|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ביום שלישי הלכתי להוציא עם אלי סבידות יצאו אז 2 סבידות ביום חמישי אחרי המפגש הוצאתי עוד סבידה והכל היה מתוכנן לשבת  רק שבשבת לא התעוררתי  וככה אני מוצא את עצמי מחזיק את הסבידות עוד שבוע בבית השיא שלי להחזקת סבידות בבית עומד על 6 ימים כי יותר מזה לא הייתי צריך האם השיא ישבר?  האם הסבידות יחזיקו מעמד עד שבת הקרובה?  בכל מקרה ממחר השיא נשבר וכל יום נוסף רק יגדיל את השיא שלי  אני רק מקווה שמזג האוויר יתקרר קצת כי החום הזה לא עושה טוב לסבידות(וגם לי  )
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Redsik
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
המזג אוויר יתקרר ואפילו מחר ירד גשם!!! בהצלחה בשבירת השיא..
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 12, 2012, 14:58:16 PM על ידי shay 38
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יד וחצי בהצלחה עם שבירת השיא 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שמעתי על השיטות שפיתחת להחזקת סבידות בחיים מה דעתך ללמד אותנו 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
ביום שלישי הלכתי להוציא עם אלי סבידות יצאו אז 2 סבידות ביום חמישי אחרי המפגש הוצאתי עוד סבידה והכל היה מתוכנן לשבת  רק שבשבת לא התעוררתי  וככה אני מוצא את עצמי מחזיק את הסבידות עוד שבוע בבית השיא שלי להחזקת סבידות בבית עומד על 6 ימים כי יותר מזה לא הייתי צריך האם השיא ישבר?  האם הסבידות יחזיקו מעמד עד שבת הקרובה?  בכל מקרה ממחר השיא נשבר וכל יום נוסף רק יגדיל את השיא שלי  אני רק מקווה שמזג האוויר יתקרר קצת כי החום הזה לא עושה טוב לסבידות(וגם לי  ) אתה גם מאכיל אותם אחי ?
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
נשמח לאיזה שהוא סרטון והסבר על אופן הגידול שלהם אלון. לא קל אתך...ולא קל לגדל גם סבידות.  תן בראש. 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ביום שלישי הלכתי להוציא עם אלי סבידות יצאו אז 2 סבידות ביום חמישי אחרי המפגש הוצאתי עוד סבידה והכל היה מתוכנן לשבת  רק שבשבת לא התעוררתי  וככה אני מוצא את עצמי מחזיק את הסבידות עוד שבוע בבית השיא שלי להחזקת סבידות בבית עומד על 6 ימים כי יותר מזה לא הייתי צריך האם השיא ישבר?  האם הסבידות יחזיקו מעמד עד שבת הקרובה?  בכל מקרה ממחר השיא נשבר וכל יום נוסף רק יגדיל את השיא שלי  אני רק מקווה שמזג האוויר יתקרר קצת כי החום הזה לא עושה טוב לסבידות(וגם לי  ) אתה גם מאכיל אותם אחי ? המלון שלי הוא על בסיס לינה בלבד 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ביום שלישי הלכתי להוציא עם אלי סבידות יצאו אז 2 סבידות ביום חמישי אחרי המפגש הוצאתי עוד סבידה והכל היה מתוכנן לשבת  רק שבשבת לא התעוררתי  וככה אני מוצא את עצמי מחזיק את הסבידות עוד שבוע בבית השיא שלי להחזקת סבידות בבית עומד על 6 ימים כי יותר מזה לא הייתי צריך האם השיא ישבר?  האם הסבידות יחזיקו מעמד עד שבת הקרובה?  בכל מקרה ממחר השיא נשבר וכל יום נוסף רק יגדיל את השיא שלי  אני רק מקווה שמזג האוויר יתקרר קצת כי החום הזה לא עושה טוב לסבידות(וגם לי  ) אתה גם מאכיל אותם אחי ? המלון שלי הוא על בסיס לינה בלבד  חזק 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ביום שלישי הלכתי להוציא עם אלי סבידות יצאו אז 2 סבידות ביום חמישי אחרי המפגש הוצאתי עוד סבידה והכל היה מתוכנן לשבת  רק שבשבת לא התעוררתי  וככה אני מוצא את עצמי מחזיק את הסבידות עוד שבוע בבית השיא שלי להחזקת סבידות בבית עומד על 6 ימים כי יותר מזה לא הייתי צריך האם השיא ישבר?  האם הסבידות יחזיקו מעמד עד שבת הקרובה?  בכל מקרה ממחר השיא נשבר וכל יום נוסף רק יגדיל את השיא שלי  אני רק מקווה שמזג האוויר יתקרר קצת כי החום הזה לא עושה טוב לסבידות(וגם לי  ) אתה גם מאכיל אותם אחי ? המלון שלי הוא על בסיס לינה בלבד  חזק  לינה ובעיטה בתחת אחרי יומיים 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
(אלון)