פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   מחט לבויליס וחיתוך חוט בד 80LB |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחט לבויליס וחיתוך חוט בד 80LB (נקרא 1978 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום חברים  יש לי 2 שאלות: 1.הגיע אליי היום החוט בד 80LB מאיביי, התחלתי להכין ריגים והכל, אבל הבנתי שלא פשוט לחתוך אותו  ניסיתי עם כמה סוגי מספרים ופשוט צריך לחתוך כמה פעמים באותה נקודה כדאי שזה יחתך.. יש דרך יותר פשוטה לחתוך ? בלחיצה אחת של מספריים ? אני נאלץ ללחוץ 5-10 פעמים בשביל לחתוך תחוט. 2. קניתי מחט לבויליס כמו העליונה בתמונה הבאה: http://www.israelsportfishing.co.il/images/stories/users/Guychuk/Carp/21.jpgרק שבמחט שלי אין את הצ'ופצ'יק הזה שסוגרים אותו אחרי שמחדירים את המחט בבויליס\תירס. וכשאני מושך את המחט בחזרה כדאי להעביר את הלולאה, אז הקצה של המחט נתקע בתירס\בויליס או עושה חור גדול. מה הפתרון ? לקנות מחט חדשה ?  תודה  עריכה: עוד שאלה: 3. קניתי בחנות שתי חפיסות של חרוזים קטנים ירוקים, על מנת שיחסמו את המכות של המשקולת בקשר של הסביבל, אבל כשהגעתי הביתה ורציתי להרכיב חרוז על ריג,אז שמתי לב שהחרוז לא מגומי ולא גמיש, אלא מפלסטיק והחרוז קשיח.. זה לא חשוב ? אפשר להשתמש בהם ? או שהם מיועדים למטרה אחרת ? שוב תודה 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 12, 2012, 04:39:45 AM על ידי Misha Ravich
|
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בקשר לחוט תנסה גוזז ציפורניים גדול בטוח יעבוד. החרוזים אמורים להיות גמישים שהרי הם משמשים כבולמי זעזועים,בקשר למחט אין לי מושג
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חרוז קשיח עדיף להרחיק מקשרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יש בכל חנות מספריים לחיתוך חוטי בד
במידה ולא מוצא חיתוך עם סכין חד כגון סכין יפני יעשה את העבודה .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
לחיתוך חוט בד-מספריים מיועדות , יש בחנויות ציוד דיג. אני קניתי בחנות בנצרת, 20 ש"ח. או סכין יפני, פחות יעיל. מחט לבוילים-אני משתמש במסרגה הכי דקה, עושה את העבודה מצוין, 5 ש"ח בחנויות סריגה. לא הסתדרתי עם אלה עם הצופציק, מיותר לדעתי. לגבי החרוז, אני משתמש במקום בחתיכת בידוד שחור של חוט חשמל באורך כחצי ס"מ המולבש על החוט. גם מגן על הקשר הנכנס בפנים וגם בולם. בהצלחה.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לחיתוך חוט בד-מספריים מיועדות , יש בחנויות ציוד דיג. אני קניתי בחנות בנצרת, 20 ש"ח. או סכין יפני, פחות יעיל. מחט לבוילים-אני משתמש במסרגה הכי דקה, עושה את העבודה מצוין, 5 ש"ח בחנויות סריגה. לא הסתדרתי עם אלה עם הצופציק, מיותר לדעתי. לגבי החרוז, אני משתמש במקום בחתיכת בידוד שחור של חוט חשמל באורך כחצי ס"מ המולבש על החוט. גם מגן על הקשר הנכנס בפנים וגם בולם. בהצלחה.
מה זה מסרגה ?  ואו.קיי את כל השאר .. רק - יש מטרה או שימוש כלשהו לחרוזים שקניתי ? חרוזים ירוקים קטנים קשיחים מפלסטיק.. קניתי 2 חפיסות ולא יודע מה לעשות איתם 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
החרוזים הם לריגים עם סביבלים וכו....
תחליף אותם בחנות שקנית,
אגב כמה עולה שקית וכמה יש בתוכה ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החרוזים הם לריגים עם סביבלים וכו....
תחליף אותם בחנות שקנית,
אגב כמה עולה שקית וכמה יש בתוכה ?
קניתי בחול אז זה קצת בעיה.. אין מה לעשות איתם ?  ואני לא זוכר את המחיר אבל אלו 2 חפיסות קטנות עם 20 חרוזים בכל אחת.
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 13, 2012, 08:08:51 AM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
SOS 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הי מישה, בניגוד לכמה חברים שהגיבו אני לא רואה בעיה בחרוזים שקנית ובאופן אישי אני עובד איתם ולא עם הגמישים. לגבי המחט,אני מעדיף את המחט התחתון התמונה (עם הידית הצהובה) והמחיר שלהן בסביבות 20 ש"ח ל-2 שזה אחלה מחיר... לגבי חוטי בד,אני עובד עם סכין יפני בשטח או עם מספרי ספרים כשאני מכין ריגים בבית. אם אתה רוצה מספריים שעובדים מצויין ועולים גרושים,לך על מספרי ציפורניים... כול עוד לא תחתוך איתם שטויות וחוטים אחרים בקטרים גדולים,הם מחזיקים מצויין ועובדים יופי! אשמח לראות ריגים שהכנת 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי מישה, בניגוד לכמה חברים שהגיבו אני לא רואה בעיה בחרוזים שקנית ובאופן אישי אני עובד איתם ולא עם הגמישים. לגבי המחט,אני מעדיף את המחט התחתון התמונה (עם הידית הצהובה) והמחיר שלהן בסביבות 20 ש"ח ל-2 שזה אחלה מחיר... לגבי חוטי בד,אני עובד עם סכין יפני בשטח או עם מספרי ספרים כשאני מכין ריגים בבית. אם אתה רוצה מספריים שעובדים מצויין ועולים גרושים,לך על מספרי ציפורניים... כול עוד לא תחתוך איתם שטויות וחוטים אחרים בקטרים גדולים,הם מחזיקים מצויין ועובדים יופי! אשמח לראות ריגים שהכנת  בלבלתם אותי.. אחד אומר שאסור להשתמש בחרוזים קשיחים על מנת לעצור את הדפיקה של המשקולת בקשר, והשני אומר להפך - שאפשר ותודה על העצה, מספרי הציפורניים ממש עזרו לי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם כולנו היינו דגים אותו הדבר,היה מאד משעמם...  לכול אחד יש את ההעדפות שלו,הניסיון שלו והיכולות שלו. לא בהכרח מה שמתאים לי,יתאים לך ולא כול מה שיתאים לך,יתאים לעדי... צריך לנסות ולצבור ניסיון אישי. אין דרך מקוצרת ... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|