סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמח שנהניתם במפגש ואפילו תפסתם משהו  בפעם הבאה אני יבוא אז תפסיקו לבכות שלא באתי כי גם ככה תמיד שגיא בא יש רוח שמפריעה או איזה מים עכורים חייב להיות משהו, בפעם הבאה שתצא משלחת אני מצפה להגיע ואז כבר היה יותר מעניין. אה ועל הדרך, תפסיקו לאיים עם ה-  כי אני ממש לא מפחד אני יודע שביעסתי אתכם שלא הגעתי כי בלעדיי משעמם אבל לא נורא בפעם הבאה! אה חמודי..... אתה לא תגיד לנו עם מה לאיים עליך ועם מה לא!!!!! אתה אומר שגיא אחראי על הרוח והעכירות? גיא - יש לך משהו שאתה רוצה לספר לנו?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שמח שנהניתם במפגש ואפילו תפסתם משהו  בפעם הבאה אני יבוא אז תפסיקו לבכות שלא באתי כי גם ככה תמיד שגיא בא יש רוח שמפריעה או איזה מים עכורים חייב להיות משהו, בפעם הבאה שתצא משלחת אני מצפה להגיע ואז כבר היה יותר מעניין. אה ועל הדרך, תפסיקו לאיים עם ה-  כי אני ממש לא מפחד אני יודע שביעסתי אתכם שלא הגעתי כי בלעדיי משעמם אבל לא נורא בפעם הבאה! אה חמודי..... אתה לא תגיד לנו עם מה לאיים עליך ועם מה לא!!!!! אתה אומר שגיא אחראי על הרוח והעכירות? גיא - יש לך משהו שאתה רוצה לספר לנו? אה,,,,לא.  סתם,שלא תתפנקו ותתרגלו... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם הים יבש- טוב שיש כנרת... ומסתבר סער שהז'רז'ור אצלכם זורם בדם- אתה, קובי, ירון, שחר.... - מז'רז'רים בנשמה...  יופי של ד"וח בפרקים, כל אחד והזוית שלו, חברים שהכירו לפני זמן לא רב מתחברים למשלחות ומסעות דיג.... ובכלל אהבתי את הקטע של הילדים שהצטרפו- אצל פלורנטל ידוע שזה עבר בגנים לילדים אך לא ידעתי סקווידי שהבת שלך גם בענין...  וכמו שכתבתי היום בדוחות אחרים סער (למה זה קורה רק בדוחות של המתוקים..  ...)- רק אנא תשתדל בעתיד על מילוי הנתונים (לכל הפחות סוגי הדגים שנתפסו- אם לא שקלת ולא ספרת ניתן לרשום "לא נספר" ו"לא נשקל"...), ואשמח אם יעודכן הדו" ע"י עריכה.  מילוי הנתונים יכול לסייע למי שבעוד שנה ינסה לבדוק למשל באיזה חודש התחילו להתפס ביניות בכנרת וכיוצ"ב...
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שמח שנהניתם במפגש ואפילו תפסתם משהו   ושמעתי שהפיתיון של התמני עובד  וסקוודי מרחק של מטר בדרך כלל מספיק אבל רק שהמים קרים 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
רציתי מאד להפתיע ולהגיע בלי להודיע ;Dונראה לי שפספסתי המון כמה טוב לראות חברה כאלה וביחד נהנים מכל רגע בצד שעבדתם המים כה עכורים ואמת ממש בוץ ...יש לחכות עוד זמן מה עד שהמים יתנקו טיפה סחתין חברה על יציאה מדהימה  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ערן199
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
דג דגים - מוכר בשר- אטליז בשרים זכרון יעקב
|
|
כן , גיא צור וכולם אין ספק שהרבה מחברי הפורום רוצים הזמנה לכנרת ולו בכדי ללמוד קצת על מים מתוקים זה כולל גם אותי ועוד דייגים מאזורינו (חוף כרמל ) אז יאללה להרים את הכפפה ובואו נארגן מפגש בכנרת... 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
יהיה מפגש בקרוב תיקנו הרבה ניקלים בדגש על הרבה
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
המלצה חוץ מניקלים רצוי שיהיו גם ספימרים זהב וכסף משקלים 2.5 עד 6 ג' עובד מצוין על מושטים ולבניות מומלץ גם בובות קטנות בגבנים זהב עם אדום ,צהוב , צהוב עם ירוק ,וגם צבעים בהירים הניקלי במשקלים של בין 3 ל 7 ג' צבעים כסף זהב ונחושת
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
התחלתי לחסוך  , לא מפספס את המפגש הזה שיהיה בעזרת השם  יש לי כבר 90 שקל חדש  . נ.ב יש דגמים של בובות מומלצות (חוץ מספינרים וניקלים את זה אני יזמין מאי ביי)
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
התחלתי לחסוך  , לא מפספס את המפגש הזה שיהיה בעזרת השם  יש לי כבר 90 שקל חדש  . נ.ב יש דגמים של בובות מומלצות (חוץ מספינרים וניקלים את זה אני יזמין מאי ביי) לגבי דמוים תשאל את גיאג'ק או kohav, נראה לי שהם יוכלו לתת תשובות יותר מדויקות מימני
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרבה הרבה.. עם מה שהשארתי מתחת למים בטח יש כמה שיחים שקועים שנראים כמו עץ חג המולד  מי שלא יודע לקשור דמויים, בטוח ידע בעיניים עצומות אחרי כמה שעות בכנרת הספינרים עבדו הכי טוב... אבל הם מתמגנטים לשיחים חשוב להכנס למים ולעבור את צמחיה  ההמלצה הקודמת לא תעזור לכם בכלל כי תמיד יהיה עוד קו של צמחיה שקועה שלא תראו  אה, ותביאו ביגדי החלפה, אלא אם באתם באוטו של מישהו אחר ולא אכפת לכם שהמושבים ירטבו 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
זה הולך ומתחמם  יכול להיות שעדיף כרגע לבחור נקודות רחוקות יותר משפך הירדן? אולי שם המים יהיו יותר נקיים?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה הולך ומתחמם  יכול להיות שעדיף כרגע לבחור נקודות רחוקות יותר משפך הירדן? אולי שם המים יהיו יותר נקיים? לדעתי הצבע הזה קשור בעליית מפלס המים וברקב של הצמחיה שמפריש פיגמנטים למים ולא לסחף מהירדן.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
איזה יופי לקרוא את הדיווח הזה ואת כל התגובות ואיזה יופי לראות איך ככה מתארגנת חבורה ליציאת כיף ואפילו עם הילדים  זה נראה שכולם מכירים פה שנים ומענין לדעת עם כל ההכרות הזו נוצרה בפורום?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|