פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   חוות דעת על מקל שאני רוצה לקנות |
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוות דעת על מקל שאני רוצה לקנות (נקרא 12822 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני מבקש חוות דעת על האי פוינט מורנה, אורך 4.20 מטר מקל קרבון משקלי זריקה 150-300 טבעות שזורות למישהו יש ניסיון עם הבמקל?  ?? תודה מראש, אביב
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 12, 2012, 00:55:46 AM על ידי atmsk
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
מישהו?  ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אביב שלום לך  אחלה של חכה ,אני מאמין שאתה מתכוון לחכה הזאות:  מה התקציב שלך לחכה ? למה מיועד המקל? הרגשתה את החכה בידיים, אם היא נוחה לך,לבקש מהמוכר לחבר לה רולר לבדיקה לא להתבייש ashamed0005:ועוד דבר מאוד חשוב שהכל עניין אישי של התאמה יש מצב שאני אגיד לך לי היא מצוינת אבל לך אולי לא ,אבל תמיד טוב לבדוק קודם, ואחרי שבדקתה מה נוח לך אז לשאול, אולי יש חכה שיהיה לך יותר נוח תבדוק עוד חברות . והתשובה תהיה יותר אמיתית גם לנו בתור עוזרים וגם לך בתור קונה  בהצלחה ממני מוטי
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי יפה כתבת 
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני לא מסכים, מקל זהה למיה black arrow ויקר ממנו ב כ 200 שח. לא יותר ממקל סביר, איכות וקלות זריקה טובה, טבעות פשוטות, רגיש מאוד מבחינה פיסית, שמעתי וראיתי שברים הטסט המוצהר לא מדוייק, הרבה יותר נמוך.
במחיר שלו יש טובים ממנו כמו הטיקה והשימנו
ואפשר להשיג אחרים עם תכונות דומות במחיר יותר טובים כמו האימפריאל
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני לא מסכים, מקל זהה למיה black arrow ויקר ממנו ב כ 200 שח. לא יותר ממקל סביר, איכות וקלות זריקה טובה, טבעות פשוטות, רגיש מאוד מבחינה פיסית, שמעתי וראיתי שברים הטסט המוצהר לא מדוייק, הרבה יותר נמוך.
במחיר שלו יש טובים ממנו כמו הטיקה והשימנו
ואפשר להשיג אחרים עם תכונות דומות במחיר יותר טובים כמו האימפריאל
אתה תמיד לא מסכים זה בסדר
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש משהו לא נכון במה שאמרתי?
אני מדבר מניסיון ומידע אישי, היה לי כזה ומיהרתי להיפתר ממנו בדיוק בגלל הסיבות שציינתי.
את מודעת המכירה שלי אפשר למצוא באתר IFF מלפני כשנתיים.
ואם נראה לך שאני לא מסכים כל הזמן זה אולי בגלל שחלק מכם מתייחס לנושאים שההבנה שלו בהם קטנה.. יכול להיות שאני קמצן במחמאות וצריך להרוויח אותן, אבל כשאני עונה ומתייחס ,זה מתוך ידע
|
|
|
|
Redsik
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
mwmw: אולי בישבילך החכה הזאת לא טובה אולי לילד שהוא בן 15 רוב הסיכויים שהוא יראה בחכה הזאת דיי טובה בישבילו ואם הוא נפל על החכה הזאת כנראה שיש משהו שהוא מצא בא והוא אהב בא.. מוטי רק אמר דברים בסיסים כמו להרגיש את החכה לפני שאתה קונה ותכלאס הוא אמר אחלה חכה אולי היא באמת אחלה חכה לכל חכה יש חיסרונות ויתרונות ..
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
חברה ,מוטי mwmw מביא לנו הרבה ידע וניסיון שאין פה לאחרים . לא מכיר אישית את האדם מאחורי הכינוי אבל בהחלט שהוא אוהב מותגים טובים ומוכחים, לצערינו בגלל מגבלות בדיג שאינו פורה במיוחד או בגלל שאנחנו מחפשים בדר"כ זול והשוק פה קטן אנו מקבלים את המותגים הבינונים מינוס מהיבואים . מקלות חוף טובים עולים סביב 1000 ש"ח גם באירופה .
פה אני מסכים איתו , מקל של אימפריאל יתן את אותה תמורה כולל שירות בהרבה חנויות . אישית היה לי איפוינט 250-400 אורך 4.5 - האמת לא משהו ,יותר מדי כבד לדיג חוף ולא מתאים לאינטיאס (ארוך מדי וגמיש מדי )
לעניין הבחירה קח את ההמלצה של מוטי (השני) הכי חשוב זה להרגיש את המקל ביד , לצאת החוצה לרחוב לפתוח אותו לנענע ולקבל תחושה אמיתי יותר אחרי שתשווה מול מספר מקלות . הכי חשוב זה התאמה פיזית למקל + שיקולי תקציב . לך לחנות תחזור עם רשמים ונשמח להמליץ לך ! בהצלחה
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 12, 2012, 09:46:14 AM על ידי dani77
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יש משהו לא נכון במה שאמרתי?
אני מדבר מניסיון ומידע אישי, היה לי כזה ומיהרתי להיפתר ממנו בדיוק בגלל הסיבות שציינתי.
את מודעת המכירה שלי אפשר למצוא באתר IFF מלפני כשנתיים.
ואם נראה לך שאני לא מסכים כל הזמן זה אולי בגלל שחלק מכם מתייחס לנושאים שההבנה שלו בהם קטנה.. יכול להיות שאני קמצן במחמאות וצריך להרוויח אותן, אבל כשאני עונה ומתייחס ,זה מתוך ידע
אתה צודק אנחנו לא מבינים כלום אתה היחיד שמבין גם לבוסטון אמרתה אותו דבר פה זה לא iff פה זה isf
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה מוטי לא הרגשתי את המקל , אני ילך לחנות ובחנות אני יחליט אם מתאים לי או לא, היעוד של המקל הזה הוא דייג פיתיונות רגיל עוד שאלה , איך בבוסטון אולימפיק 4.20 מטר ,אני שואל כי אני יודע שהיא הרבה יותר זולה ואם היא תענה לי על אותו מענה עדיף לי לקנות אותה תודה על כל העזרה. וmwmw למה אתה כל כך מחמיא למקל במודעה אם אתה יודע שהוא בעייתי
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
אני למען האמת מתחבר גם לדבריו של מוטי וגם לדבריו של MW מקל אכן צריך לבחון ביד לנסות אותו כשהוא פתוח לראות נוכות הצלפה, לראות שהוא לא דרדלה וכו' מצד שני לקבל פידבק בפורום מחברים גם לא דבר שלילי.
הבחור פשוט צריך לעשות שיעורי עלות מול תועלת - משמע אם באמת המקלות זהים ? מה תקציבו ? האם בשביל מקל טוב יותר בכמה רמות הוא חורג בהרבה וכך לדעת ליצור קניה נכונה, מה גם שלטעמי משנה כמה הוא הולך לדייג זה פעם בשבוע? פעם בחודש? פעם בשנה.... ככל שאתה משתמש יותר ויותר במקל אני הייתי מחפש משהו איכותי על מנת שהבלאי לא יהיה מהיר.
תהנה ברכישה . ומוטי ידידי אין צורך להשוות בין הפורומים, פעם אמר לי מישהו : "תהיה אתה הטוב ביותר ואל תדבר על אחר" המשך שבוע טוב
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מנסה לפסול בעדינות ולא מצליח, זה לא שהמקל כולו זבל, יש לו כמה תכונות סבירות, אבל מקלות אחרים עם תכונות דומות עולים כמחצית המחיר, והמקל של מיה שהגיע לארץ אחריו וזהה לו, עולה הרבה פחות
אני מכרתי את שלי בגלל שראיתי איך מקל כזה נשבר בזריקה ולא רציתי להסתכן שיקרה גם לי, לא בהכרח זה באשמת המקל
אבל בכל מקרה , לא שווה את המחיר דעתי על הבוסטון ידועה ולא מסתיר אותה, מקל פיבר עטוף קרבון , נוקשה ואיכות גימור ירודה, אבל המחיר כמעט ללא תחרות
אם בדקת והתכונות מתאימות לך, יש מקלות אחרים עם פערי מחיר גדולים. תבדוק עוד
אם בכול אופן יש לך תקציב כזה ואתה מוכן להוציא סכום שמבקשים על המקל הזה, תבדוק מקלות של טיקה ושימנו,יש גם סידרה של אוקומה, הרבה יותר טובים
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני הולך בדרך כלל פעם פעמיים בשבוע , ובדרך כלל לדייג פיתיונות רגיל (גמברי קלאמרי תולעים וכ'ו), לפי הניסיון שלי עד עכשיו אני צריך מקל עם רגישות גבוה, אבל בכל זאת חזק ועמיד,
נ.ב עם למישהו יש מקל אחר להציע לי לקנות זה התקבל בברכה, יש לי תקציב עד 800 שקל למקל . (לדעתי אני יכול להביא מקל טוב בהרבה פחות, זה פשוט הסכום שיש לי) תודה רבה על כל העזרה וסליחה על החפירה
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
קצת סדר חברים יקרים  מהכרתי עם שני המוטים M ו- mwmw אני מבין מדבריהם שני דברים והם מוטי מ אוהב את המקל ומרגיש עם המקל מצוין  ומוטי mwmw אומר בסך הכול שאם אתה כבר מוכן לרכוש מבחינה תקציבית מקל כזה ולפי ניסיון העבר שלו הוא מציע לך שלא לרכוש את המקל האמור (האי פוינט מורנה) אלה עדיף לך ללכת על מותג אחר אשר הוכיח את עצמו  בסך הכול שניהם מנסים לעזור לך כמיטב יכולתם  מה שנשאר לך עכשיו זה ללכת לחנות עם התובנות\הכלים\רשמים\ניסיון עבר של חבר שקיבלת כאן ולהרגיש ביד שלך את מה שנוח לך מאחל לך קניה נבונה ידידי היקר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|