jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזו חוויה היתה לכם , כמו שאומרים בנדל"ן LOCATION ,נקודה טובה ,סקיפר טוב, יידע נסיון והציוד ,כולם יחדיו עושים את ההבדל. אישית לא מכיר את המאסטר המדבר , אבל כבוד בדייג יש לו בגדול מה שטוב בשיא אישי , זה שתמיד שואפים לשבור אותו  חברים כל הכבוד לכם , בהצלחהה בבאות
|
|
|
|
|
היום בהחלט אפשר להשלים את השיר של אתמול ולשלשום: יש לי יום יום חג, יש לי חג יום יום הללויה!!!
אני במקומך הייתי שר עוד בית של השיר וחוזר לשיר עוד פעם את הפיזמון לשלושת היציאות הקרובת לדייג 
|
|
|
|
argi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה הגדרת ובמילה אחת קולעת: הללויה 
|
|
|
|
|
ואני אומר לאן נעלמו הדגים כל הכבוד אחי פשוט תותחים 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפיסות משובחות ולא מובנות מאליו...
אם אפשר פירוט לגבי הדבעות:סוג מדאי ומשקלו? צורת עבודה איתו? עם או בלי פתיון? סוג מכונה וחוט? עומק?
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איציק
נשאלו כמה שאלות לגבי הדוח - אני חושב שהשאלות של סמאח לא חתרניות מידי ולא יגלו דברים שהשתיקה יפה להם כמו מיקום מדוייק וכו'.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אגב לפי הסרטונים הקודמים שהעליתם אתם מרימים את הדגים מעומק רב מאוד - מגלגלים ומגלגלים והדג עולה ועולה במשך דקות ארוכות. סוג הדגים וגודלם - הדבות למשל - מעידות אף הן על איזור סלעי בעומק רב - מעל 100 מ' לבטח, אולי אפילו 150 או קצת יותר. אתם לא מזכירים תפיסות של אבונפחות - גם זה מחזק קו מחשבה זה.
להמשיך לנחש?
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אגב לפי הסרטונים הקודמים שהעליתם אתם מרימים את הדגים מעומק רב מאוד - מגלגלים ומגלגלים והדג עולה ועולה במשך דקות ארוכות. סוג הדגים וגודלם - הדבות למשל - מעידות אף הן על איזור סלעי בעומק רב - מעל 100 מ' לבטח, אולי אפילו 150 או קצת יותר. אתם לא מזכירים תפיסות של אבונפחות - גם זה מחזק קו מחשבה זה.
להמשיך לנחש?
אייל כמה מטר מהחוף אני צריך ליזרוק להגיע לעומק של 100-150 מטר אם אני גם רוצה דגים כאלו
|
|
|
|
|
חברים תאמינו לי שאני משתף מה שאפשר. שרון ביקש לשמור על המידע ואני מכבד אותו. לפחות אנחנו רואים שאפשר עדיין להוציא דגים כאלה ולדעתי זו גם סוג של אינפורמציה אם אתם חושבים אחרת אז אפשר לוותר על הדוח בכדי לא לעצבן איש.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אם אפשר פירוט לגבי הדבעות:סוג מדאי ומשקלו? צורת עבודה איתו? עם או בלי פתיון? סוג מכונה וחוט? עומק?
מסכים עם סאמח מוריד את הכובע בפני התפיסות המדהימות אבל זה לא דוח זה תצוגת אופנה
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מסכים עם סאמח מוריד את הכובע בפני התפיסות המדהימות אבל זה לא דוח זה תצוגת אופנה לפי דעתי מיותר מה שכתבתה האיש אמר את דברו תכבד אותו הוא לא חייב לאף אחד שום דבר
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
איציק ידידי הפורום הוא פורום שיתופי חברים שואלים שאלות ולא צריך לכעוס עליהם חלילה בגלל שהם רוצים לדעת עוד  מדובר בתפיסות יפות ולדעתי אפשר לבקש את רשות שרון ושות' לגבי שיתוף בקוטר החוט , המכונה , המקל , המדאי , הפתיון וכו'. לא ביקשו כאן איזור , לא ביקשו עומק , בטח שלא נקודה ספציפית. אני חושב שכדאי מאוד להביא לנו את שרון לשיחה , הוא בטוח יבין שאין אפילו פירור של מידע שנשאב ממנו שלא היינו אמורים לשאוב. ותחשוב על זה .
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מסכים עם סאמח מוריד את הכובע בפני התפיסות המדהימות אבל זה לא דוח זה תצוגת אופנה לפי דעתי מיותר מה שכתבתה האיש אמר את דברו תכבד אותו הוא לא חייב לאף אחד שום דבר לא יריב אתה טועה אם שלומי משתף בכל הפרטים ואחרים קוראים ומעבר לזה זנהנים מהכתיבה הם גם לומדים, הרי שזכותו לבקש ממי שהביא תוצאות כה מרשימות לשתף אף הוא אם איש לא ישתף אז בוא ונסגור את הפורום
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מסכים עם סאמח מוריד את הכובע בפני התפיסות המדהימות אבל זה לא דוח זה תצוגת אופנה לפי דעתי מיותר מה שכתבתה האיש אמר את דברו תכבד אותו הוא לא חייב לאף אחד שום דבר לא יריב אתה טועה אם שלומי משתף בכל הפרטים ואחרים קוראים ומעבר לזה זנהנים מהכתיבה הם גם לומדים, הרי שזכותו לבקש ממי שהביא תוצאות כה מרשימות לשתף אף הוא אם איש לא ישתף אז בוא ונסגור את הפורום אייל אני לא חושב שאני טועה אולי קצת אבל להקנית משהוא בגלל דוח ("תצוגת אופנה ") שם לב איך אתה וסאמח בקשתה פרטים על הדייג בלי להקנית בכול מקרא היתה לי תשובה קצת אחרת אבל עד שהבחור לא יומר את דברו אני זז הצידה
|
|
|
|
|
מסכים עם סאמח מוריד את הכובע בפני התפיסות המדהימות אבל זה לא דוח זה תצוגת אופנה לפי דעתי מיותר מה שכתבתה האיש אמר את דברו תכבד אותו הוא לא חייב לאף אחד שום דבר זכותך לחשוב ככה אני חושב אחרת ובגלל שאני מכבד את האיש שכתב (ולא את זה שתפס) אני לא מתבטא באמת בצורה שהייתי רוצה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|