חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה לגבי כל מוצר או דוקא מקל שזה גדול? על דמוי צריך להוסיף 250שח?
|
|
|
|
|
חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ה60שח משלוח באיביי זה לא הסכום הסופי?
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקלות לרוב עדיף לקנות בארץ עם אחריות מסויימת אלה אם ההפרש במחיר מאוד משמעותי או שזה דגם שאין להשיג בארץ. מקל יקר כמעט תמיד ישלח דרך חברת שליחויות עם ביטוח ותמיד יעבור במכס. תעשה את השיקול שלך. והיום הם יודעים להכנס לאיביי או כל אתר ולדעת כמה בדיוק עולה המקל. ומע"מ יהיה 17% על מחיר המקל כולל המשלוח ועוד עמלת עמילות מכס של חברת השילוח
|
|
|
|
חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה נשמע שהמכס רק במקלות מה עם בובות שוה מהאתר הזה
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה נשמע שהמכס רק במקלות מה עם בובות שוה מהאתר הזה
בובות פחות בעייתי בגדול תלוי בסכום כמובן. החוק אומר כל משלוח שהסכום הכולל שלו כולל עלות משלוח מעל 75$ מחוייב במע"מ
|
|
|
|
מתןדבש351
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפי מה שאני ראיתי ציוד ספורט פטור ממכס השאלה היא אם זה תופס על יבוא פרטי/ציוד דייג
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפי מה שאני ראיתי ציוד ספורט פטור ממכס השאלה היא אם זה תופס על יבוא פרטי/ציוד דייג
אין מכס, יש מע"מ אם עוברים את ה 75 דולר.
|
|
|
|
מתןדבש351
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין מכס, יש מע"מ אם עוברים את ה 75 דולר. את ה35 שקלים שחרור ממכס צריך לשלם פר פריט או שאם אני קונה 2 חכות ו2 רולרים זה עדיין אותו דבר?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אין מכס, יש מע"מ אם עוברים את ה 75 דולר. את ה35 שקלים שחרור ממכס צריך לשלם פר פריט או שאם אני קונה 2 חכות ו2 רולרים זה עדיין אותו דבר? פר חבילה, אבל אם תזמין בחבילה אחת שני מקלות ושני רולרים תצטרך בהחלט לשלם "חבילה" על מיסים.... 35 שקלים זה דמי טיפול עבור פריטים בשווי כולל של פחות מ-75$ במשלוח דרך ems
|
|
|
|
מתןדבש351
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין מכס, יש מע"מ אם עוברים את ה 75 דולר. את ה35 שקלים שחרור ממכס צריך לשלם פר פריט או שאם אני קונה 2 חכות ו2 רולרים זה עדיין אותו דבר? פר חבילה, אבל אם תזמין בחבילה אחת שני מקלות ושני רולרים תצטרך בהחלט לשלם "חבילה" על מיסים.... 35 שקלים זה דמי טיפול עבור פריטים בשווי כולל של פחות מ-75$ במשלוח דרך ems כשאנחנו אומרים מיסים אנחנו מדברים על מעמ כן? כי אם זה רק מעמ אז זה לא משנה אם אני אעשה את זה במשלוח אחד או 4
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
יש גם מס ואזלין ועמלת כ.ב.ל
|
|
|
|
מתןדבש351
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הזמנתי רולר מדיגי טאקה ואת הדיוואה לטאו מפלאט ממש עכשיו, נראה תוך כמה זמן זה יגיע ומה יהיו העלויות הנוספות
|
|
|
|
חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה לי יותר מדי מסובך.. תגידו אני שוקל פשוט לקנות האנטר 5-28בארץ במקום הלטאו מישהו מכיר את הדגם ומה ההבדל בינו ללטאו אם יש ובעיקר מענין אותי לגבי אקשן ומרחק זריקה
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה לי יותר מדי מסובך.. תגידו אני שוקל פשוט לקנות האנטר 5-28בארץ במקום הלטאו מישהו מכיר את הדגם ומה ההבדל בינו ללטאו אם יש ובעיקר מענין אותי לגבי אקשן ומרחק זריקה
מרחק זריקה לא קשור ברק למקל תלוי באורך המקל ןבאקשן , ברולר המשודך, בחוט, ובטכניקת ההטלה של הדייג.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|