פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   רוצה לומר כמה מילים על הפורום שלנו, ולנו :) |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: רוצה לומר כמה מילים על הפורום שלנו, ולנו :) (נקרא 5452 פעמים) |
הדפסה |
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מה קורה חברים שלי? טוב תשמעו אני חייב להגיד לכם שאני עדיין באופוריה מהמפגש וזה לא מובן מאליו אני שנים בפורומים מכל הסוגים והסגנונות ובאף פורום לא הרגשתי את ההרגשה הזו שיש כאן, הייתי בכמה מפגשים בחיים שלי בפורמים אחרים ומעולם זה לא היה דבר כזה, כולם בייחד אין קבוצות מתוקים עם דייגי ים וכל הסגנונות זה לא משנה פשוט כולם יחד וזה מדהים אני מאושר שיש את הפורום הזה ואת המנהלים התותחים האלה שמצד אחד נותנים יד חופשית ומצד שני קורעים את עצמם ופעילים ומכינים תחרויות ומפגשים וכל הכבוד לכם!! חשוב לי מאוד להגיד את הדברים ובאמת להגיד כל הכבוד לכולנו שהגענו לרמה כזאת גבוהה של פורום ושל קהילה מדהימה שכולם יד ביד בלי משחקי כבוד ובלי שום דבר, עוד דבר חשוב זה שכולנו יחד מכל העדות השפות המינים וכולם מסתדרים עם כולם, שזה משהו מדהים בלי הבדלי גזע ודת פשוט כולנו שווים אחד לאחד וזה דבר אדיר לדעתי!! ואני רק מחכה לימים שנצליח להזיז דברים במדינה הזאת גם מבחינת דייג וגם מבחינת דברים אחרים! אוהב את כולם! 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
מה קורה חברים שלי? טוב תשמעו אני חייב להגיד לכם שאני עדיין באופוריה מהמפגש וזה לא מובן מאליו אני שנים בפורומים מכל הסוגים והסגנונות ובאף פורום לא הרגשתי את ההרגשה הזו שיש כאן, הייתי בכמה מפגשים בחיים שלי בפורמים אחרים ומעולם זה לא היה דבר כזה, כולם בייחד אין קבוצות מתוקים עם דייגי ים וכל הסגנונות זה לא משנה פשוט כולם יחד וזה מדהים אני מאושר שיש את הפורום הזה ואת המנהלים התותחים האלה שמצד אחד נותנים יד חופשית ומצד שני קורעים את עצמם ופעילים ומכינים תחרויות ומפגשים וכל הכבוד לכם!! חשוב לי מאוד להגיד את הדברים ובאמת להגיד כל הכבוד לכולנו שהגענו לרמה כזאת גבוהה של פורום ושל קהילה מדהימה שכולם יד ביד בלי משחקי כבוד ובלי שום דבר, עוד דבר חשוב זה שכולנו יחד מכל העדות השפות המינים וכולם מסתדרים עם כולם, שזה משהו מדהים בלי הבדלי גזע ודת פשוט כולנו שווים אחד לאחד וזה דבר אדיר לדעתי!! ואני רק מחכה לימים שנצליח להזיז דברים במדינה הזאת גם מבחינת דייג וגם מבחינת דברים אחרים! אוהב את כולם!   וכל מילה נוספת מיותרת!
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
איתמר ידידי הרמה הייתי כזאת מההתחלה פשוט אנחנו מגלים את הרמה האישית שלנו בשמירה על עצמנו והמקום הנפלא הזה. הרבה מושקע בפורום הזה ולכל אחד יש חלק לא קטן בעניין, אמת אין הבדלי גזע דת ומוצא כי כולנו "חולים" באותה המחלה אז הרבה בריאות חברים אוהב אתכם נ.ב. יש קבוצות של חברויות חדשות אבל עדיין מגובש פה הכרתי חברים חדשים עם הרגשה של שנים כמו חברי ילדות
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
איתמר אחי כל מילה בסלע  ויש דבר שאף אחד לא יודע שמי שהמליץ לי על האתר הזה זה אתה ועל זה אני חייב לך ובגדול  אצלי לפחות יש את המשפחה שלי כמובן  ואז הפורום הנפלא שזה עוד משפחה  וחברים כאן שאין בשום מקום אחר אילו העולם היה נראה כמו הפורום הזה אז היינו כולם חיים בשלום  בגלל זה אני לא מסתכל על הפורום כמקור לא רק לדייג ,גם מקום שכיף להיות בו ולהתחבר עם אנשים טובים אחד אחד אז שיהיה לנו בהצלחה ועוד הרבה שנים טובות ביחד כי הביחד זה מה שעושה את הפורום למספר 1
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איתמר אחי כל מילה בסלע  ויש דבר שאף אחד לא יודע שמי שהמליץ לי על האתר הזה זה אתה ועל זה אני חייב לך ובגדול  אצלי לפחות יש את המשפחה שלי כמובן  ואז הפורום הנפלא שזה עוד משפחה  וחברים כאן שאין בשום מקום אחר אילו העולם היה נראה כמו הפורום הזה אז היינו כולם חיים בשלום  בגלל זה אני לא מסתכל על הפורום כמקור לא רק לדייג ,גם מקום שכיף להיות בו ולהתחבר עם אנשים טובים אחד אחד אז שיהיה לנו בהצלחה ועוד הרבה שנים טובות ביחד כי הביחד זה מה שעושה את הפורום למספר 1 כבר שכחתי שאני המלצתי עלך  ....אתה לא חייב לי אחי זה בכייף  העיקר שנהיה כולנו יחד 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אהבתי מאד את המשפט הזה "כל הכבוד לכולנו שהגענו לרמה כזאת גבוהה של פורום ושל קהילה " לכל אחד מאיתנו חלק חשוב מאד להצלחת הפורום אישית בדעה שאנו עוד בתחילת הדרך..ואם זו רק התחלה אז אפשר לדמיין מה יהיה הלאה יש לנו עוד הרבה מה לעשות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
איתמר אתה כל כך צודק. אני חושב שיש 2 סיבות עיקריות לדעתי. א. החברים והמנהלים הם אנשים באיכות,אנשים שגולשים ותורמים ידע מרצון ובכיף. ב. כאשר מפרידים בין הכיף והתחביב להון אז באמת נשאר רק הכיף והפורום הזה הוא לא מסחרי ונותן ליבואנים לפרסם בחינם לטובת החברים ולא ההפך. אז כמו שאמרת 
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אני חושב שיש איקון שיקצר את כל מה שאני רוצה להגיד 
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איתמר אתה כל כך צודק. אני חושב שיש 2 סיבות עיקריות לדעתי. א. החברים והמנהלים הם אנשים באיכות,אנשים שגולשים ותורמים ידע מרצון ובכיף. ב. כאשר מפרידים בין הכיף והתחביב להון אז באמת נשאר רק הכיף והפורום הזה הוא לא מסחרי ונותן ליבואנים לפרסם בחינם לטובת החברים ולא ההפך. אז כמו שאמרת  כל מילה בסלע וכמו שמאמון רשם אנו רק בהתחלה 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
היה לי פעם בוס שאמר : גם הגנרל הכי מעוטר, לא שווה כלום בלי חייליו.
החברים הם הכח המניע כאן.
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לא סתם אנחנו אומרים פורום מספר 1  הרבה שנים אני נמצא בכל מיני פורומים בחלקם הייתי פעיל ובחלקם לא הייתי גם במפגשים אבל כמו שאלי אמר כשיש הפרדה בין הון לתחביב נשאר רק התחביב ולא רק!!! מנהלי הפורום חרטו פה על דגלם שפה לא יהיו חסימות ולא יהיה סתימת פיות מה שכן קיים בפורומים אחרים פה חופש הדיבור הוא חובה ולא זכותזה לפחות מה שהביא רבים מאיתנו לפה מפורומים אחרים וכך באמת נרקמה פה חבורה של ילדים מבוגרים שנהנים מהתחביב 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כיף להיות בכזה מקום שככה חושבים החברים של הפורום באמת כל הכבוד  ואם כולם אומרים אז כנראה יודעים למה וכשנמצאים פה מבינים למה 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הכיף שלכם זה הכיף שלנו  לראות איך הפורום גדל ומתפתח עם חברים איכותיים זה התגמול הכי גדול ותענוג ממדרגה ראשונה  לחיינו
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|
|