בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  חוט לבויליסים וPOP UP
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חוט לבויליסים וPOP UP  (נקרא 1789 פעמים) הדפסה
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

חוט לבויליסים וPOP UP
« ב- : מרץ 16, 2012, 23:07:02 PM »
שלום לכולם,
אני רוצה להזמין חוט מאיביי או לקנות בארץ, עדיפות להזמין מאיביי...
אז קודם כל רציתי לשאול איך כותבים חוט בד באנגלית ?
ודבר שני אם יש לכם המלצות לחוטים ספציפיים ובאיזה עובי אתה ממליצים לקחת (?) ..
אז תביאו קישורים רק מאיביי בבקשה .., ושאלה אחרונה - אי אפשר להכין ריג של בויליס\POP UP עם חוט ניילון נכון?
תודה לעוזרים 
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: חוט לבויליסים וPOP UP
« הגיב #1 ב- : מרץ 16, 2012, 23:14:06 PM »
חוט בד - braid

תצטרך לרשום בחיפוש
braid line
braid fishing
וכו'

לכל התשובות האחרות יענו דייגי המתוקים  אתה בסדר
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : מרץ 17, 2012, 01:48:48 AM »
תודה גם על זה  אתה בסדר

חברה מצאתי חוט טוב אני חושב (בעיקר בגלל המחיר  )
מה אתם אומרים ? http://www.ebay.com/itm/New-Dyneema-braided-fishing-line-Spool-300M-40LBS-DG-6-/250785810006?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a63ffc656#ht_5084wt_1185
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #3 ב- : מרץ 17, 2012, 10:41:15 AM »
הי מישה,

את השמות לחוט בד באנגלית כבר קיבלת מעדי  אתה בסדר
לגבי המלצות לחוט הרצוי להכנת HAIR RIG , מניסיוני האישי ועד כמה שיצא לי לראות אצל חברים,באינטרנט ובחנויות, מומלץ ללכת על חוטים עבים ופחות להתייחס לחוזק שלהם.
אני אנסה להסביר.
החוט שנתת לו קישור מאיביי הוא חוט של 40 ליברות.
על פניו,חוט עם טסט כזה יכול להוציא גם אינטיאסים יפים בעבודה נכונה ובשילוב עם ציוד איכותי אבל כשאתה מחזיק אותו ביד אתה יכול להרגיש שהוא דק מאד.
חוט בד בניגוד לחוט ניילון נוטה להסתבך בריג,בחוט הראשי ובעצמו.
אם משתמשים בחוט עבה יותר (אפילו עד 200 ליברות!) הוא לא מתקפל ומתפתל על עצמו כול כך מהר אבל מצד שני הוא עדיין גמיש מספיק בכדי לשרת את המטרה שלשמה הוא נבחר מההתחלה.
אני אוהב לעבוד עם חוט 80 ליברות של POWERPRO בדר"כ ולסופיקס מטריקס 100 ליברות אחרי שהוא עובד תקופה והציפוי שלו יורד יש גם מקום ששמור אצלי בשקית ההפתעות...
בקישור יש חוט 80 ליברות ובאורך סביר בהחלט.
http://www.ebay.com/itm/MAXX-POWER-PRO-BRAID-Fishing-Line-G-100M-80LB-DYNEEMA-/120741930838?pt=AU_Sport_Fishing_Tackle&hash=item1c1cc7a756#shId

לגבי עבודה עם חוט ניילון,הדבר אפשרי גם אם לא נפוץ בכלל.
כשהתחלתי לדוג עם בוייליס,עבדתי עם מה שהיה לי וזה היה חוט ניילון.
עם פופ-אפ לא יצא לי לעבוד עם חוט ניילון למיטב זכרוני אבל אני לא רואה סיבה למה שלא לנסות אם אין לך חוט בד זמין.
שני חוטים נוספים שעשיתי בהם שימוש בעבר ועבדו לא רע היו חוט לבן של עפיפון וחוט שחור של סנדלרים.
אם יש לך גישה לאחד מהם זה יכול לאפשר לך לנסות ולהתחיל לתרגל ללא הוצאות מיותרות באינטרנט  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : מרץ 17, 2012, 10:55:36 AM »
ועכשיו אחרי ההצעות הזולות בנושא אני ממליץ לך על חוט ייעודי שאתו אני עובד Kryston Snake Bite:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Kryston+Snake+Bite+&_sacat=0

תעשה את ההחלטות הכספיות שלך  אתה בסדר
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : מרץ 17, 2012, 14:27:48 PM »
הי מישה,

לגבי המלצות לחוט הרצוי להכנת HAIR RIG , מניסיוני האישי ועד כמה שיצא לי לראות אצל חברים,באינטרנט ובחנויות, מומלץ ללכת על חוטים עבים ופחות להתייחס לחוזק שלהם.
אני אנסה להסביר.
על פניו,חוט עם טסט כזה יכול להוציא גם אינטיאסים יפים בעבודה נכונה ובשילוב עם ציוד איכותי אבל כשאתה מחזיק אותו ביד אתה יכול להרגיש שהוא דק מאד.
אם משתמשים בחוט עבה יותר (אפילו עד 200 ליברות!) הוא לא מתקפל ומתפתל על עצמו כול כך מהר אבל מצד שני הוא עדיין גמיש מספיק בכדי לשרת את המטרה שלשמה הוא נבחר מההתחלה.
אני אוהב לעבוד עם חוט 80 ליברות של POWERPRO בדר"כ ולסופיקס מטריקס 100 ליברות אחרי שהוא עובד תקופה והציפוי שלו יורד יש גם מקום ששמור אצלי בשקית ההפתעות...
http://www.ebay.com/itm/MAXX-POWER-PRO-BRAID-Fishing-Line-G-100M-80LB-DYNEEMA-/120741930838?pt=AU_Sport_Fishing_Tackle&hash=item1c1cc7a756#shId

עם פופ-אפ לא יצא לי לעבוד עם חוט ניילון למיטב זכרוני אבל אני לא רואה סיבה למה שלא לנסות אם אין לך חוט בד זמין.
שני חוטים נוספים שעשיתי בהם שימוש בעבר ועבדו לא רע היו חוט לבן של עפיפון וחוט שחור של סנדלרים.
אם יש לך גישה לאחד מהם זה יכול לאפשר לך לנסות ולהתחיל לתרגל ללא הוצאות מיותרות באינטרנט  אתה בסדר
וואו תודה רבה על הפירוט  אתה בסדר
אני דג במים מתוקים בלבד, בחיים לא דגתי במים מלוחים וגם לא אדוג כנראה.. (אם זה משנה לגבי החוט,
פשוט כי הבאת דוגמה עם אינטיאסים.. אני מתכוון לדוג במים מתוקים בלבד.. החוט מתאים נכון ?)
ולצערי אין לי גישות לא לחוט של עפיפון ולא לחוט של סנדלרים .. אני ישתמש בניילון עד שיגיע אליי החוט בד.
שוב תודה !

ועכשיו אחרי ההצעות הזולות בנושא אני ממליץ לך על חוט ייעודי שאתו אני עובד Kryston Snake Bite:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Kryston+Snake+Bite+&_sacat=0

איתמר, בקישור שהבאת לא ראיתי גליל של 20M חוט, זה המקסימום ?
misha____1985

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : מרץ 17, 2012, 16:38:09 PM »
אחרי שהחלטת על חוט הקרס(HOOKLINK)...יש את סט "שטיות קטנות" לבניית ריגים:
http://www.ebay.com/itm/Carp-Fishing-Tackle-Box-Bundle-hooks-lead-safety-clips-/390379028731?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item5ae46740fb#ht_8663wt_1071
(....גם כמתנת יום הולדת )
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : מרץ 17, 2012, 17:26:32 PM »
אחרי שהחלטת על חוט הקרס(HOOKLINK)...יש את סט "שטיות קטנות" לבניית ריגים:
http://www.ebay.com/itm/Carp-Fishing-Tackle-Box-Bundle-hooks-lead-safety-clips-/390379028731?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item5ae46740fb#ht_8663wt_1071
(....גם כמתנת יום הולדת )
מה זה הסט הזה ?  מזועזע
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : מרץ 17, 2012, 17:54:34 PM »
הי מישה,

אני אנסה להסביר.

וואו תודה רבה על הפירוט  אתה בסדר
אני דג במים מתוקים בלבד, בחיים לא דגתי במים מלוחים וגם לא אדוג כנראה.. (אם זה משנה לגבי החוט,
פשוט כי הבאת דוגמה עם אינטיאסים.. אני מתכוון לדוג במים מתוקים בלבד.. החוט מתאים נכון ?)
ולצערי אין לי גישות לא לחוט של עפיפון ולא לחוט של סנדלרים .. אני ישתמש בניילון עד שיגיע אליי החוט בד.
שוב תודה !

איתמר, בקישור שהבאת לא ראיתי גליל של 20M חוט, זה המקסימום ?

חוטים ייעודיים לריגים מגיעים בדרך כלל 20M לגליל זה די והותר לריגים
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!