ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טיפלת בדג כמו אקרובט איזה תענוג כזו מלחמה על המקל אחלה דג 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים יקרים תודה על הפירגון תשובה לרפי ולכל מי ששואל מקל עד 160 גרם דמוי 80 גרם
מתעקש איתך שי היקר,  סוג המקל/תוצרת?! מותר לך להיות ספציפי... 
|
-------------------------------
|
|
|
שי מלכה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בסדר תודה מקל שימנו קבורה 160 גרם שניי חלקים 
|
|
|
|
argi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג לעיניים התוצאה מרשימה וכן גם הסירטון 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אחלה שייקה שבעולם  סרטון מדליק לאללה ואני מת על הדוחות שלך שמשלבים את כל הסגנונות בים. מצפה לראות אותך עוד כמה שבועות בכינרת... 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
בדיוק שאלתי את ארז איפה החזירים גם נעלמו והנה אתה מוציא את אבאבא שלהם. כל הכבוד שי אחלה חזיר ופייט מהנה ביותר . רואים שנהנת מהפייט . תמשיכו להנות מאחל לך איזה לבנבן כפול במשקל ועיקש יותר בהמשך 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בסדר תודה מקל שימנו קבורה 160 גרם שניי חלקים  שי אלה המקלות עם הידית הקצרה מתחת לרולר או הידית הסטנדרטית.
|
|
|
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
יבואן:SHIMANO OWNER STORM MOMOI SENSAS HALCO TORAY
|
|
פציייייייייייי יא תותח 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בסדר תודה מקל שימנו קבורה 160 גרם שניי חלקים  הצליח לי...  תודה על העדכון, והעדכון עורר את סקרנותי כי אינני מכיר את המקל הזה: 160גר' אמור להיות מעט כבד לג'יגלייט עם ג'יגים של 80 גרם, אמור- משמע תאורתית... האם הרגשת שהמקל אופטימלי ונוח לעבוד איתו- או שהיית מעדיף מקל "קל" יותר (עד 120גרם למשל)?! "אכלת אותה בחפירות" שי-  כי בתור מי שהחזיק אינספור מקלות אינספור פעמים- בהחלט מענין לי ההתרשמות שלך...
|
|
|
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
יבואן:SHIMANO OWNER STORM MOMOI SENSAS HALCO TORAY
|
|
בסדר תודה מקל שימנו קבורה 160 גרם שניי חלקים  הצליח לי...  תודה על העדכון, והעדכון עורר את סקרנותי כי אינני מכיר את המקל הזה: 160גר' אמור להיות מעט כבד לג'יגלייט עם ג'יגים של 80 גרם, אמור- משמע תאורתית... האם הרגשת שהמקל אופטימלי ונוח לעבוד איתו- או שהיית מעדיף מקל "קל" יותר (עד 120גרם למשל)?! "אכלת אותה בחפירות" שי-  כי בתור מי שהחזיק אינספור מקלות אינספור פעמים- בהחלט מענין לי ההתרשמות שלך... הי רפי ברשותך אתן פרטים על המקל מקל SHIMANOBEAST MASTER KABURA לרולר שוכב שני חלקים, אורך 1.98 מ' 100 גר' מקל מאוזן ועובד בהרמוניה מלאה עם ג'יגים במשקל 80 גר' בברכה אבשלום 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה פייט רציני. תוך כמה זמן הוא היה בחוץ?
|
|
|
|
AEGENT1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם שייט יפה , גם נחמד ומהנה וגם תפיסת דגים, מה צריך יותר?, שתמשיך לצאת ולהנות, בהצלחה
|
|
|
|
wind
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
53
|
|
תענוג של סרטון
חכה עם דג פייט טוב רגליים למעלה רק היה חסר בקבוק של קורונה (אולי לא ראו בוידאו)
וכמובן דג עם כבוד
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|