פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שבו בבית אני יוצא לים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שבו בבית אני יוצא לים (נקרא 5063 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מתפלא על ההערות שקיבלת בדבר "שליחת אנשים לים"....  לא רק משום דבריך שמאוד קל לי להזדהות עם המסר שיש בהם- יוצאים לים אז נהנים והדגים הם בונוס, אלא גם מכיוון אחר: מי שקרא היטב את הדו"ח הקודם שלך ואת תשובותיך שם, אמור היה להבין את מה שכתבת כעת... ואולי אגיד אני משהו נוסף: חברים, קיראו בעיון את הדו"ח הקודם של מוקי ותגובותיו שם, יש שם ים של טיפים, קיבלתם- תיקחו את זה לים ותנסו ליישם, הסיכויים יגברו...  אהבתי גם את הדו"ח הנוכחי, גם קולח ומהנה, וגם שזורים בו דברי טעם פרי נסיון עשיר- לא שהכרנו אך מהכתוב קל להתרשם וללמוד על הכותב... דו"ח דיג עם תפיסה יפה ושיתוף במיטבו 
|
-------------------------------
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
דןח סופר מעניין מלא באינפורמציה לומד ממך המון על הלברק כל פעם  תמשיך לצאת לים לשאוף אוויר ביינתים זה עובד לך לא רע 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תלכו לים תמיד לנקות את הראש זה החלק העיקרי  איזה יופי של התאוששות בגזרת הלברקים - הרבה כבוד על ההתמדה  מה משקל ואורך הדמוי ? השתמשת בשוק לידר או מחובר ישר על הראשי ? אורך הדימוי 10 ס"מ ומשקלו 17 גר' אני מחבר תמיד ישר לראשי, אין עם זה שום בעיה. חוסך כסף ובאלגן!!!!!! ואם כבר שאלות מסוג זה... ואם כבר אתה משתף בכייפ... הראשי אצלך הוא בד או נילון- ואם אפשר עובי החוט...  בכל זאת- תפסת שוב ושוב בזמן שכולם אומרים שאין דגים בז'רז'ור...  נ.ב. איכשהוא מורגש מהדוחות שלך ולמרות התפיסות, שעבורך היציאה לים היא העיקר והדגים הם אכן בונוס קטן... 
|
|
|
|
|
כל הכבוד על התפיסה וכמו שאמרת דג זה בונוס שירבו דוחותיך  פשוט תענוג 
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
תלכו לים תמיד לנקות את הראש זה החלק העיקרי  איזה יופי של התאוששות בגזרת הלברקים - הרבה כבוד על ההתמדה  מה משקל ואורך הדמוי ? השתמשת בשוק לידר או מחובר ישר על הראשי ? אורך הדימוי 10 ס"מ ומשקלו 17 גר' אני מחבר תמיד ישר לראשי, אין עם זה שום בעיה. חוסך כסף ובאלגן!!!!!! ואם כבר שאלות מסוג זה... ואם כבר אתה משתף בכייפ... הראשי אצלך הוא בד או נילון- ואם אפשר עובי החוט...  בכל זאת- תפסת שוב ושוב בזמן שכולם אומרים שאין דגים בז'רז'ור...  נ.ב. איכשהוא מורגש מהדוחות שלך ולמרות התפיסות, שעבורך היציאה לים היא העיקר והדגים הם אכן בונוס קטן...  הי רפי תודה על הפרגון לשאלתך, אני עובד רק עם ראשי ללא תוספות אני עובד עם חוט בד poewr pro 20 lb על מקל ה- ultralight lb15 בהצלחה לכולם וחג שמח
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תלכו לים תמיד לנקות את הראש זה החלק העיקרי  איזה יופי של התאוששות בגזרת הלברקים - הרבה כבוד על ההתמדה  מה משקל ואורך הדמוי ? השתמשת בשוק לידר או מחובר ישר על הראשי ? אורך הדימוי 10 ס"מ ומשקלו 17 גר' אני מחבר תמיד ישר לראשי, אין עם זה שום בעיה. חוסך כסף ובאלגן!!!!!! ואם כבר שאלות מסוג זה... ואם כבר אתה משתף בכייפ... הראשי אצלך הוא בד או נילון- ואם אפשר עובי החוט...  בכל זאת- תפסת שוב ושוב בזמן שכולם אומרים שאין דגים בז'רז'ור...  נ.ב. איכשהוא מורגש מהדוחות שלך ולמרות התפיסות, שעבורך היציאה לים היא העיקר והדגים הם אכן בונוס קטן...  הי רפי תודה על הפרגון לשאלתך, אני עובד רק עם ראשי ללא תוספות אני עובד עם חוט בד poewr pro 20 lb על מקל ה- ultralight lb15 בהצלחה לכולם וחג שמח סליחה על השאלה: לא מסוכן לציוד שהטסט של החוט יותר מהטסט של המקל?
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
fy750
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
בנוסף לשאלה של momi וסליחה על הבורות: אני לא מבין איך במקום כזה, שמלא סלעים לא נתקע הדמוי ונתפס בסלעים בכל פעם שמחזירים אותו האם יש איזשהי שיטה למנוע זאת?
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
בנוסף לשאלה של momi וסליחה על הבורות: אני לא מבין איך במקום כזה, שמלא סלעים לא נתקע הדמוי ונתפס בסלעים בכל פעם שמחזירים אותו האם יש איזשהי שיטה למנוע זאת?
בקשר לשאלה של מומי עדיין לא היו לי בעיות. ולשאלתך חבר יקר ראשית או שעובדים עם סיליקון כאשר המקל כל הזמן למעלה ובגלל שהקרס בסילוקון גם פונה כלפי מעלה הסיכוי מאד נמוך שיתפס מה גם שאם נתפס הלכו 9 שקלים גג. אפשרות נוספת לעבוד עם topwater שהוא צף למעלה וגם עדיין לא אבד לי דימוי במקומות אלה, כי גם אם נתפס יש שיטות שונות לשחרור, וזה עובד בהצלחה
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
במילה אחת ... אלוף
למדתי הרבה מהדו"ח
|
|
|
|
yossi.b.s
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
חיפה חיפה ...
|
|
אומנות חביבי לבריאות 
|
cormoran 5g-25g - tokushima 4000pro
abugarcia 20g-60g revenge - ebisu craft 60
tarboko 5m בוס
|
|
|
AEGENT1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח, כתיבה נאה וחוויה יפה,
אכן יציאות לים, במרבית המקרים הן בשביל הנשמה היתרה השוררת על חוף הים,
לצאת לים במחשבה "שחייבים" לתפוס דגים, זו מחשבה בעלת אנרגיות שליליות כיוון שמלכתחילה היא מתנא את ההנאה הצרופה, בתוצאות הדייג, וחבל שכך.
מסכים לחלוטין שההנאה טמונה ביציאה עצמה, והדגים הם בונוס.
|
|
|
|
wind
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
53
|
|
תפיסה יפה כל הכבוד
למרות שיצא לי להוציא כמה לברקים בזירזור
לא ממש התחברתי לשיטה אבל מחזיק מכל המזרזרים על הסבלנות
וההתמדה
ישר כח
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יופי של לברק לחג  נראה לי שגם אם היית זורק את הדמוי על החוף היית תופס דג... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
יופי של דוח, כתיבה נאה וחוויה יפה,
אכן יציאות לים, במרבית המקרים הן בשביל הנשמה היתרה השוררת על חוף הים,
לצאת לים במחשבה "שחייבים" לתפוס דגים, זו מחשבה בעלת אנרגיות שליליות כיוון שמלכתחילה היא מתנא את ההנאה הצרופה, בתוצאות הדייג, וחבל שכך.
מסכים לחלוטין שההנאה טמונה ביציאה עצמה, והדגים הם בונוס.
קשה שלא להסכים עם כל מילה שכתבת... תלכו לים תמיד לנקות את הראש זה החלק העיקרי  איזה יופי של התאוששות בגזרת הלברקים - הרבה כבוד על ההתמדה  מה משקל ואורך הדמוי ? השתמשת בשוק לידר או מחובר ישר על הראשי ? אורך הדימוי 10 ס"מ ומשקלו 17 גר' אני מחבר תמיד ישר לראשי, אין עם זה שום בעיה. חוסך כסף ובאלגן!!!!!! ואם כבר שאלות מסוג זה... ואם כבר אתה משתף בכייפ... הראשי אצלך הוא בד או נילון- ואם אפשר עובי החוט...  בכל זאת- תפסת שוב ושוב בזמן שכולם אומרים שאין דגים בז'רז'ור...  נ.ב. איכשהוא מורגש מהדוחות שלך ולמרות התפיסות, שעבורך היציאה לים היא העיקר והדגים הם אכן בונוס קטן...  הי רפי תודה על הפרגון לשאלתך, אני עובד רק עם ראשי ללא תוספות אני עובד עם חוט בד poewr pro 20 lb על מקל ה- ultralight lb15 בהצלחה לכולם וחג שמח אין בעד מה- ותודה על השיתוף 
|
|
|
|
|
פצצה של דוח-דייג  וכל הכבוד על השיתוף הנדיב 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |