וואו, איזה דוח

היה שווה לחכות...........
ברור כרגע שאתה מלך הטרולינג! וסוף סוף רואים טרולינג שצורה שלא ידענו עליה מקודם (לפחות אצלי ובטח אצל עוד אחרים)
הייתי שמח לקצת פרטים נוספים:
כפי שנשאל ע"י מאמון, האם זה עומק 6.5 מטר קרקעית או עומק צלילה של הדמוי (הרי אקס ראפ 30 פיט זה כ10 מטר)? הציפורים לחשו לי שזה היה בעמוק של כ 40 מטר, נכון?

מתאר קרקעית,
מהירות נסיעה (האם תואם את אדריס-ללוקוסים 7 קמש?) טוב כבר ענית בשרשור אחר אבל בכל זאת..
האם טרולינג ללוקוסים יעבוד בעומקים שונים גדולים יותר? האם המהירות האופטימלית לדעתך צריכה להשתנות?
כיוון גרירה וזווית לשמש-כתבת שזה מערבה (יעני השמש בגב שלך וזה מה שאתה ממליץ), למה דווקא מערבה ולא צפון דרום כאשר השמש בצד? האם זה קשור לזה שהריפים הצד הארוך שלהם זה מערב מזרח? ורציתם לנצל הכי הרבה שטח ממנו?
יש לך הסבר למה דווקא כשהשמש עלתה התחילו להיתפס? מג'רג'ור בחוף אני יודע שדווקא באור ראשון\אחרון זה הכי טוב...
האם אתה גורר עם שימוש ב פ.פ.? האם אתה גורר על קצה הריפים (מפגש הסלע עם חול) או במרכז הריפים?
האם נקדות שתופסים בהם פעם אחת (ברמה של 10 מטר) זה אזורים שאתה משתדל לעבור מעליהם בדיוק שוב פעם ויש להם סיכוי לתפוס (אם אנחנו מדברים על דגי קרקעית כמו לוקוסים)? האם לדעתך זה שהלוקוסים כרגע בתקופת רבייה וידוע שיהיו בקבוצות אז שווה לחפש את האחרים איפה שיש אחד?
האם תוכל בכמה משפטים לתאר איך אתם מפזרים את המקלות והדמויים? עמוק יותר רחוק יותר וכו'? בסיבוב אמרת משאירים את האחרון?
לסיום, מקווה שיהיה אפשר לייסם ומקווה לתוצאות...
תשובות-
*לענין העומק הסברתי בתגובה למאמון ותיקנתי בדוח את הניסוח הלקוי שלי....
לעומק 40מ' לא התקרבתי ביציאה הזו, בקושי 30מ',
ב:40מ' הסיכוי לתפוס לוקוס בטרולינג- עם דמוי שצולל עד 10מ'- אפסי. זה יעבוד ויעבוד מצוין-
רק עם דאון-ריגר שיוריד הדמוי 3-10מ' מעל פני הקרקעית...
*קרקעית סלעית, גררנו במהירות 6.8-7.2מ קמ"ש...
*לוקוסים בטרולינג ללא דאונריגר- עד מקסימום 20 מטר לדעתי (עם דמויים של 6.5-9מ' עומק צלילה).
*הכיוון קשור למיקום השמש. יצאנו בבוקר- אז מערבה השמש בגב ומזרחה השמש מולך.
מנסיון, בגרירה מול השמש כמות התקיפות קטנה הרבה יותר מאשר כשהשמש בגב או בצד.
אחה"צ- התקיפות הן כשאתה גורר לכיוון מזרח...
*לדעתי התקיפות בטרולינג הן בכל שעות האור, לא בחושך.
*גורר עם פ.פ. ואין לי בעיה לגרור בלי בשטח שאני מכיר.
גם על קצה הריף וגם באמצע הריף, תלוי...
*ככלל, היכן שתפסתי מנסה לעיתים לחזור על אותו קו ולא משנה איזה דג,
נוטה לעשות זאת במיוחד עפ פלמודים,
אם זה בודד- לרוב ממשיך הלאה, אם זה שתי תפיסות בסמיכות באותו אזור- נוטה לחזור על הקו.
לא תמיד- תלוי בתחושה ובחשק.....
לעיתים יש דגים נוספים- לעיתים אין....
*לגבי שיטת הפריסה- ענין למאמר שלם שצפוי להגיע עם סרטון ותמונות...