הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
גם במדבר מאמון, תמצא את האינטי שלך...  התמדה, נסיון וידע- ויש תוצאות... באיזה עומק היתה התקיפה- ובאיזה גובה לדעתך היתה התקיפה?! מאוד מסוקרן גם לדעת עם איזה ציוד תפסת את הדג (חוט/ים, מקל, מכונה...)... רפי בוא ונתרגם למטרים אולי העניין יקל העומק היה משו כמו 15 פאדום שזה בערך 28 מטר התקיפה עצמה הייתה ב 10 פאדום משהו כמו 18 - 20 מטר לערך והפייט נגמר בדי מהר דווקא בגלל הציוד שהיה בשימוש מקל פואר ספיל של JIGGING MASTER
רולר PE 5 JIGGING MASTER
חוט בד וויפלאש קריסטל 80 ליברה
שוק לידר 100 ליברה של JIIGING MASTER
קרסים 11/0 כנ"ל של JIGGING MASTER אחרי רשימת ציוד כזו אני בטוח שהינך מבין למה אין לי בעיה לסגור את הדג
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2012, 09:02:33 AM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
תמיד יש מה לאכול אצלך  מאמון , תן סקירה על הציוד איזה קרס ואסיסט (בניה עצמית ?) לא פחדת שהדג ישתגע על המים וירד למטה בחזרה ? דני וכמו שעניתי לרפי הקרסים של JIGGING MASTER 11/0 וכן בניה עצמית ..מאז ומעולם רק בניה עצמית והדג כן ניסה וכן השתגע אבל הצלילות חזרה היו קצרות מאד וכל פעם מחדש שניסה החזרתי אותו למסלול הנכון ..לנשום אוויר 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
סחטיין על המקצועיות והחיוך מליון דולר! לא רוצים לאכול בעומק??גם ברדוד מצויין  עם גיג קטן קל בהקפצות אבל קשה מאוד בלחימה ועוד במים רדודים שהדג בשיא כוחו. יופי של תוצאה!!! שמח בשמחתך  הרבה הצלחה בבאות. גיא תודה על הג'יג  עשה לי את היום 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אחלה דג חבר יקר כרגיל יש אצלכם אקשן בסירה. דוח מפורט ומהנה ..אהבתי !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
כ  icon_pray;ל הכבוד יה מועלם
|
|
|
|
|
כרגילללל מאמוןן מפגיז יפה גם שאין יותר מידי דגים אחלה אנטיאסס ועוד ברדוד לקחת אותו! אקשיין משובח! בקרוב יגיעו המלכות המפוספסות לאזורנו אינשאללה
|
|
|
|
|
מקל פואר ספיל של JIGGING MASTER
רולר PE 5 JIGGING MASTER
חוט בד וויפלאש קריסטל 80 ליברה
שוק לידר 100 ליברה של JIIGING MASTER
קרסים 11/0 כנ"ל של JIGGING MASTER
אחרי רשימת ציוד כזו אני בטוח שהינך מבין למה אין לי בעיה לסגור את הדג
הרבה JIIGING MASTER יותר חשוב מי השתמש בציוד הייתי אומר MAMOON MASTER אין אפס בתפיסות כל יציאה בינגו אין אפס בשיתוף ובתשובות מאסטר!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
SWEET 16  דוח מהנה כרגיל מאמון  איך תופרים תמנון חי?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
כרגיל דו"ח מעולה ומלמד. אם ל 16 ק"ג אתה קורא "חמוד" מעניין איך היית קורא לדג 6-8 ק"ג  אולי קושקושון ? 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
כ  icon_pray;ל הכבוד יה מועלם עודד... העונה המתקרבת עם סימנים יפים כמה חודשים וזה יתחיל בגדול ...יהיה צפוף 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
מחכה בקוצר רוח לדוג שוב לצידך ועים כל החבורה....
|
|
|
|
|
סחתיין חביבי  עושה חשק לברוח מהעבודה ולצאת לים. כל הכבוד מאמון 
|
|
|
|
|
הלוואי עליי כל יציאה כזה "חמוד" איזה יופי של תוצאה אין על ההרגשה הזאת אחרי יום כזה של עבודה קשה חיפושים ואז בדקה ה 90 זה בא . משכיח ממך את כל הייאוש של כל היום בשנייה. אחלה חתיכה מאמון מאחל לך עוד המון חמודים כאלה. בהצלחה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|