יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
דג אהוב למאכל או דג שהכי אהוב לתפוס?   למאכל במקום הראשון אצלי הפלימדה הלבנה {עטופה בנייר כסף עם שיני שום על המנגל} ובתפיסות אין ספק שבמקום הראשון האנטיאס שנלחם ונוגח {רק מהמחשבה כולי צמרמורת} והמלחמה איתו זה משהו שלא שוכחים 
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
שאלה יפה. אני אוהב את כל הדגים (חוץ מטונה בקופסא  ). ולתפוס אני אוהב כל מה שנתפס בזרזור כי בשבילי זו חוויה מדהימה.
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
באמת שאלה יפה  אני אישית נהנה מכול תפיסה ולא משנה שלי הסוג של הדג 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
באמת שאלה יפה  אני אישית נהנה מכול תפיסה ולא משנה שלי הסוג של הדג  כל אחד נהנה מתפיסה לא משנה מזה, אבל אם אני תופס סרגוס אני יודע שכיף לתפוס אותו כי אני אוהב אותו בגלל הטעם גם
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
גל ניר
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ארסים שמן עמוק 
|
|
|
|
|
אמנם עדיין לא תפסתי את כל סוגי הדגים בים כך שלטעמי איני יכול לקבוע עדיין מה הכי טעים לי אך מכל סוגי הדגים שתפסתי עד היום כרגע הדירוג שלי הוא 1ברקן אדום 2 לוקוס לבן 3 לברק 4 גומבר טרולוס 5 כל שאר הדגים דרך אגב אוכל רק דגי ים
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
הכי נהנה לאכול מוסר ים טוב פשוט הכי טעים לי  לתפוס ללא ספק האינטיאס החמקמק
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
Dor.M
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מגיל קטן הבורים היו אהבתי הגדולה ביותר האמת לא כל כך למאכל אבל בהחלט לתפיסה . מבחינת טעם יש לי 3 פייבוריטים: הלברק,הטלוויזיה והלוקוס
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חד וחלק לברק הדג הטעים זה לברק....ובמקום האחרון זה גומבר
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדג הכי אהוב עליי זה הדג שנתפס בקרס שלי  לאכול יש הרבה, משתדל לאכול רק דגי ים עדיף שתפסתי אני. הכי הכי זה קלמארי ושרימפס כמובן פילה טוב של לוקוס,סרגוסים מטוגנים, דניסים ,מרמירים ,ואקואקים, ובצפייה במשחקי כדורגל /כדורסל זה צ'יפס מקרונים עם בירה וחמוצים.
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעבר פתחתי סקר דומה בפורום אחר לדעתי השאלה היא שיטת הבישול טיגון-ללא ספק פארידה! תנור-דניס ולברק [בישול-כמובן מלך הים לוקוס לבן,טרכון נע-אנטיאס דגים של מים מתוקים לא נכללים אצלי בשום קטגוריה(למעט הפורל)
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 14, 2012, 17:46:37 PM על ידי קוקו!
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לברק, סרגוס, כחילה, לוקוס... רון - פלמידה שחורה?  ??
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הדג הכי אהוב עליי זה הדג שנתפס בקרס שלי  ועל הצלחת - לברק, לוקוס, ברבונייה
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|