תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/3/2012 | כנרת - דרום | מים מתוקים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שבוע טוב לכל חברי הפורום היקר!
סוף השבוע האחרון היה סוף שבוע מיוחד סוף סוף אני וגיא יכולנו לקבוע בייחד לדייג של שבת עד ראשון וסוף סוף זה באמת יצא לפועל

אז כרגיל מתכננים את הדבר מספר ימים לפני לאן הולכים ואם עמוס אז איזה חלופות אחרות יש מה לוקחים נו וכל הדברים הרגילים שאתם מכירים מדייג קרפיונים.
עד שהגיע יום שבת המיוחל יצאה נשמה והגירודים התחילו להציק לי ולגיאצ'וק כבר הכל מוכן יש כמות מטורפת של תערובות מכל הסוגים והמינים, וכן שבת הגיע גיא היה צריך להגיע אלי עם השכן שלו ולפרוק את הציוד ולהעמיס לרכב של אחי מה שלא קרה כי הרכב היה קטן מידי לכמות הציוד וגם ככה גיא בחור גדול חחח אז נסענו עם השכן שלו שלקח אותנו עד חוקוק, פורקים ציוד ומתחילים להתארגן הקמת אוהל שלמרות שהוא אוהל בין רגע לקח לנו זמן להבין איך זה נפתח

בקיצור מקימים הכל וניגשים להרכבת הסטים והציוד, גיא קצת מתקשה בתקיעת המוטות של החכות באדמה ונתקלנו בקצת קשיי שטח שהיה מלא אבנים קטנות שלא ניתן לחדור אבל בסופו של דבר הכל הסתדר

סיימנו להרכיב אני שולף את הריגים בוחר 2 שם 2 טייגר נאטס בכל אחד זורק ומחכה לגיא

בינתיים אני מכין מהתערובת שלי כדורים כמות יפה 70 כדור לערכתי בנוסף עוד איזה 10 כדורים שלקחנו מגיא ויאללה למים גיא עם הבגלשקה מתחילים להפגיז את השטח מסיימים את הדלי וגיא ניגש לחמש את המקלות שלו ולזרוק אני יושב לי בכיסא של גיא כי שכחתי לקחת כיסא

כמובן שגיא מפנק מכל הלב קפיצים ענקיים וכמות בצק שלא תבייש מאפייה וכמובן על הריג לפחות זוג בווילס רבעייה של תירס או שלישיה של טייגר בקיצור גיא מחפש את המפלצת

היו לנו פה ושם איזה כמה ביפים נחמדים אבל לא יותר לקראת החושך שוב מחדשים וזורקים בלילה בסביבות שעה עשר אני חושב הייתה לגיא משיכה נחמדה ביותר שמשום מה הוא החליט שהוא לא מרים האמת שע"פ מה שנראה זה היה דג קטן שלא הצליח לשאוב את שלושת הטייגר שגיא פינק אותו

טוב קצת סובל בלילה בזמן שהוא נוחר לי בראש אבל הגיע הבוקר 04:30 השקמה קפה גיא מחמש מחדש מגיע הבוקר אור ראשון ומתחילים לפדר מכה נוספת של כדורים שבטח מי אם לא אני הכין אותם ביום שלפני?
עם התקדמות השעות אנחנו רואים שמה שהיה אמור להיות שרב הופך לחורף רוחות מתחזקות הכינרת מתחרבשת והופכת גלים כל הסופים והענפים שבמים נתפסים על החוטים ומתחיל הסיוט שלא היינו מוכנים אליו

גיא נכנס לדיכאון ואומר "איך כל פעם שאני יוצא זה חייב לקרות" אני לעומתו אומר בראש "לא נורא שבוע הבא שוב פעם"

מחליטים להתקפל עקב נסיבות למרות שהוא המון המון משיכות וצפצופים בגלל הסופים על החוטים חחח
מתחילים את הקיפול אחרי שעה אנחנו מקופלים אבל מי ייקח אותנו הביתה?
גיא מרים טלפון לחבר במפעל שלמזלנו מצא רכב ומגיע לקחת אותנו מתקפלים הביתה מאוכזבים אבל מצד שני שמחים שלמרות זאת יצא לנו סוף סוף ללכת יחד לדייג.
לי אישית הייתה חוויה מהנה ולמרות שהתחרבש לנו התוכנית ולא היה דייג מאותה סיבה אני שמח ומרוצה שיצאנו יחד ואני מקווה שהיציאה הבאה הדומה לזו תהיה קרובה ולא בעוד שנה

והפעם האמת צלמתי המון אז תיהנו מהתמונות:
לדוד משה הייתה פרה :

ריג של גיאצ'וק:

הרוד פוד שלי במצב מוגבה:

חבל שלא היה מי שישכב על המזרן:

דוד משה בפעולה:

את שאר התמונות אתם מוזמנים לראות בעצמכם באלבום:
http://img513.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=20120310152329.jpg