פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דילול הדגה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: דילול הדגה (נקרא 3718 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביב חכה תיפול לי לידיים
סער מצאת לך יריב... הוא כל כך חמוד שאתה לא מסוגל לצאת עליו  יסמוי... עלק
|
|
|
|
|
|
|
וואלה איזה חראות כאלה אנשים צריכים לשבת כל החיים שלהם בבת סוהר ואחר כך מתפלאים שאין דגים וכלום
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מצער, מרתיח ולא חדש...
דייגי ג'ארף, עין בגודל מינימלי, לא מפסיקים לטבוח בדגים במפרץ חיפה- בקטע של הקריות, ככלל נוהגים להותיר אלפי דגיגים למות על החוף- קשה להם לחלאות לאסוף את הדגיגים ולהחזירם למים... אבל כשאגף הדיג מגלה אימפוטנציה...
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
כל זה אחרי שהתקשרתי לרשויות וניפנפו אותו לכל הרוחות
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
באמת שכבר נאמרו כל המילים אין ספור דיונים בפורומים שונים
אין מה לעשות כמה רפשר לנסות יש עכשיו הנהלה חדשה באגף הדיג או שאין?
אם כן אפשר להפציץ במכתבים וסרטונים לא יעזור?
נ.ב גם אני אתמול הלכתי לז'רז'ר וכלום ממש כלום ופתאום אותו הסרט כל פעם מגיעה לה סירה מיפו ואוספת רשת במרחק שהייתי יכול להגיע אליו ברגל חייבים לשים לזה סוף אני מדבר בתור אחד שהולך לדוג במרכז שכל חוף שקרוב אליו מופצץ ברשתות כך שאין לי לאן ללכת ואני בטח לא מתכוון לוותר על האהבה הזאת
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
מרתיחחחחח  הנה רעיון נבנה רשת ענפה שתאפיין בחומרה וקפדנות את מידת הרוע/אטימות/טימטום/חוסר איכפתיות/גסות רוח בקרב דיגי הרשתות. האיסוף לטובת המיפוי יעשה בצורה שרירותית וכל אחד יכול לקחת חלק מתיי שבא לו ואייך שבא לו עם עדיפות לתקיפה חוזרת ונישנת של כפרי דייגים מניבים עד להרס מוחלט את הגדולים והחזקים נשמור לעבודה בשיקום הים ואלה שלא נשאיר במדבר להתייבש מפרפרים. ... עושים שואה לדגים ואחרי זה שואלים איפה הם 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 09, 2012, 10:31:48 AM על ידי הוק4
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
באמת שכבר נאמרו כל המילים אין ספור דיונים בפורומים שונים
אין מה לעשות כמה רפשר לנסות יש עכשיו הנהלה חדשה באגף הדיג או שאין?
אם כן אפשר להפציץ במכתבים וסרטונים לא יעזור?
נ.ב גם אני אתמול הלכתי לז'רז'ר וכלום ממש כלום ופתאום אותו הסרט כל פעם מגיעה לה סירה מיפו ואוספת רשת במרחק שהייתי יכול להגיע אליו ברגל חייבים לשים לזה סוף אני מדבר בתור אחד שהולך לדוג במרכז שכל חוף שקרוב אליו מופצץ ברשתות כך שאין לי לאן ללכת ואני בטח לא מתכוון לוותר על האהבה הזאת
כולנו כמהים לסוף הזה שי השאלה זה איך....
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אני יגיד לכם אייך שליחת מכתבים וסרטונים למשרד לאיכות הסביבה +אפשר גם להקליט שיחות עם אגף הנהלת הדיג ושאר הרשויות ולשלוח למשרד ךאיכות הסביבה ולשלוח לתוכנית תחקירים כלשהי בטלוויזיה משו מיזה חייב לעבוד
|
|
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
לפי דעתי יש פתרון פשוט יש לשנות את החוק היום החוק מתיר לכלי דיג להתקרב לחוף כמה שהם רוצים, אין הגבלה כלל
יש לשנות את החוק 1. כלי דיג עם רשת חייבים להתרחק חצי קילומטר מהחוף (אני לא מבין גדול בזה, אולי קילומטר אפילו) דיג מקלות, טרולינג, קיאקים בולוס הכל מותר פרט לרשתות על כל סוגיהן.
2. דיג בשמורות טבע רק עם מקל, לא שבאקה, לא רשתות שפורסים מהחוף, לא צוללנים, לא קיאקים- אותו מרחק מהחוף כמו סעיף 1. בעונות הרביה לאסור דיג על כול סוגיו לגמרי, כולל המקל.
יש עוד אבל לפי דעתי אלו הנושאים הבוערים
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|