פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מה אני יעשה?יש עצה? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מה אני יעשה?יש עצה? (נקרא 2875 פעמים) |
הדפסה |
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אני כיתה ח'. אני לא יוכל ללכת בלילות ובשעות הצהריים~עד הערב הדייג לא משהו. תנו לי עצות איך לגוון אם בכלל אני אוכל לדוג,כי אני לא יוכל לחשוב על זה שבוע ועוד שבוע בלי דייג. בימי הזכרון וכל זה,אני בחיים אל ילך לדוג,בהסלמות אם יהיה המצב בראש ובראשונה יהיה מסוכן אבל נראה את הכמות שנספוג,במידה והיא פחותה אז אני ילך(וזה יקרה בקרוב,אין חודש וחצי בלי הסלמה). המערכת ככה: ראשון: 1:30 שני ושלישי: 2:30 רביעי וחמישי: 12:30 איך אני ילך לדוג?אני ישתגע בלי דייג...
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שישי חופש 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
שישי חופש  יום שישי לומד עד 12:30
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תתנחם בכך שסיימתי כיתה ח' מזמן, ועדיין לא מוצא זמן  אני הייתי מכוון לשעות אחר הצהריים ומשלב דייג גם עם פתיונות גדולים. שעות השקיעה יכולות להניב תוצאות יפות. אם אתה מזרזר - תנסה גם בצהריים , תוכל למצוא כאן מאמרים ודוחות שמוכיחים פעילות גם בשעות אלו.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
תתנחם בכך שסיימתי כיתה ח' מזמן, ועדיין לא מוצא זמן  אני הייתי מכוון לשעות אחר הצהריים ומשלב דייג גם עם פתיונות גדולים. שעות השקיעה יכולות להניב תוצאות יפות. אם אתה מזרזר - תנסה גם בצהריים , תוכל למצוא כאן מאמרים ודוחות שמוכיחים פעילות גם בשעות אלו. מזאת אומרת פתיונות גדולים? בשקיעה גם יש תוצאות אבל כל הקטע זה בזריחה ובלילה. אני מסדר תרולר לא יודע מתי אמא שלי ואני נילך לעיר,היא מעצבנת כי היא אומרת כל יום. וצהריים זה 13~15 אם אני יצא אחרי התארגנות זה יצא בערך ב15:00 שאני יגיע לשמה בערך
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אפשר עזרה?רעיונות משהו?
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
שלומי אין כל כך רעיונות אתה יכול נגיד ללכת באופניים או משהו כזה או לחכות ליום שבת לקום מוקדם וללכת לדוג כמו שאני עושה בימים של לימודים
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
שלומי כמו שעדי אמר תכוון לשקיעה. פתיונות גדולים הכוונה לקרס גדולה וחתיכה גדולה של פתיון בהתאם.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שלומי כמו שעדי אמר תכוון לשקיעה. פתיונות גדולים הכוונה לקרס גדולה וחתיכה גדולה של פתיון בהתאם.
בדיוק, חתיכה יפה ועסיסית על הקרס. להגיע ב 15:00 או מאוחר יותר זה מצויין, תפוס לך טלויזיה ואז לך גם ״על חי״. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
תשקיע בלימודים יותר חשוב .
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
סער משקיע תאמין לי שאני משקיע מספיק,אני גם רוצה דייג זה גם חשוב לי. וירין בשבת אני לא יכול ללכת.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
באמת שעם מערכת שעות כ"כ פנויה אפשר לעשות מה שרוצים פעמיים- כיתה י"א שלי: ראשון: 15:30, שני : 4:15, שלישי 14:30, רבעי 14:00, חמישי 15:30, שישי 12. ואני עדיין מספיק, אבל אני רחוק אז לא יכול- תחביבים רגילים וספורט כמה שבאלי ד"א תוסיף לזה 8 בגרויות השנה. כיתה ח' זה פשוט שטויות
|
אלון
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
לא התכוונתי לשעות,התכוונתי איך אני ילך לדוג כי אני לא מצליח רק ברביעי חמישי נראה לי אני יוכל אולי רעיונות אז משהו..
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
מה זאת אומרת איך? השקיעה כמעט 19:30. 12:30 מסיים, 13:30 אוכל+מנוחה, אם אני מגזים. 14:00 יציאה. ויש לך 5 שעות לדוג. ההרבה יותר ממה שאתה צריך
|
אלון
|
|
|
Dor.M
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אישית בתור אחד שמצליח לנווט בין הבגרויות, המבחנים הרבים ובנוסף לשעות לימוד רבות ,מצליח לגרד לפחות יציאה אחת בשבוע.אבל כמובן שאי אפשר אז אי אפשר אתה צריך להחליט על סדר עדיפויות,הלימודים יותר חשובים. חוץ מזה תסתכל על הצד החיובי בחופשים שלא כמו האנשים העובדים אתה יכול ללכת לים יום יום,או כמוני פעמיים ביום  בזריחה ובשקיעה. אבל עבורך הסיפור הרבה יותר פשוט עדיין לא הגעת לחלק הקשה. אני מאמין שתוכל לנצל בעיקר את שעות השקיעה לדייג. בהצלחה רבה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|