פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מולים, מולים ועוד קצת מולים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מולים, מולים ועוד קצת מולים (נקרא 3768 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 14/4/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - אדום קפוא | גרבידה אילתית (סנפן) | 33 | |
הדו"ח:יאללה מתחילים  , ב5:20 בבוקר מגיע עם הדוד לפוצקר אני יוצא מהאוטו והדוד נשאר לישון קצת, אני בנתיים יושב במועדון מכין לו את המקל, מסתכל על הים קצת, ולקרת 5:50 מעיר את הדוד , ויוצאים מהמרינה ,אחרי חצי שעה בערך מגיעים לנקודה, והפיש פיינדר מראה ענן, כולם מורידים , ותופסים אחד אחרי השני , רק דוד שלי לא תופס, כולם הפסיקו לתפוס ובנתיים מדלגים לנקודה אחרת, ואז דוד שלי רואה שכל החוט מתפורר לא הגיוני, כי שמתי את החוט על המכונה לפני שבוע אני מסתכל על הטבעות במקל שלו ורואה שהטבעת הראשונה של המקל שבורה , תבינו לבד  , מגיעים לנקודה השניה, מורידים וכולם תופסים גם הדוד (ואז אני באמת נהנה)  , תופס בנקודה הזאת עוד איזה 5 מולים, אנחנו דגים בדריפט אז כל הזמן צריך לתקן כדי להישאר על הנקודה, מתקנים לנקודה, אני מוריד ישר , אחרי 2 דקות מרגיש מכה ומעלה את החוט עם 3 מולים ועוד שלוש חוטים של אנשים אחרים  , פותר את הפלונטר אחרי איזה 15 דקות, שם גמברי מוריד, כבר 10 דקות אין אכילה מעלה את החוט כל הגמברי נשאר על הקרסים , עוברים לנקודה אחרת, מוריד ואיך שהריג מגיע לריצפה יש אכילה, מעלה ויש 4 מולים על המקל  , עוברים נקודה, אני והדוד מתחילים להוציא בלי הפסקה איזה 10 דקות והמספר של הדגים כבר עומד על 25  עוברים נקודה פעם אחרונה אני מוציא 5 דגים בהורדה אחת, והדוד מביא עוד 2 , כאן הפסיקו ההאכילות , מנסים לדוג עוד איזה 20 דקות ואין אכילות, כבר חייבים לחזור למרינה כי לחוצים במועדון (יש אתר צלילה חדש וכולם לחוצים עליו), בקיצור היה אחלה דייג והיה מאוד נחמד לצאת לדוג עם הדוד שלי , מה שאני הכי אוהב בדייג הזה שאין סלעים מעצבנים, ובדרך כלל יש דגים (אכילים), בקיצור מומלץ ביותר.  יאלה ביי מקווה שנהנתם  (רק אחרי הארוחה נזכרתי שאני צריך לצלם לדוח)
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2012, 07:34:16 AM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נהנינו כי מרגישים שנהנית.......וגם הדוד נהנה
כל הכבוד.........
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מצליחים לראות את החיוך שלך דרך הדוח.
שמח בשבילך על היציאה ועל התוצאה.
תודה על השיתוף :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
שי לא היה לנו מקל וחוט חדשים, אז הסדרנו שמנו את החוט בטבעת לפני הראשונה, והשארנו את החוט על המכונה בלי בררה
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שי לא היה לנו מקל וחוט חדשים, אז הסדרנו שמנו את החוט בטבעת לפני הראשונה, והשארנו את החוט על המכונה בלי בררה 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח נחמד תפיסות רבות
עכשיו רק בתאבון
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביב מבחינתי אתה דוגמא לנוער של היום להתנהגות למופת - כותב ומתנסח יפה, בלי מילים גסות וזוכה לכבוד, אהדה ופרגון מכל הסובבים אותך. תענוג של נוער  דיר באלק שתשתנה לנו  לנערים האחרים בפורום את אביב אני מכיר אישית כי הוא גר לא רחוק ממני והוא גם טורח להגיע לכל הפעילויות. אני משוכנע שגם אתם - כמו אביב דוגמא ומופת לאחרים ומפיקים טונות של נחת להורים. שנית דוח נפלא אביב. שומעים שנהנית ואתה מעביר את החוויה במלואה. כשיצאתם הייתי על החוף יחד עם טל - ביציאה ראיתי אותך אצל פוצקר ולא שמעת שקראתי לך. שמח שמישהו חגג השבת, ועוד יותר שמח שזה אתה. עם איזה מקל עבדת?
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה על הפירגון אייל וואלה ריגשת אותי , אני לא משתנה, וואלה אייל לא שמעתי אם הייתי שומע הייתי בא להגיד שלום, ראיתי את טל דיברתי איתו קצת הוא אמר לי שהוא יכול לתרום לי מהאבו נפחות שלו  ועבדתי עם מקל של אבא שלי, נראה לי שכתוב עליו קרוקודיל או משהו בסיגנון, הוא פשוט יותר רגיש מהמקל שלי אז אני עובד איתו על מולים וחוץ מזה תודה לכולם על הפירגון
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תודה רבה על הפירגון אייל וואלה ריגשת אותי , אני לא משתנה, וואלה אייל לא שמעתי אם הייתי שומע הייתי בא להגיד שלום, ראיתי את טל דיברתי איתו קצת הוא אמר לי שהוא יכול לתרום לי מהאבו נפחות שלו  ועבדתי עם מקל של אבא שלי, נראה לי שכתוב עליו קרוקודיל או משהו בסיגנון, הוא פשוט יותר רגיש מהמקל שלי אז אני עובד איתו על מולים וחוץ מזה תודה לכולם על הפירגון אחלה מקל למולים מאוד רגיש. יופי של דוח אביב שמח שאתה נהנה בים 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אביב מבחינתי אתה דוגמא לנוער של היום להתנהגות למופת - כותב ומתנסח יפה, בלי מילים גסות וזוכה לכבוד, אהדה ופרגון מכל הסובבים אותך. תענוג של נוער  דיר באלק שתשתנה לנו  לנערים האחרים בפורום את אביב אני מכיר אישית כי הוא גר לא רחוק ממני והוא גם טורח להגיע לכל הפעילויות. אני משוכנע שגם אתם - כמו אביב דוגמא ומופת לאחרים ומפיקים טונות של נחת להורים. שנית דוח נפלא אביב. שומעים שנהנית ואתה מעביר את החוויה במלואה. כשיצאתם הייתי על החוף יחד עם טל - ביציאה ראיתי אותך אצל פוצקר ולא שמעת שקראתי לך. שמח שמישהו חגג השבת, ועוד יותר שמח שזה אתה. עם איזה מקל עבדת? מה שאייל אמר תמשיך להיות אביב שהכרנו  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אכן דו"ח מהנה שמעביר היטב את כל החוויות... ואכן הסנפנים נמצאים לעיתים בלהקות כאלו- ככה שכל קרס פנויה תביא דג- גם חמישיות ושישיות בהרמה אחת... לרוב אם יודעים להמתין בסבלנות ולא למהר למשוך כשנתפס דג... פעם הבאה- רוצים תמונות מהים, שלך על הסירה... מענין היה לראות את הפרצוף שלך עם חמישיה...  אגב, עם איזה חוט ואיזה עופרת עבדת ביציאה הזו?
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|