בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  מתוק לו, ומתוק לי הרבה הרבה יותר!!
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: מתוק לו, ומתוק לי הרבה הרבה יותר!!  (נקרא 6057 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

מתוק לו, ומתוק לי הרבה הרבה יותר!!
« ב- : אפריל 01, 2012, 10:03:37 AM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
29/3/2012כנרת - מערב מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
08:30פתיון צמחי אחר - טייגר בדיפ אמינו דבשקרפיון מצוי (קרפיון בריכה)1 11.470
15:25 - טייגר בדיפ אמינו דבשקרפיון בר (סאזאן)1 7.520

הדו"ח:
אז נתחיל מזה שאני קצת עייף אז הדוח הזה היה קצר וקליל.............נראהההה לכםםם??!?!
המון זמן לא הייתי בדייג (במונחים שלי) חודש פחות או יותר שלא יצא לי לדוג קרפיונים כמו שאני אוהב ואתם יודעים איך אני אוהב!......אז כרגיל תכנונים אפילו יותר משבוע לפני קצת מהוססים לא כי אני לא בטוח שאליה יגיע, הסופ"ש מתקרב ואני בעיצומם של ההכנות, ריגים, פידור ואפילו לקחת מגיאצ'וק את הבנקסטיקס שלו והסווינגרים... וכל היוצא בכך! מגיע יום חמישי ואנחנו עדיין לא יודעים אם אליה מגיע, ואז מגיע התשובה "אני לא יוכל להגיע היום" אז אני נכנס לפלונטר מפני שאין לי רכב להגיע לחוף אבל אז ניקו התקשר דיברנו והוא אמר שהוא לא מגיע לדייג אבל ארקדי כן רוצה ללכת, טלפון זריז לארקדי והעניין סגור הולכים יחד, רק בעיה אחת נשארה אין גם לארקדי מקום ברכב לי ולדור+ ציוד מה עושים??....נכון מאוד, חושבים  מרים טלפון לחבר והוא אומר שאין בעיה לקחת אותנו מתי שנוח לנו , יו פי דו איזה כייף  

יום חמישי מסיים לעבוד מגיע לבית עם חיוך ובמרץ מתחיל לארגן הכל ליציאה מוציא את כל מה שצריך מכין ומסדר שלא נשכחחח כלום!!!......וכן יש המון מה לשכוח אתם יודעים איך זה דייג קרפיונים עומס ציוד, אבל מה לעשות זה חלק מההנאה ומהדייג הזה, אז הכל מוכן וב 19:20 סיימנו להעמיס אצלי הכל אוספים את דור מעמיסים אותו ואת מה שהוא הביא (מעמיסים בקושי רב!!) בצפיפות ללא עוררין מתחילים נסיעה לכינרת, הגעה לחוף צינברי בשעה 20:10 פחות או יותר, אוקיי עכשיו מגיע השאלה איפה יושבים וזה לא שיש מבחר גדול המים עלו השיחים במים והמון דייגים מה שמקשה על מציאה של מקום שיספיק לפחות ל 2 רוד פודים חמודים!

אז נכנסים לחוף ולוקחים ימינה לפי מה שארקדי אמר כדאי ללכת ימין עד הסוף ושם לשבת אבל שם כבר תפוס אז חוזרים אחורה ממש עד הכניסה לחוף ושם בצד ימין מול השירותים מקום פנוי, טוב יורדים מהרכב בודקים את הנקודה ואני חושב בראש "כנראה שזה הכי טוב שאני ימצא היום" ומחליטים להתמקם שם גם ככה החבר היה כבר לחוץ לחוזר לבית, אז אני ודור ירדנו פרקנו שם הכל והתחלנו בהקמה של הכל עד שארקדי יגיע, אוהל בין רגע אז אין בעיה  ...שקי שינה רוד פודים חכות רולרים פתוחים ויאללה יושבים על סיגריה וקולה מחכים לארקדי.

בשעה 22:40 ארקדי הגיע לחוף דור ברוב חוצפתו כבר נרדם באוהל ואני הלכתי לעזור לארקדי לפרוק את הציוד שלו ....בקיצור פורקים את הציוד מכינים את כל מה שצריך ויושבים להכנת תוכנית הדייג לסופ"ש הנ"ל ממש צבא סובייטי במיטבו.... ומחליטים לקחת לאיזור 250-300 מטר למקם שם מרקר ולעבוד ממוקד פידור על כל מקל, אז יאללה לעבודה....מנפחים את הסירה של ארקדי כי משום מה הסירה שלקחתי מגיאצ'וק היה חסר לה דבר שולי מאוד הפקק שמונע מהאוויר לצאת! אבל לא נורא זה לא גיא אשם זה אני לא שמתי לב שהפקק כנראה בשקית שהחזרתי לגיא....מזל שארקדי בא  אתה בסדר....סירה מוכנה יש מרקר יש פידור מוכן לנגלה ראשונה דלי עם תערובת יבשה שמכילה המון דברים כיד המלך (טייגר נאטס,תירס, סובין דחוס וכו..) בערך ב 00:30 אנחנו יוצאים עם הסירה ממקמים את המרקר במרחק של 300 מטר פחות או יותר בכל זאת קשה למדוד במדויק במיוחד בחושך אבל בערך עמוק בנקודה עומד על 6 מטר שזה עומק מצויין בשבילינו....מתחילים לפזר בצד ימין חצי דלי בצד שמאל חצי דלי וחוזרים לחוף.

הכנה זריזה של פיתיון על הריגים, 6 מקלות כל אחד משהו אחר:

1.זוג טייגר בדיפ חומצת אמינו+דבש.
2.זוג טייגר נקי.
3.תורמוס+תירס צף מזויף בדיפ שזיף.
4.זוג תירס בדיפ בננה.
5.זוג תירס בדיפ הורמונים (משהו שארקדי הכין)
6.בווילס של 35MM  בערך בריח חריף מאוד.

אז אלו החכות שלנו, קדימה זוג רוד פודים למטה זמזמים סווינגרים הכל מוכן, דור וארקדי על הסירה ואני על החוף בודק את השפולות, כל פעם לוקחים 3 מקלות, מניחים קל ריג 5-10 מטר אחד מהשני, רוד פוד אחד בצד שמאל של המרקר והשני בצד ימין שלו.
מסיימים חוזרים לחוף אוכל פיפי ולישון!!

יום שישי מגיע קצת עייפים אז לא מצליחים לקום ב 5-6 אבל ארקדי כבר ער ובשעה 08:20 יש ריצה רצינית באחת החכות בצד שמאל אני ישן קצת חזק אז עוד לא שמעתי אבל קמתי לבד פתאום ולא שמתי לב שמשהו קורה חחח אני מסתכל למטה רואה את ארקדי מרים מקל אחד אני אומר לו למה?? הוא אומר לי יש דג, רץ למטה לוקח את המקל ומתחיל עבודה ואומר עכשיו לעצמי מה זה הדבר הזה??....איך אני מביא אותו עכשיו מ 300 מטר בחייאת חביבי תבוא לקראתי ...אבל לא הוא לא רוצה, עובד איתו בערך 10-15 דקות שנראות כמו נצח, ורואה שהוא מתחיל לקחת לשיחים ואין לי זווית לכוון אותו אלי, יאללה מעירים את דור שיקח ממני את המקל וילך להציל את המולדת!!!.....דור מגיע לשיח שנמצא 5 מטר מהחוף ועם הרשת על הסירה מנסה במשך 10 דקות נוספות להכניס אותו אבל הוא לא נכנס ולא מוותר!!....בסופו של דבר הדג נכנס והאדם ניצח את החיה....עד לאותו רגע לא ידעתי באיזה גודל מדובר אבל ידעתי ששברתי את הרקורד שלי...דור מגיע לחוף אני כבר מוכן עם המזרן רטוב שק שקילה רטוב ומשקל ....שגיא לא יתלונן  (למה לא צילמת תמונה על המשקל??) אז תמונות דוגמנות שקילה שמעלה חיוך ענקי על הפנים המשקל המדויק של ברנש 11.470 קילו נתפס על טייגר נאטס בדיפ אמינו+דבש...כמובן אחרי התמונות והשקילה הדג חזר למים באהבה.

מתקשרים לאליה שאמור להגיע היום (שישי) עם חברה שלו ולהצטרף אלינו, מודעים לו על התפיסה והוא מתלהב  callme...בערך ב 12:30 אליה מגיע עוזרים לו להתארגן כמובן וממשיכים בשלנו.
טוב מאותו רגע לא היה הרבה מה לספר מידי פעם איזה צליל פה צליל שם אבל לא יותר מזה....מגיע הלילה וצריכים לחדש חכות שהיה עניין בבוקר של שבת, מתחילים לחדש ומתחיל הבלאגן סיבוכים עם החכות שבסופו של דבר הצלחתי להציל את כל הריגים אבל 2 רולרים שלי נשארו ללא חוט  וואלה לא יודע לא נורא זה חלק מהדייג לא מתייאשים אבל מגיעים למהלך חכם מורדים מכל רוד פוד מקל אחד בכדי לא ליצור עומס במיוחד בנקודה כמו שלנו שהמפתח מאוד קטן יחסית מפני שמשני הצדדים כמו שאמרתי יש כני סוף, אז בסופו של דבר מחדשים הפעם עם 4 מקלות ריגים חדשים הכל חדש ויאללה למים, השעה כבר 02:00 לפנות בוקר ורק עכשיו סיימנו והתחלנו את ההחלפה בשעה 22:00 ועקב כל הבלאגן נוצר עיקוב ענקי בזמן אבל לא נורא!!.....טוב מסיימים לעבוד יושבים מעט והולכים לישון.

קמים בבוקר שוב 07:00 אני וארקדי כבר ערים כולם ישנים עדיין סתם מדברים על דברים מעבירים זמן
טוב מגיע הזמן לתת מכה קטנה של פידור וללכת להוציא את המרקר, מכינים כדורים ממה שנשאר שמים את התערובת יבשה שנשארה, אני ואליה שבדיוק התעורר עולים לסירה ושטים לנקודה מפזרים את מה שנשאר ולוקחים את המרקר וחוזרים לחוף, כולם בינתיים מתעוררים יום יפה שקט ולאורך כל היום מלבד להצטלם לשב לדבר לצחוק וליהנות לא היה משהו מיוחד מבחינת הדייג  עד שעה 15:25 משהו כזה יש ריצה עצבנית באותו על אותו הטייגר נאטס בדיפ אמינו דבש, אני ואליה רצים יחד אליה מרים את המקל ומתחיל עבודה 5-6 דקות עבודה והגיע הזמן להיכנס לסירה בייחד עם דור והרשת, נכנסים והדג לוקח אותם לטיול מגיעים הדג עולה למעלה כבר עייף נכנס לרשת ויאללה לחוף מגיעים ובנוהל הרגיל מזרן רטוב שק שקילה רטוב משקל וחיוך, מצטלמים שוקלים ויאללה תחזור למים חביבי תודה על הפייט והתמונות   כמובן משקל הדג 7.520 קילו.

זהו אז ניקו הגיע בערך ב 16:00 ישבנו אכלו את האוכל הטעים של ארקדי (טושנקה) דיברנו צחקנו והתחלנו להתקפל, ובכך נגמר סופ"ש מדהים של דייג!

לסיכום חברים תמיד הסבלנות משתלמת!!.....אני רוצה להגיד תודה לגיא על הסירה למרות שבוסף היא לא התנפחה אבל זה לא משנה, ותודה על הסווינגרים והבנקסטיקס, ואל תדאג אני ביא לך אותם אל תחפור חעחחע.....ותודה לכל הקבוצה המדהימה שלי והכי כייף שאנחנו מתאחדים ככה ונהנים בייחד ועושים את מה שאנחנו הכי אוהבים!

אז מה אתם רוצים תמונות?טוב נווו.....

שאר התמונות בפליקר כנסוו מעניין:
http://www.flickr.com/photos/72340690@N04/?saved=1
עריכה אחרונה: אפריל 01, 2012, 11:00:03 AM על ידי ithamar21
 IP: [ מחובר ]
yarin44555
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: מתוק לו, ומתוק לי הרבה הרבה יותר!!
« הגיב #1 ב- : אפריל 01, 2012, 10:22:41 AM »
איתמר יתותח איזה דוח אתה אלוף איזה דגים
שמע אתה ה-מ-ל-ך של המים המתוקים! אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : אפריל 01, 2012, 10:38:36 AM »
ואני חשבתי פעם שאני משקיע בדיג............

יופי של דו"ח, והתוצאות - בהתאם להשקעה!  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
MaKoreAhi
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אפריל 01, 2012, 10:42:36 AM »
איתמר,
כרגיל לוקח לקרוא את הדו"ח שלך יותר מהזמן שהיינו בכנרת  
בכל מקרה, הפצצת!

אז סיכום קטן שלי לסופ"ש האחרון:

הייתי אמור להגיע ביום חמישי, אבל בסוף הייתה בעיה באוטו והעניין לא הסתדר. בזכות החברה, הצלחנו לעלות יום שישי בבוקר (אין עליה!).
היה אחלה מזג אוויר, אחלה אווירה. הרבה אוכל טוב.

לשמחתי, זכיתי גם להוציא קרפיון יפה, שהוא גם השיא הנוכחי.
היה נחמד ומאתגר לעבוד עם החכה בחוף ואח"כ לעבור לתוך הסירה.

תודה לאיתמר, דור, ארקדי, ניקו וכמובן לחברה שלי, על סופ"ש מדהים סמיילי
עריכה אחרונה: אפריל 01, 2012, 10:44:09 AM על ידי MaKoreAhi
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אפריל 01, 2012, 10:47:48 AM »
איתמר,
כרגיל לוקח לקרוא את הדו"ח שלך יותר מהזמן שהיינו בכנרת  
בכל מקרה, הפצצת!

אז סיכום קטן שלי לסופ"ש האחרון:

הייתי אמור להגיע ביום חמישי, אבל בסוף הייתה בעיה באוטו והעניין לא הסתדר. בזכות החברה, הצלחנו לעלות יום שישי בבוקר (אין עליה!).
היה אחלה מזג אוויר, אחלה אווירה. הרבה אוכל טוב.

לשמחתי, זכיתי גם להוציא קרפיון יפה, שהוא גם השיא הנוכחי.
היה נחמד ומאתגר לעבוד עם החכה בחוף ואח"כ לעבור לתוך הסירה.

תודה לאיתמר, דור, ארקדי, ניקו וכמובן לחברה שלי, על סופ"ש מדהים סמיילי

חחחח שמח שנהנית אחי!....וואייי שכחתי לכתוב שזה השיא האישי של אלבז !!!!!!!!!!!!! אזזז כולםםם לדעתתת זה השיאאא של אליה 7.520 קילו!! 
yaniv
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אפריל 01, 2012, 10:59:15 AM »
כל הכבוד איתמר

יופי של קרפ
יופי של דוח !!!
-------------------------------
 IP: [ מחובר ] WWW
אביב.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : אפריל 01, 2012, 11:49:57 AM »
וווואוו איתמר כל הכבוד על ההשקעה גם בדייג וגם בכתיבת הדוח, נהנתי מאוד מהדוח ובעיקר מהתמונות
כל הכבוד
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

« הגיב #7 ב- : אפריל 01, 2012, 12:22:45 PM »
איפה הלכת לדוג, בספארי?מה??
חתיכת קרנף, כל הכבוד ודוח פצצה
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

« הגיב #8 ב- : אפריל 01, 2012, 12:40:29 PM »
אדון 21 היקר
אתמול צור הכין אותי נפשית לדוח שלך אבל לא ככה.
כל הכבוד חתיכת בהמה ( הדג )
ניפגש בכנרת  בקרוב רק תעדכן מתי תתחיל העונה שלנו ...
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : אפריל 01, 2012, 12:42:02 PM »
אדון 21 היקר
אתמול צור הכין אותי נפשית לדוח שלך אבל לא ככה.
כל הכבוד חתיכת בהמה ( הדג )
ניפגש בכנרת  בקרוב רק תעדכן מתי תתחיל העונה שלנו ...

אני אעדכן  חמסה חמסה
noam
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : אפריל 01, 2012, 13:25:15 PM »
ראשית דו"ח אליפות
כמה כיף לראות את הכינרת עם כמות המים. שנה שעברה באותו מקום היינו צרכים ללכת 20 מטר מהמדרגות עד קו המים.
ודבר אחרון אני מרגיש תחושה של פספוס..... איתמר פעם הבאה תלחץ עליי יותר
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : אפריל 01, 2012, 14:27:08 PM »
ראשית דו"ח אליפות
כמה כיף לראות את הכינרת עם כמות המים. שנה שעברה באותו מקום היינו צרכים ללכת 20 מטר מהמדרגות עד קו המים.

איך אני יכול ללחוץ עליך שאתה אומר לי "יש לי אישה ילדים אין לי זמן אשתי תהרוג אותי" איך אפשר לשכנע בנאדם כזה חחח 

אם אתה רוצה לבוא תגיד אני תמיד פה 
MaKoreAhi
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : אפריל 01, 2012, 14:30:49 PM »
ראשית דו"ח אליפות

איך אני יכול ללחוץ עליך שאתה אומר לי "יש לי אישה ילדים אין לי זמן אשתי תהרוג אותי" איך אפשר לשכנע בנאדם כזה חחח 

פעם הבאה אני גם אגיד לך את זה  מוציא לשון

נועם,
תענוג לראות שהמים עלו ככה.
מה שפחות כיף לראות, זה שכל הזבל נמצא עכשיו בתוך הכנרת (כוסות, רשתות של מנגל, שקיות של במבה וכו').
noam
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : אפריל 01, 2012, 14:37:50 PM »
ראשית דו"ח אליפות

נועם,
מה שפחות כיף לראות, זה שכל הזבל נמצא עכשיו בתוך הכנרת (כוסות, רשתות של מנגל, שקיות של במבה וכו').
אההה.....
אליה שכחתי לברך אותך על הקרפיון ועל השיא . אני מציע לך להיזהר אתה עלול להידבק בתחביב
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : אפריל 01, 2012, 14:42:01 PM »
ראשית דו"ח אליפות

נועם,
אההה.....
אליה שכחתי לברך אותך על הקרפיון ועל השיא . אני מציע לך להיזהר אתה עלול להידבק בתחביב

הוא כבר נדבק נראה לי.....הוא מאלה שנדבקים בתחביב על ציוד של אחרים אז אל תדאג הוא לא ישקיע בזה אלפים יש לו אותי 
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!