הדו"ח: הפעם זה רק סרט של חילוץ הדמוי מהיד שלי. החזקתי את החכה ביד והיא החליקה לי והקרס של הדמוי ננעץ לי ביד האמת שזה בכלל לא כאב לי, כנראה בגלל שהיד היתה ממש קרה (היו כ 8 מעלות בבוקר). אחרי כמה ניסיונות, הצלחתי למשוך את הקרס אחורה והאל חזור עבר את העור ויצא. כמובן שלאחר מכן המשכנו בדיג כמתוכנן. מוזמנים לראות את הסרט https://www.youtube.com/embed/-z626NIygZQ
עריכה אחרונה: מרץ 06, 2024, 11:33:05 AM על ידי shragam
אוי זה כואב. 1. היית צריך דבר ראשון להפריד את המשולשת האחורית, הרבה פעמים מצליחים לשחרר את הקידמית ואז מהתנופה האחורית ננעצת. 2. עדיף לעשות זאת במשיכה אחת חזקה ולא במשיכות איטיות 3. יש לכופף את הקרס כלפי פנים כמו שמנסים לשחרר דג שנתפס ואז במשיכה חזקה אחת משחררים את הנעיצה. 4. יש הרבה סירטונים ביוטיוב המראים איך לשחרר במשיכה בעזרת חוט שקושרים לקרס. מזל שהצלחת להוציא ולא נזקקת לטיפוף רפואי ממליץ לך לעשות מיד זריקת אנטי טטנוס. רק בריאות ושתהנה מהדיג
אוי זה כואב. 1. היית צריך דבר ראשון להפריד את המשולשת האחורית, הרבה פעמים מצליחים לשחרר את הקידמית ואז מהתנופה האחורית ננעצת. 2. עדיף לעשות זאת במשיכה אחת חזקה ולא במשיכות איטיות 3. יש לכופף את הקרס כלפי פנים כמו שמנסים לשחרר דג שנתפס ואז במשיכה חזקה אחת משחררים את הנעיצה. 4. יש הרבה סירטונים ביוטיוב המראים איך לשחרר במשיכה בעזרת חוט שקושרים לקרס. מזל שהצלחת להוציא ולא נזקקת לטיפוף רפואי ממליץ לך לעשות מיד זריקת אנטי טטנוס. רק בריאות ושתהנה מהדיג
1. לא חשבתי על זה. 2. הייתי עדיין עסוק בבדיקת השטח/נזק ואיך למשוך טוב יותר. 3. רעיון טוב. 4. עשיתי אנטי טטנוס ליתר בטחון . שלא נצטרך לממש את זה שוב