MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני אישית משתמש ב power pro בצבע צהוב עובי חוט 0.13 8 kg אחלה חוט 
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
כמעט כל חוטי הבד המוכרים טובים לנו אתה תמצא העדפה משלך מתישהו לדעתי הצבע לא כלכך משנה לדג אולי לנו אם אתה עוקב בעין אחרי החוט אני אישית התחלתי עם POWERPRO ירוק ונשארתי איתו עד היום החוט הזה טוב לי ואין לי סיבה להחליף לחוט אחר תהנה זה הכי חשוב
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוניטיקה צבע לבן פגז של חוט 
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אישית משתמש ב power pro בצבע צהוב עובי חוט 0.13 8 kg אחלה חוט  שלום מוטי אני חושב שחוט צהוב ללא שוק לידר יכול להרתיע את הדגים מלתקוף לא? לא עדיף לבן ,ירוק,או כחול.
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אני אישית משתמש ב power pro בצבע צהוב עובי חוט 0.13 8 kg אחלה חוט  שלום מוטי אני חושב שחוט צהוב ללא שוק לידר יכול להרתיע את הדגים מלתקוף לא? לא עדיף לבן ,ירוק,או כחול. שלום לך קוקו  גם לי יש את החוט המדהים של יוניטיקה בצבע לבן(הוא כבר לא כלכך לבן  ) אבל לפני זה היה לי power pro בצבע צהוב(שירת אותי בנאמנה כשלוש שנים  ) ואני לא רואה שיש יותר תקיפות על החוט הלבן  ההבדל היחיד הוא שהיוניטיקה רך כמו משי  ולא צריך "לרכך" אותו  ולא מרעיש ביציאה ובהחזרה לא שזה מפריע לי (הרעש) כי אני בדרך כלל עם ה_MP-3 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2011, 17:44:28 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
האם זה כל כך נחוץ שוק לידר בג'רגור במשקל 10 - 40 g???
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
שבת שלום שי  אני אישית אף פעם לא השתמשתי בשוק לידר ואני עובר בג'רג'ור כבד 16g-90g חוט ראשי 35 lb מדי פעם מקצר את החוט במטר מטר וחצי ואף פעם לא הרגשתי צורך גם מי שאני מכיר לא משתמש אז צריך או לא  לפי דעתי לא
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2011, 20:20:50 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
 התשובה למעלה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2011, 20:22:28 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
תודה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני אישית משתמש ב power pro בצבע צהוב עובי חוט 0.13 8 kg אחלה חוט  שלום מוטי אני חושב שחוט צהוב ללא שוק לידר יכול להרתיע את הדגים מלתקוף לא? לא עדיף לבן ,ירוק,או כחול. שלום לך קוקו  גם לי יש את החוט המדהים של יוניטיקה בצבע לבן(הוא כבר לא כלכך לבן  ) אבל לפני זה היה לי power pro בצבע צהוב(שירת אותי בנאמנה כשלוש שנים  ) ואני לא רואה שיש יותר תקיפות על החוט הלבן  ההבדל היחיד הוא שהיוניטיקה רך כמו משי  ולא צריך "לרכך" אותו  ולא מרעיש ביציאה ובהחזרה לא שזה מפריע לי (הרעש) כי אני בדרך כלל עם ה_MP-3  נכון מאוד 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני אישית משתמש ב power pro בצבע צהוב עובי חוט 0.13 8 kg אחלה חוט  שלום מוטי אני חושב שחוט צהוב ללא שוק לידר יכול להרתיע את הדגים מלתקוף לא? לא עדיף לבן ,ירוק,או כחול. באמת צבע החוט לא משנא לא לשכוח חוט בד מאוד דק 0.13 אף פעם לא היה לי בעיה לתפוס דגים בגלל צבע חוט 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2011, 19:42:54 PM על ידי motim
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אני אישית משתמש ב power pro בצבע צהוב עובי חוט 0.13 8 kg אחלה חוט  שלום מוטי אני חושב שחוט צהוב ללא שוק לידר יכול להרתיע את הדגים מלתקוף לא? לא עדיף לבן ,ירוק,או כחול. באמת צבע החוט לא משנא לא לשכוח חוט בד מאוד דק 0.13 אף פעם לא היה לי בעיה לתפוס דגים בגלל צבע חוט  נכון מאוד 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
שבת שלום שי  אני אישית אף פעם לא השתמשתי בשוק לידר ואני עובר בג'רג'ור כבד 16g-90g חוט ראשי 35 lb מדי פעם מקצר את החוט במטר מטר וחצי ואף פעם לא הרגשתי צורך גם מי שאני מכיר לא משתמש אז צריך או לא  לפי דעתי לא גם אני לא השתמשתי אף פעם בשוק לידר לא חושב שצריך וגם לא הגעתי לצורך לדעתי הטכניקה יותר חשובה ובזכותה אין צורך בשוק לידר גם אני מקצץ מדי פעם איזה מטר חוט אבל לא ממהר לעשות זאת
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
שבת שלום שי  אני אישית אף פעם לא השתמשתי בשוק לידר ואני עובר בג'רג'ור כבד 16g-90g חוט ראשי 35 lb מדי פעם מקצר את החוט במטר מטר וחצי ואף פעם לא הרגשתי צורך גם מי שאני מכיר לא משתמש אז צריך או לא  לפי דעתי לא גם אני לא השתמשתי אף פעם בשוק לידר לא חושב שצריך וגם לא הגעתי לצורך לדעתי הטכניקה יותר חשובה ובזכותה אין צורך בשוק לידר גם אני מקצץ מדי פעם איזה מטר חוט אבל לא ממהר לעשות זאת צודק מאוד מומי  ועוד דבר אחד פעם בחצי שנה בערך אני הופך את החוט על הספולה (אם יש ספולה נוספת הכי קל ) וכך אני גורם לשחיקה אחידה של החוט וכך לחיים יותר ארוכים של החוט , ועל הדרך מנקה את הפנים של הספולה משאריות של מלח
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שבת שלום שי  אני אישית אף פעם לא השתמשתי בשוק לידר ואני עובר בג'רג'ור כבד 16g-90g חוט ראשי 35 lb מדי פעם מקצר את החוט במטר מטר וחצי ואף פעם לא הרגשתי צורך גם מי שאני מכיר לא משתמש אז צריך או לא  לפי דעתי לא תוכל לפרט על הסגנון (ג'רג'ור כבד) ? מקלות ,דמויים, רולרים ,דגי מטרה, מיקום ,עומקים ?... תודה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|