|
welcom מורי ורבי וכמובן חברי היקר
|
|
|
|
|
שלום לכולם ותודה לכל המברכים.
רפי קצת הגזים ונסחף עם התאורים...
למען גילוי נאות כדאי לציין שאני יבואן של Roballen גם כיום ואשמח לעזור למי שצריך בכל תחום.
דוד.
|
|
|
|
|
welcom מורי ורבי וכמובן חברי היקר
לא נסחפת קצת? שכחת שאתה לימדת אותי ג'יגינג?
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
שלום לכולם ותודה לכל המברכים.
רפי קצת הגזים ונסחף עם התאורים...
למען גילוי נאות כדאי לציין שאני יבואן של Roballen גם כיום ואשמח לעזור למי שצריך בכל תחום.
דוד.
דוד מהיכרות לרפי הבנאדם לא מגזים ולא נסחף אם אמר מאסטר סימן שיש בזה המון צדק  אמרת ROb allen !! נשמח לכמה מילים על הדברים שאתה מייבא מה זה בכלל? ציוד דייג? ציוד צלילה אולי !! אם קשור לדייג בכלל אז שמח לקצת מידע 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מזמן הייתי אצלכם (סוף סוף),
הייתי מאוד סקרן לגבי החנות, ובעיקר לגבי גלאי דגים, ומאוד הייתי מרוצה מהיחס, מההסבר ומהמוצרים שיש לכם.
אני מאוד סקרן לגבי מכשיר סורק של לורנס החדש עם השתי עיניות לקבלת תמונה תלת מימדית של הקרקעית. איזה דגם בדיוק זה? והאם הפונקציה של התלת מימדי מוגבלת לעומק כמו למשל בחברת המנברד ששם זה עינית אחת שמקרינה לצדדים ומוגבלת ל150 פיט?
אשמח לקישורים והסבר לגבי המכשיר הספציפי...
(זה מצטרף לשאלות שהפניתי לאסף משלכם במייל)...
בברכה סאמח
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
אהלן, רציתי להתחיל לענות וראיתי שקיבלת כבר שירות מעולה מאסף. תתחדש. דוד. לא מזמן הייתי אצלכם (סוף סוף),
הייתי מאוד סקרן לגבי החנות, ובעיקר לגבי גלאי דגים, ומאוד הייתי מרוצה מהיחס, מההסבר ומהמוצרים שיש לכם.
אני מאוד סקרן לגבי מכשיר סורק של לורנס החדש עם השתי עיניות לקבלת תמונה תלת מימדית של הקרקעית. איזה דגם בדיוק זה? והאם הפונקציה של התלת מימדי מוגבלת לעומק כמו למשל בחברת המנברד ששם זה עינית אחת שמקרינה לצדדים ומוגבלת ל150 פיט?
אשמח לקישורים והסבר לגבי המכשיר הספציפי...
(זה מצטרף לשאלות שהפניתי לאסף משלכם במייל)...
בברכה סאמח
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה דוד אכן כן אבל גם ממך קיבלתי יופי של שיעור עם תוכנת המפות..ממש מדליק........ ואסף הזה הוא נכס! כל הכבוד....... 
|
|
|
|
|
חיזוק משמעותי ,ברוך הבא 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה דוד אכן כן אבל גם ממך קיבלתי יופי של שיעור עם תוכנת המפות..ממש מדליק........ ואסף הזה הוא נכס! כל הכבוד.......  אסף אכן בחור נהדר  ואם אתה מרוצה סאמח- גם אני מרוצה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה דוד אכן כן אבל גם ממך קיבלתי יופי של שיעור עם תוכנת המפות..ממש מדליק........ ואסף הזה הוא נכס! כל הכבוד.......  אסף אכן בחור נהדר  ואם אתה מרוצה סאמח- גם אני מרוצה  מרוצה כן, אבל יאללה, מחכים לדוח שלך כבר מאתמול
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוד
שאלה בנושא FF מדוע יש לפעמים שאני רואה במסך את הקרקעית כאילו פעמיים עוזי
|
|
|
|
|
ברוך הבא איזה כיף שיש מקצוען בתחום שלא הרבה מבינים בו כמו שצריך בארץ .
יש לי שאלה יש לי פוראנו 585 עין 1 קילו . הבנתי שיש לי פונקציה לבחור גודל של דגים ואז האקו רושם לי בס"מ את גודל הדגים תוכל להדריך אותי איך מבצעים זאת במכשיר הנ"ל .
אשמח לתגובתך ,
ברוכים הבאים סידס
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
ברוך הבא למשפחה ותודה לרפי שלא נרגע לרגע ומצרף אנשי מקצוע מהרמה הראשונה
תודה רבה
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
ברוך הבא איזה כיף שיש מקצוען בתחום שלא הרבה מבינים בו כמו שצריך בארץ .
יש לי שאלה יש לי פוראנו 585 עין 1 קילו . הבנתי שיש לי פונקציה לבחור גודל של דגים ואז האקו רושם לי בס"מ את גודל הדגים תוכל להדריך אותי איך מבצעים זאת במכשיר הנ"ל .
אשמח לתגובתך ,
ברוכים הבאים סידס
אהלן, תודה על הפנייה. אני לא מתמצא ספציפית FURUNO אבל אני מאמין שההגדרות דומות לשאר המכשירים: לחץ על menu/esc, תרד עם החיצים ל display ולחץ enter. תבחר fish size ותמשיך משם. אני מצרף קישור לספר ההפעלה של המכשיר שלך : http://www.furunousa.com/ProductDocuments/FCV585%20FCV620%20Operator's%20Manual%20G%20%201-7-11.pdfתציץ בעמוד 11. בברכה, דוד.
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
ברוך הבא ידידי