פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   לחובבי החיות ..KUKU עם חלק אפסי מהשטויות שלו |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: לחובבי החיות ..KUKU עם חלק אפסי מהשטויות שלו (נקרא 6738 פעמים) |
הדפסה |
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תמונה חפוזה  מה הקטע של ה  sml17;חפוז לגילאי ה 40 + ...מברוק גבר אחלה מתנה  אכן הוא דובר 3 שפות ..אנגלית ..שם נולד ארה"ב עברית כשעבר לגור בהרצליה וערבית שעבר לגור בנצרת הכי מבלבל אותו מתיי מגיע אח שלי מארה"ב לביקור ובאותו זמן מגיעים החברים שלו דוברי עברית וכמובן בבית דוברי ערבית ...כאן הוא בדילמה ונשרפים לו כל הפיוזים ...במצבים כאלה מתחיל לנבוח כמו כלב או כמו חתול ענק 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
תמונה חפוזה  מה הקטע של ה  sml17;חפוז לגילאי ה 40 + ...מברוק גבר אחלה מתנה  אכן הוא דובר 3 שפות ..אנגלית ..שם נולד ארה"ב עברית כשעבר לגור בהרצליה וערבית שעבר לגור בנצרת הכי מבלבל אותו מתיי מגיע אח שלי מארה"ב לביקור ובאותו זמן מגיעים החברים שלו דוברי עברית וכמובן בבית דוברי ערבית ...כאן הוא בדילמה ונשרפים לו כל הפיוזים ...במצבים כאלה מתחיל לנבוח כמו כלב או כמו חתול ענק 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אביחי תתחדש חלום של כל מגדל תוכים בתור אחד שמתעסק עם תוכים מגדל ומחתים אני ממליץ לקצוץ את נוצות התעופה ויש לכך מספר סיבות א.מתי שהוא מגיע היום והם מגלים שהעולם בחוץ מענין יותר  ב.תוכים לא תמיד מבחינים בחלונות סגורים מה שעלול לגרום להם לעוף אל מותם כאשר ראשם פוגש את הזכוכית ג.בבית יש לא מעט סכנות שהתוכי לא מכיר כמו מאורר תיקרה,תנור חימום בחורף,סירים חמים על בגז, ועוד... ברגע שיש לתוכי את האפשרות להסתובב חופשי אזורים אלו מהבים סכנה ממשית גזירת הנוצות בצורה הנכונה לא מכאיבה לתוכי ביצוע גזירת נוצות בצורה הנכונה מאפשרת לתוכי לעוף למרחק קצר ולנחות נחיתה רכה ובטוחה מבלי להתרסק ומונעת מימנו להגיע לגורמים מסכנים או לברוח מי שמעונין בקבלת הסבר איך גוזרים נוצות בצורה הנכונה מוזמן לפנות אלי אשמח לעזור
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
אביחי תתחדש חלום של כל מגדל תוכים בתור אחד שמתעסק עם תוכים מגדל ומחתים אני ממליץ לקצוץ את נוצות התעופה ויש לכך מספר סיבות א.מתי שהוא מגיע היום והם מגלים שהעולם בחוץ מענין יותר  ב.תוכים לא תמיד מבחינים בחלונות סגורים מה שעלול לגרום להם לעוף אל מותם כאשר ראשם פוגש את הזכוכית ג.בבית יש לא מעט סכנות שהתוכי לא מכיר כמו מאורר תיקרה,תנור חימום בחורף,סירים חמים על בגז, ועוד... ברגע שיש לתוכי את האפשרות להסתובב חופשי אזורים אלו מהבים סכנה ממשית גזירת הנוצות בצורה הנכונה לא מכאיבה לתוכי ביצוע גזירת נוצות בצורה הנכונה מאפשרת לתוכי לעוף למרחק קצר ולנחות נחיתה רכה ובטוחה מבלי להתרסק ומונעת מימנו להגיע לגורמים מסכנים או לברוח מי שמעונין בקבלת הסבר איך גוזרים נוצות בצורה הנכונה מוזמן לפנות אלי אשמח לעזור תודה צור 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אביחי תתחדש חלום של כל מגדל תוכים בתור אחד שמתעסק עם תוכים מגדל ומחתים אני ממליץ לקצוץ את נוצות התעופה ויש לכך מספר סיבות א.מתי שהוא מגיע היום והם מגלים שהעולם בחוץ מענין יותר  ב.תוכים לא תמיד מבחינים בחלונות סגורים מה שעלול לגרום להם לעוף אל מותם כאשר ראשם פוגש את הזכוכית ג.בבית יש לא מעט סכנות שהתוכי לא מכיר כמו מאורר תיקרה,תנור חימום בחורף,סירים חמים על בגז, ועוד... ברגע שיש לתוכי את האפשרות להסתובב חופשי אזורים אלו מהבים סכנה ממשית גזירת הנוצות בצורה הנכונה לא מכאיבה לתוכי ביצוע גזירת נוצות בצורה הנכונה מאפשרת לתוכי לעוף למרחק קצר ולנחות נחיתה רכה ובטוחה מבלי להתרסק ומונעת מימנו להגיע לגורמים מסכנים או לברוח מי שמעונין בקבלת הסבר איך גוזרים נוצות בצורה הנכונה מוזמן לפנות אלי אשמח לעזור גם מוכר צור? 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אביחי תתחדש חלום של כל מגדל תוכים בתור אחד שמתעסק עם תוכים מגדל ומחתים אני ממליץ לקצוץ את נוצות התעופה ויש לכך מספר סיבות א.מתי שהוא מגיע היום והם מגלים שהעולם בחוץ מענין יותר  ב.תוכים לא תמיד מבחינים בחלונות סגורים מה שעלול לגרום להם לעוף אל מותם כאשר ראשם פוגש את הזכוכית ג.בבית יש לא מעט סכנות שהתוכי לא מכיר כמו מאורר תיקרה,תנור חימום בחורף,סירים חמים על בגז, ועוד... ברגע שיש לתוכי את האפשרות להסתובב חופשי אזורים אלו מהבים סכנה ממשית גזירת הנוצות בצורה הנכונה לא מכאיבה לתוכי ביצוע גזירת נוצות בצורה הנכונה מאפשרת לתוכי לעוף למרחק קצר ולנחות נחיתה רכה ובטוחה מבלי להתרסק ומונעת מימנו להגיע לגורמים מסכנים או לברוח מי שמעונין בקבלת הסבר איך גוזרים נוצות בצורה הנכונה מוזמן לפנות אלי אשמח לעזור גם מוכר צור?  מפאת חוסר זמן שגרם למחסר גדול בהשקעה ותסומת הלב שיכולתי להעניק להם נאלצתי בצער למכר את כל התוכים שהיו לי בתור אחד שאוהב חיות לא יכולתי להרשות לעצמי למנוע מהם תנאים ואיכות חיים טובה לשאלתך גם מכרתי תוכים שבקעו אצלי
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אביחי תתחדש חלום של כל מגדל תוכים בתור אחד שמתעסק עם תוכים מגדל ומחתים אני ממליץ לקצוץ את נוצות התעופה ויש לכך מספר סיבות א.מתי שהוא מגיע היום והם מגלים שהעולם בחוץ מענין יותר  ב.תוכים לא תמיד מבחינים בחלונות סגורים מה שעלול לגרום להם לעוף אל מותם כאשר ראשם פוגש את הזכוכית ג.בבית יש לא מעט סכנות שהתוכי לא מכיר כמו מאורר תיקרה,תנור חימום בחורף,סירים חמים על בגז, ועוד... ברגע שיש לתוכי את האפשרות להסתובב חופשי אזורים אלו מהבים סכנה ממשית גזירת הנוצות בצורה הנכונה לא מכאיבה לתוכי ביצוע גזירת נוצות בצורה הנכונה מאפשרת לתוכי לעוף למרחק קצר ולנחות נחיתה רכה ובטוחה מבלי להתרסק ומונעת מימנו להגיע לגורמים מסכנים או לברוח מי שמעונין בקבלת הסבר איך גוזרים נוצות בצורה הנכונה מוזמן לפנות אלי אשמח לעזור תודה צור...תאמין או לא אבל הג'אקו שלי כמעט ולא עף !! הוא מעדיף ללכת ולטייל ברגל ( מרגיש שאנטי כזה ) http://www.flickr.com/photos/m_o_38/4152894341/in/photostreamבעבר הרחוק נהגתי לגזור ( מישהו לא אני ) כולל מקור וצפורניים זה כמה שנים שכבר לא גוזר
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אביחי תתחדש חלום של כל מגדל תוכים בתור אחד שמתעסק עם תוכים מגדל ומחתים אני ממליץ לקצוץ את נוצות התעופה ויש לכך מספר סיבות א.מתי שהוא מגיע היום והם מגלים שהעולם בחוץ מענין יותר  ב.תוכים לא תמיד מבחינים בחלונות סגורים מה שעלול לגרום להם לעוף אל מותם כאשר ראשם פוגש את הזכוכית ג.בבית יש לא מעט סכנות שהתוכי לא מכיר כמו מאורר תיקרה,תנור חימום בחורף,סירים חמים על בגז, ועוד... ברגע שיש לתוכי את האפשרות להסתובב חופשי אזורים אלו מהבים סכנה ממשית גזירת הנוצות בצורה הנכונה לא מכאיבה לתוכי ביצוע גזירת נוצות בצורה הנכונה מאפשרת לתוכי לעוף למרחק קצר ולנחות נחיתה רכה ובטוחה מבלי להתרסק ומונעת מימנו להגיע לגורמים מסכנים או לברוח מי שמעונין בקבלת הסבר איך גוזרים נוצות בצורה הנכונה מוזמן לפנות אלי אשמח לעזור תודה צור...תאמין או לא אבל הג'אקו שלי כמעט ולא עף !! הוא מעדיף ללכת ולטייל ברגל ( מרגיש שאנטי כזה ) http://www.flickr.com/photos/m_o_38/4152894341/in/photostreamבעבר הרחוק נהגתי לגזור ( מישהו לא אני ) כולל מקור וצפורניים זה כמה שנים שכבר לא גוזר ממליץ בחום לקצוץ אין לדעת מתי יקפוץ לו הג'וק לבדוק מה יש מיחוץ לבית לגבי קיצוץ מקור אין סיבה לענין ברגע שיש אבן מינרלים בכלוב התוכי משחיז בה את המקור תעות קטנה בקיצוץ המקור או הציפורנים עלולה לגרום לדימום שקשה לעצור דבר שאלול לגרום למות התוכי לגבי קיצוץ נוצות ברגע שיש תעות ומגיעים לכלי הדם שבנוצה פשות תולשים את הנוצה כולה והדימום יפסק ולאחר מספר ימים תתחיל לגדול נוצה חדשה במכום
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 12, 2012, 17:29:00 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
אביחי תתחדש חלום של כל מגדל תוכים בתור אחד שמתעסק עם תוכים מגדל ומחתים אני ממליץ לקצוץ את נוצות התעופה ויש לכך מספר סיבות א.מתי שהוא מגיע היום והם מגלים שהעולם בחוץ מענין יותר  ב.תוכים לא תמיד מבחינים בחלונות סגורים מה שעלול לגרום להם לעוף אל מותם כאשר ראשם פוגש את הזכוכית ג.בבית יש לא מעט סכנות שהתוכי לא מכיר כמו מאורר תיקרה,תנור חימום בחורף,סירים חמים על בגז, ועוד... ברגע שיש לתוכי את האפשרות להסתובב חופשי אזורים אלו מהבים סכנה ממשית גזירת הנוצות בצורה הנכונה לא מכאיבה לתוכי ביצוע גזירת נוצות בצורה הנכונה מאפשרת לתוכי לעוף למרחק קצר ולנחות נחיתה רכה ובטוחה מבלי להתרסק ומונעת מימנו להגיע לגורמים מסכנים או לברוח מי שמעונין בקבלת הסבר איך גוזרים נוצות בצורה הנכונה מוזמן לפנות אלי אשמח לעזור תודה צור...תאמין או לא אבל הג'אקו שלי כמעט ולא עף !! הוא מעדיף ללכת ולטייל ברגל ( מרגיש שאנטי כזה ) http://www.flickr.com/photos/m_o_38/4152894341/in/photostreamבעבר הרחוק נהגתי לגזור ( מישהו לא אני ) כולל מקור וצפורניים זה כמה שנים שכבר לא גוזר ממליץ בחום לקצוץ אין לדעת מתי יקפוץ לו הג'וק לבדוק מה יש מיחוץ לבית לגבי קיצוץ מקור אין סיבה לענין ברגע שיש אבן מינרלים בכלוב התוכי משחיז בה את המקור תעות קטנה בקיצוץ המקור או הציפורנים עלולה לגרום לדימום שקשה לעצור דבר שאלול לגרום למות התוכי לגבי קיצוץ נוצות ברגע שיש תעות ומגיעים לכלי הדם שבנוצה פשות תולשים את הנוצה כולה והדימום יפסק ולאחר מספר ימים תתחיל לגדול נוצה חדשה במכום צור ..צודק לגבי מקור וציפורניים ואכן עם האבן הוא משחיז שמתי לב שהתוכי שומר טינה למי שמקצץ לו את הנוצות כנפיים לכן נמנע מזה דווקא התוכי הזה כן זוכר מי קיצץ לו ולא ידוע לי לגבי סוגים אחרים בכל מצב אתה צודק בכל מה רשמת ...בנתיים ההחלטה נפלה על להשאיר תודה איש 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ומה לגבי מה ששאלתי ?  התוכים באמת אוהבים עצם של סבידה ?
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
ומה לגבי מה ששאלתי ?  התוכים באמת אוהבים עצם של סבידה ? עצם הסבידה היא מקור לסידן  וגם להשחזת המקור אצל תוכים קטנים 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ומה לגבי מה ששאלתי ?  התוכים באמת אוהבים עצם של סבידה ? כמו שאבחי רשם התוכים חיבים מקור סידן זמין לכמה מכמה סיבות א.חיזוק העצמות ב.בזמן רביה הנקבות זקוקות לתוספת סידן כדי שקליפת הביצה שהם מתילות תהיה מספיק חזקה עצם הספידה מכילה כמות סידן רבה ואכן מתאימה לתוכים קטנים תוכים גדולים מפרקים אותה תוך מספר דקות יש מקורות סידן נוספים כמו אבן מינרלים שמכילה גם סידן ביצה קשה עם הקליפה עצמות של עוף לאחר בישול
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 12, 2012, 20:25:16 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה על התשובות  יש לי כמה יחידות במקרר אם תצטרכו
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3]
|
|