל עם אחד הדמויים החזקים מהשנה שעברה, ג'יג הד פיצפון עם "נוצות" סיליקון קצרות וחוטי כסף ותוך זמן קצר העדדי הראשון עולה. חתיכה יפה באורך כף יד שנכנסת לסל למקרה שיבואו עוד אחריו...
כמה זריקות נוספות ובזמן גירוד הקרקעית אני מקבל פיצוץ מהנה וריצות לצדדים וברור שהבינית הראשונה להיום הגיעה

(בתמונות,רגע לפני שחרור)
החברה לידי שעד עכשיו עשו קולות של אי שביעות רצון מקבלים תמריץ ונכנסים לפעולה

עוד כמה זריקות ותקיפה של עדדי קטן ואני מחליף לדמוי אחר.
הזמן עובר והדמויים מתחלפים. מספינרים לניקלים לסיליקונים למינווים לקראנקים לדמויים של 10 ס"מ.
פה ושם עולה עדדי אבל אף אחד מהם לא מתקרב לגודל של הראשון ולבסוף מחוסר שותפים לסל הוא מקבל שחרור

לידי החברה מנסים את מזלם ובחור אחד שקולט את השיטה עם ניקל קאסטמאסטר קטן בצבע זהב מתקתק ביניות בכול מיני גדלים כולל שתי חתיכות יפות של 30-40 ס"מ שכולן שוחררו עד כמה שהצלחתי לראות.
מאוחר יותר מתברר ששמו חן והוא אחד מחברי המז'רז'רים בע"מ וזהו הסיפתח למקל החדש שלו. יצא לו טוב

בשלב מסוים נהיה חם,הסירות באות והולכות והמושטים נעלמים.
9 וחצי,קיפול

בפעם הבאה צריך להגיע באור ראשון ועדיף באמצע השבוע....