פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מתוק לו, ומתוק לי הרבה הרבה יותר!! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מתוק לו, ומתוק לי הרבה הרבה יותר!! (נקרא 6086 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 01, 2012, 18:24:05 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני מצטרף למה שאביחי יכתוב בטוח שהוא יכתוב את מה שאני רוצה להגיד בצורה יותר מפורטת וחוץ מזה אני יוסיף ווווווואאאאאאוווווו 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד לאלכס שערך לך את החתימה - עכשיו סיפקת לו שעורי בית לחופשת הפסח  חתימה חדשה בקרוב  אחרי הטיזרים, והרמז העבה  מצאתי את התמונות  היה לי מאד קשה להתאפק ולא להעלות אותם  ידעתי שיתלווה אליהם עוד אחד מהדוחות הכל כך מהנים ומענינים שלך  כל הכבוד  אלוף 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דווקא אמרתי לחכות בסבלנות ...ולתוצאה הזו התכוונתי דוח מדהים איתמר והתוצאות עוד יותר למען הגילוי הנאות..אני לא חסיד מים מתוקים פרט לג'רג'ור !! אבל וזה אבל גדול...אני נהנה לקרוא את הדוחות שלך חיכיתי בסבלנות וקיבלתי בונבונירה של דוח  יפה לכם  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תודה לכולם על הפרגון, אוהב אתכם!! ומוטי אתה תמיד מוזמן אחי תרים טלפון נקבע משהו יחד!....וכמובן כל מי שרוצה מוזמן לבוא (רמז למפגש כבר!!!) יאללה חתימה חדשה  .........שוב תודה לכולם על הפרגון זה רק עושה את זה עוד יותר מתוק  והכי חשוב לזכור ש 
|
|
|
|
Dor.M
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבוד 
|
|
|
|
|
ראשית דו"ח אליפות  כמה כיף לראות את הכינרת עם כמות המים. שנה שעברה באותו מקום היינו צרכים ללכת 20 מטר מהמדרגות עד קו המים. ודבר אחרון אני מרגיש תחושה של פספוס..... איתמר פעם הבאה תלחץ עליי יותר איך אני יכול ללחוץ עליך שאתה אומר לי "יש לי אישה ילדים אין לי זמן אשתי תהרוג אותי" איך אפשר לשכנע בנאדם כזה חחח  אם אתה רוצה לבוא תגיד אני תמיד פה  פעם הבאה אני גם אגיד לך את זה  נועם, תענוג לראות שהמים עלו ככה. מה שפחות כיף לראות, זה שכל הזבל נמצא עכשיו בתוך הכנרת (כוסות, רשתות של מנגל, שקיות של במבה וכו'). אההה..... אליה שכחתי לברך אותך על הקרפיון ועל השיא . אני מציע לך להיזהר אתה עלול להידבק בתחביב הוא כבר נדבק נראה לי.....הוא מאלה שנדבקים בתחביב על ציוד של אחרים אז אל תדאג הוא לא ישקיע בזה אלפים יש לו אותי  בקצב הזה אני אצטרך להשקיע אלפים בפסיכיאטר, לא בציוד 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
ראשית דו"ח אליפות  כמה כיף לראות את הכינרת עם כמות המים. שנה שעברה באותו מקום היינו צרכים ללכת 20 מטר מהמדרגות עד קו המים. ודבר אחרון אני מרגיש תחושה של פספוס..... איתמר פעם הבאה תלחץ עליי יותר איך אני יכול ללחוץ עליך שאתה אומר לי "יש לי אישה ילדים אין לי זמן אשתי תהרוג אותי" איך אפשר לשכנע בנאדם כזה חחח  אם אתה רוצה לבוא תגיד אני תמיד פה  פעם הבאה אני גם אגיד לך את זה  נועם, תענוג לראות שהמים עלו ככה. מה שפחות כיף לראות, זה שכל הזבל נמצא עכשיו בתוך הכנרת (כוסות, רשתות של מנגל, שקיות של במבה וכו'). אההה..... אליה שכחתי לברך אותך על הקרפיון ועל השיא . אני מציע לך להיזהר אתה עלול להידבק בתחביב הוא כבר נדבק נראה לי.....הוא מאלה שנדבקים בתחביב על ציוד של אחרים אז אל תדאג הוא לא ישקיע בזה אלפים יש לו אותי  בקצב הזה אני אצטרך להשקיע אלפים בפסיכיאטר, לא בציוד  אולי אני זה שיצטרך פסיכיאטר!!
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איתמר היה שווה לחכות בסבלנות לדו"ח אחרי שראיתי תתמונות בפייסבוק  דו"ח יפה מאוד נהנתי לקרוא הכל ועוד יותר נהנתי להסתכל בתמונות המדהימות האלו. כל הכבוד לכל הצוות  , הפצצתם  בקרוב אצלי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
ממש מזכיר לי את היציאה המשותפת האחרונה שלנו...  לפי התמונות והדוח המהנה רואים שנפלתם על סופשבוע מפנק עם מזג אויר סימפטי ואפילו קיבלתם שיתוף פעולה מצד הקרפיונים  שמחתי לקרוא על השיא הכפול,גם שלך וגם של אליה  אליה ידידי, אם עד עכשיו היה ספק קל שבקלים, עכשיו הוא נעלם. גם אתה דפוק ומכאן זה רק הולך ומחמיר... תסתכל על איתמר ותראה לאן אתה הולך...  מברוק על השיא החדש ובהצלחה בשבירה שלו,אפילו עוד העונה  איתמר, אין על הדוחות שלך וגם על ההפקות שלך... משתווה להם אולי זו ההתמדה שלך והתוצאות בהתאם  הקרפיונים מ-ד-ה-י-מ-י-ם  לך אני לא ממהר כ"כ לאחל שבירת שיא כי לא נשאר עוד הרבה להערכתי וכדאי שתהנה מעוד איזה 20 קרפיונים במשקלים כאלו לפני שיבוא הגדול יותר...  ולסיום, לקח ובקשה (כפולה). הבקשה היא לצלם קצת יותר תמונות "טכניות". ריגים - מיגים - שמיגים וכו'... הבקשה השניה זה להכניס את התמונות כקישור ישיר בגוף ההודעה (  ) ואז לא צריך להיכנס לכול אחת ואחת בנפרד (קצת מגוחך למען האמת כששאר התמונות נמצאות בכלל בפליקר ולא ב-SIZ המעצבן הזה...  ) והלקח? הלקח הוא לבדוק כול דבר שאתה מקבל. במיוחד סירה בלי פקק...  נ.ב. אחלה סיפתח לאייקון של הבויילי  ידעתי שאפשר לסמוך עליך 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 01, 2012, 17:32:37 PM על ידי gaichuk
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ולסיום, לקח ובקשה (כפולה). הבקשה היא לצלם קצת יותר תמונות "טכניות". ריגים - מיגים - שמיגים וכו'... הבקשה השניה זה להכניס את התמונות כקישור ישיר בגוף ההודעה (  ) ואז לא צריך להיכנס לכול אחת ואחת בנפרד (קצת מגוחך למען האמת כששאר התמונות נמצאות בכלל בפליקר ולא ב-SIZ המעצבן הזה...  ) תודה על הברכות והאיחולים  בקשה נוספת מאיתמר: אל תצטלם יותר עם תחתונים. במיוחד שאתה מצטלם עם קרפיון של 12 קילו או איתנו 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט!!!!! ההשקעה מטורפת אבל התוצאה בהתאם  איתמר, אתה תותח. כשהוצאתם את הדג אל מחוץ למים - מד מפלס הכנרת הראה פתאום נפילה לא מוסברת במפלס. עכשיו כולם מבינים למה 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
חזרתי מהחוגים של הילדים 
|
|
|
|
|
|
|
|