בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  רוצה לומר כמה מילים על הפורום שלנו, ולנו :)
עמודים: 1 [2] 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: רוצה לומר כמה מילים על הפורום שלנו, ולנו :)  (נקרא 5471 פעמים) הדפסה
אביב.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ציטוט של: בנצי link=topic=3923.msg50496#msg50496 date=1332846823
וכך באמת נרקמה פה חבורה של ילדים מבוגרים שנהנים מהתחביב גיחוך
[/quote
עם המשפט הזה אני חייב להסכים, בתור אחד הצעירים בפורום
 IP: [ מחובר ]
noam
חבר פורום

מנותק מנותק

אני חייב לציין שבהתחלה הייתי מאוד סקפטי. אמרתי לעצמי הנה עוד פורום שקם על מנת לקדם חנות כזאת או אחרת או מיזם של אחד מבעלי האתר , אבל אני חייב לכתוב את המשפט "מודה ועוזב ירוחם"
בהחלט מקום מקצועי שניתן ללמוד לא מעט , דיונים מרתקים ,אנשים שכותבים בחן והכי חשוב יש הרבה חוש הומור .
אני אישית מקווה שבעתיד הקרוב יתפנה לי יותר זמן (בונה בית) על מנת שאוכל לתרום בעיקר בחלק של המתוקים כי זה השיגעון שלי
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אני חייב לציין שבהתחלה הייתי מאוד סקפטי. אמרתי לעצמי הנה עוד פורום שקם על מנת לקדם חנות כזאת או אחרת או מיזם של אחד מבעלי האתר , אבל אני חייב לכתוב את המשפט "מודה ועוזב ירוחם"
בהחלט מקום מקצועי שניתן ללמוד לא מעט , דיונים מרתקים ,אנשים שכותבים בחן והכי חשוב יש הרבה חוש הומור .
אני אישית מקווה שבעתיד הקרוב יתפנה לי יותר זמן (בונה בית) על מנת שאוכל לתרום בעיקר בחלק של המתוקים כי זה השיגעון שלי

יאללה נועם תסיים את הבית בשעה טובה!
יתפנה לך זמן וכסף חעחעחעח  מתפקע מתפקע
איל הלפרין

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

איתמר ושאר החברים שפרגנו בדיון...

מרחיב את הלב לקרוא את דבריכם – נותן תחושה של סיפוק וכוונה להמשיך בדרך שלנו ביחד איתכם..
כפי שכבר כתבו חבריי לצוות, אתם שותפים מלאים להצלחת המקום הזה  - בלעדיכם זה לא היה קורה...

נועם, אני מניח שלא מעט חברים חולקים או חלקו כמוך את החששות מהתמסחרות סמויה או גלויה של הפורום -  אני מקווה שכולכם תישארו איתנו מספיק שנים ותראו שזה לא קורה ולא יקרה...

חשוב לנו לשמור על חרותנו כמקום חופשי וחזק שאינו תלוי בגורמים מסחריים לקיומו ! 

רק אתר חברים חופשי וחזק יוכל לאפשר שיתוף אמיתי של מידע מקצועי !

רק אתר חברים חופשי וחזק יוכל לישמור על אובייקטיביות מלאה מול כל הגורמים המסחריים שמקיפים את התחביב !

רק אתר חברים חופשי וחזק, יוכל לדרוש ולקבל את ההטבות הכי גדולות לחבריו !

רק אתר חברים חופשי וחזק יוכל לקדם ולעשות דברים לקידום הדיג הספורטיבי במדינת ישראל !,

יש לנו המון כח בידים חברים ובכח הזה, כולנו ביחד נשתמש בו בתבונה בכדי לקדם את התחביב הנפלא שלנו למקומות שכרגע אנחנו אפילו לא מעיזים לחלום עליהם... 

אנחנו מספר 1
-------------------------------

IP: [ מחובר ] WWW
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

אני שמח שכתבת את זה על גבי הפורום אבל את זה אתה עדיין צריך להגיד לי בפנים באופן אישי 

כשתסיים את הבית ויתפנה לך זמן,אנחנו כאן  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Dor.M

חבר פורום

מנותק מנותק

לא סתם אנחנו אומרים פורום מספר 1 אנחנו מספר 1

הרבה שנים אני נמצא בכל מיני פורומים
בחלקם הייתי פעיל ובחלקם לא
הייתי גם במפגשים
אבל כמו שאלי אמר
כשיש הפרדה בין הון לתחביב נשאר רק התחביב ולא רק!!!
מנהלי הפורום חרטו פה על דגלם שפה לא יהיו חסימות ולא יהיה סתימת פיות מה שכן קיים בפורומים אחרים
פה חופש הדיבור הוא חובה ולא זכות
זה לפחות מה שהביא רבים מאיתנו לפה מפורומים אחרים
וכך באמת נרקמה פה חבורה של ילדים מבוגרים שנהנים מהתחביב גיחוך
האתר מספר 1 האתר מספר 1
כל מילה בסלע  אנחנו מספר 1
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אני שמח שכתבת את זה על גבי הפורום אבל את זה אתה עדיין צריך להגיד לי בפנים באופן אישי 

t39מ פגש משולשששששש  חמסה חמסה
noam
חבר פורום

מנותק מנותק

t39מ פגש משולשששששש  חמסה חמסה
בקרוב מאוד
yarin44555
חבר פורום
*

מנותק מנותק

באמת זה אחלה פורום זה הפורום שאני הכי אוהב פה אני מרגיש הכי הרבה בבית ואני הייתי בכל מיני
פורמים וזה הפורום הכי טוב שהייתי בו
שי בגדדי

ג'ירג'ור בת ימי!!!!!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

הפורום הכי טוב בארץ והמשפחה הכי יפה בארץ

אני חושב שהגענו לתוצאה הזאת קודם כל בגלל מקימים ומנהלים של הפורום שהם אנשים משכמם ומעלה אין אנשים כאלה!!!
ועוד סיבה היא בגלל שהאנשים פה מתעסקים באהבה לספורט ונתינה לכולם

סתם כך דוגמה:
עוד לא ראיתי פורום שמישו רושם בפרופיל שלו את הפלאפון ושהוא תמיד זמין לעזור (כפי שעשה מוטי האלוף שעזר לי כמה וכמה פעמים)

אמרתי ואמשיך לומר הפורום הזה מבורך!!!!

האתר מספר 1 האתר מספר 1
 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1

הדיג הספורטיבי חי ובועט !!!

גם אני חתום בעצומה נגד דיג אסור
הצטרפו https://www.atzuma.co.il/daig
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

הפורום הכי טוב בארץ והמשפחה הכי יפה בארץ

אני חושב שהגענו לתוצאה הזאת קודם כל בגלל מקימים ומנהלים של הפורום שהם אנשים משכמם ומעלה אין אנשים כאלה!!!
ועוד סיבה היא בגלל שהאנשים פה מתעסקים באהבה לספורט ונתינה לכולם

סתם כך דוגמה:
עוד לא ראיתי פורום שמישו רושם בפרופיל שלו את הפלאפון ושהוא תמיד זמין לעזור (כפי שעשה מוטי האלוף שעזר לי כמה וכמה פעמים)

אמרתי ואמשיך לומר הפורום הזה מבורך!!!!

האתר מספר 1 האתר מספר 1
 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1

תודה שי עשיתה לי טוב בלב  אנחנו מספר 1
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

באמת זה אחלה פורום זה הפורום שאני הכי אוהב פה אני מרגיש הכי הרבה בבית ואני הייתי בכל מיני
פורמים וזה הפורום הכי טוב שהייתי בו
אז יש לך בעיה חמורה אחי---אתה מכור
איך אומרים אצלנו "נהנית?,ספר לחבריך,לא נהנית?,ספר לנו"
בהצלחה אח אח יקר  אתה בסדר
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
ינון לשם

תן לו לקחת חוט....
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1

הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי הגזעי

אין על הפורום הזה וגם לא יהיה ..... האתר מספר 1

כל מילה שלך בול פגיעה וההרגשה פשוט כייפית וטובה

להיות חלק מקהילה גדולה של חברים טובים ואיכותיים .

כל השאר רק יכולים לקנא .....

אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1

אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים
אין שומר את השער, אין סימן משמיים.
אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות
אנשים שחיים רק תככים ומזימות.
יש ששואלים שאלות ואין תשובות
יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

מה אגיד לכם חברים,

מחמם את הלב לקרוא את הדברים-
דברים שמורגש שבאים מהלב....

השאיפה היתה להקים פורום בדיוק כזה,
פורום שכך ירגישו בו החברים- פורום של חברים...

יש עוד הרבה מה לעשות והרבה להנות,
נמשיך לשגשג ולהנות בצוותא,
הדרך נכונה ומצטרפים להפלגה כל מי שהדרך מתאימה להם...
אנחנו בדרך הנכונה והשמיים הם הגבול סמיילי

התוצאה של המקום אליו הגענו,
היא סך הכל התרומה והעשייה המצטברת של כל אחד ואחד מהחברים והמנהלים בפורום,
ועל כך מגיע שאפו גדול לכולם
הדייג והים מהצפון
חבר פורום

מנותק מנותק

זאת מכה ניצחת לאלה שחשבו כי להם זכות יוצרים ואין מקום לאתר אחר,לנגינת ליבם המאוכזבת ולאלו הבולשים בנמצא אצלנו משתהים ונישארים פעורי שפתיים איך זה שהצליח להם.      הצליח ועוד איך, עשרות רבות של חברים החליפו דירה מוזנחת בוילה מפוארת ששם יש לך דו שיח בגובה העניים ולא חשוב מי הוא בעל האתר או חבר מהמניין כאן כולם שווים.מיותר לציין לשבח את המנהלים שנותנים לנו יד חופשית וללא איומים של חסימות ואזהרות מחיקות שלא לצורך,השיתוף, החברותא,הסבלנות בהעברת ידע לדייגים חדשים מהחבר מנהל מאמון (הנצרתי ) הפכו שם דבר ודגם מופת לתפארת האתר.החשוב הוא שבוילה שלנו אין שווים יותר כולם שווים באותה מידה וזה סוד ההצלחה המרשימה שהביאה אותנו עד הלום.זאת רק ההתחלה השמיים הם הגבול ולא ירחק היום שמספר החברים יתעצם ויגדל    

הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!