תראה מזה מאמון אצלנו זה סטלה ,סלטיגה,ררניום,אומטו וכול חכות הכי טובות קרבון מצוין וכול זה בשביל בקושי דג ואנחנו אחרי דג דו"ס חושבים להחליף למקל או מכונה משוכללת יותר אלו ככפות של 10 שקל וקצת יותר דגים מאצלנו לא חושבים להחליף כפפה אחרי הדייג
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2012, 15:02:55 PM על ידי יריב
תראה מזה מאמון אצלנו זה סטלה ,סלטיגה,ררניום,אומטו וכול חכות הכי טובות קרבון מצוין וכול זה בשביל בקושי דג ואנחנו אחרי דג דו"ס חושבים להחליף למקל או מכונה משוכללת יותר אלו ככפות של 10 שקל וקצת יותר דגים מאצלנו לא חושבים להחליף כפפה אחרי הדייג
יריב ..על זה נאמר שלא הציוד או המותג הוא זה שתופס
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2012, 16:35:24 PM על ידי הנצרתי מס 1
עזוב אותי מולדיביים, עזוב אמריקה, יש מישהו שיכול לסדר לי כניסה לסעודיה לשבוע?! מתפשר גם על עומאן...
תיסלאם מאמון- עשית לי את היום
העלאתי כי יודע כמה אתה אוהב דייג בולוס עם חוט ביד !!
רפי..הסרטון השני ( הדייגים במקצוע )אומרים בבירור שהעומק 10 מטר בלבד ...
10 מטר עומק ..אתה קולט !!
קולט?!!! אני רוצה לטוס לשם מחר בבוקר
ומה הכי עצוב?! לפני 50 וגם 40 שנה, כאן במפרץ היה לא רחוק מזה.... למשל על ה"תורכית"..... שם שמרו על הים- כאן טבחו ללא דין וללא דיין, איפה בדיוק יש עולם שלישי?!!!
מה זה רפי מתכנן לבד מה איתי איזה יופי לא ידעתי שיש דייג כזה כל כך קרוב שוב תודה מאמון שלחת אותי לפנטזיות אחרות . איזה יופי של דייג מזכיר לי את הסיפורים של ארז שהיה קטן והיה גר באילת גם ככה אם החוטים היו עובדים שם. תמשיך לפנק אותנו גבר אחלה סרטונים
מדהים מדהים איזה בולוס משגע איזה דגה רק אצלנו הרגו שחטו טבחו בים כל הטרולים והצ'יצ'ולות והחסקות וג'רפים למיניהם שאלה לי :יש לי נבוט כמו בסרטון הראשון למה אני לא תופס דגים כאלה?
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2012, 23:55:51 PM על ידי dovdov