בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  פרשת זדורוב - רצח או לא רצח את תאיר ראדה ז"ל?
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: פרשת זדורוב - רצח או לא רצח את תאיר ראדה ז"ל?  (נקרא 1608 פעמים) הדפסה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

הפרשה שמסעירה את המדינה כבר הרבה שנים...
ועכשיו השחרור של זדורוב עד לסיום המשפט החוזר....

בימים האחרונים קראתי הרבה חומרים בעניין, יש שם הכל מכל -
כולל התנהלות חמורה של הפרקליטות...
אינספור כתבות ותכניות טלוויזיה, תחקירים... דעות שונות...

כמובן כתבה ארוכה בויקפדיה -
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%A6%D7%97_%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%A8_%D7%A8%D7%90%D7%93%D7%94

אפילו נפתח אתר יעודי לנושא עם ריכוז כלל החומרים -
https://truthtoday.co.il/

לפני ההחלטה על משפט חוזר -
גם בביהמ"ש העליון נחלקו הדעות בפסה"ד המרשיע (שופט אחד משלושה סבר שיש לזכות מחמת הספק)
ועדיין שאלת השאלות קיימת: מי רצח את תאיר ראדה ז"ל?

מי שמסקרן אותו - אז בשני הקישורים יש ערימות חומר...
ומי שמתחשק לו להביע דעתו ולהצביע בסר - גם בכייפ...

עריכה אחרונה: אוגוסט 28, 2021, 14:50:54 PM על ידי rafi
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

העליתי אז אתחיל...
בקצרה,
אחרי שקראתי וצפיתי לא מעט בנושא...
ראיות שונות ולא דווקא ההודאה שלו...
המבטים שלו ובעיקר מהתקופה ההיא...
הרבה משום ההתנהגות שלו מול המדובב - עם סרטון בו הוא לוחש ומתאר פיזית כיצד שיסף...
די נוטה לחשוב שזדורוב הוא אכן הרוצח...
ואם לא - אז להתרשמותי הוא עדיין התנהג כמו פסיכופט ורוצח פוטנציאלי...

אם המשטרה והפרקליטות לא היו אצים רצים לסלף ולשבש - יתכן שגם היו פחות ספיקות...
ואכן, יש המון סימני שאלה לכיוון זיכויו של זדורוב..
אך יש לא פחות סימני שאלה שמכוונים להרשעתו...
פתאום זורק את מכנסיו...
פתאום מכבס את בגדיו...
במחשב שלו רואים שהאיש קרא על שיסופי גרון בסמוך לפני הרצח..
ויש עוד...

מצד שני, יש סימני שאלה -
וגם לגבי א.ק. יש אינדיקציות שמעוררות תהיות...

לכן, נוטה לחשוב שהוא רצח אך לא משוכנע בוודאות...
עריכה אחרונה: אוגוסט 28, 2021, 14:58:10 PM על ידי rafi
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

תראה גם בתיאור שלך....יש יכולת אבל אין ראיה אמיתית ( ואני אדבר על ראיות פורנזיות )
זה היה רצח אלים שיער נתלש ציפורנים חפרו בבשר היה המון דם
רומן נעצר באופן די מיידי ללא שריטה
הסכין שעבד איתה היא לא אותה סכין
השיחזור לא תואם את הרצח ( היום אנחנו יודעים בוודאות את מה שבפרקליטות ניסו להסתיר בטעות תמימה או לא שהתבלבלו בין התאים במשפט באופן כזה שהתאים לשיחזור שלו ...בין תא 2-3 )
סימן הסוליה בדם שחייב היה להיווצר בטווח של שעה מהרצח לא שייך לא ולא יכול להיות שייך למחלץ שהגיע הרבה אחרי

סימנים של מעבר מתא לתא תוך עמידה כל הכלים הסניטרים שבספק שיכולים להחזיר משקל של גבר בוגר

ובדיקה של הנתונים ע"י מומחים בחו"ל

לדעתי הוא לא הרוצח והרוצח הוא לא גבר בכלל ......הוא מישהו מהילדים או א.ק
פשוט לא מאמין שהיה לו קשה להרוג אותה ביותר קלות בלי כל המאבק בלי כל הפציעות
הוא חזק היא ילדה ...
לא הייתי פוסל את א.ק לא בגלל ההודאה שלה לחבר שלכאורה פגע בא וכו
היא גם נתנה הודאה לחברה כאשר הייתה בבית חולים פסיכיאטרי
וגם לה יש היסטוריה של להופיע עם סכין לנסות להרוג את הבן זוג במעונות הסטודנטים והיא גם נעצרה

ולבסוף השאלה האמיתית היא לא מי הרג אותה היא אם אפשר להוכיח בלי שום ראיה פורנזית למעט השיחזור הלא נכון שרומן הוא הרוצח....

רק בישראל ימצאו דרך לעשות תקדים 
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

השאלה לא פשוטה, מן הסתם. גם אני לא יכול להתעלם מהשיבושים בדרך וההתנהגות הלא תקינה של גורמים בפרקליטות. גם התחקירים העיתונאיים, קמפיין מאורגן במשך שנים, הם בעיני התערבות בהליך המשפטי שגם בסופו של עניין בעצם גרם לפתיחת התיק מחדש ולהבאתו למשפט חוזר. עם זאת אני גם נוטה להאמין שזדורוב הוא הרוצח, מהסיבות שרפי ציין.
כך או אחרת, בקרוב יפתח משפטו החוזר, והציבור יצטרך לקבל בהסכמה את פסק הדין, יהיה אשר יהיה.
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

דעתי היא שזדורוב אשם אשמה מלאה!!!
תמיד תחושת בטן ראשונית של חוקר היא הכי נכונה
זה לא שאין ראיות רק שנעשו הרבה פשלות בחקירה
עד היום תיקים במשטרה נסגרים בגלל פשלות בחקירה למרות שברור לכולם שהנאשם אשם
טעויות חקירה או טעויות בהליכים מובילים לשחרור הנאשמים או אי הגשת כתבי אישום בכלל
תאוריות שנוגדות את מה שקרה תמיד קיימות ע"י אנשים בחוכמת הבדיעבד
קיימות תאוריות שאמסטרונג לא נחת בכלל על הירח ושהכל צולם בתוך אולפן
אז גם במקרה הזה הציע מי שהציע אחרי 15 שנים שיש תאוריות שונות שזדורוב לא רצח
אני לא אתפלא אם מחר מחרתיים יקום מישהו עם תאוריה שהרוצחים בקו 300 של אגד היו בעצם קורבנות תמימים ויעלה עובדות שונות שנוגדות את מה שידוע
דרך אגב. לתאוריות האלה קוראים תאוריות קונספירציה למי שעדיין לא הבין
גם במקרה של זדורוב לדעתי מדובר בתאוריות קונספירציה ובגלל שהוא לא אזרח ישראלי יש מצב שמדינה אחרת בוחשת בקלחת
טוב נו גם לי מותר להעלות תאורית קונספירציה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

פרשת זדורוב ללא ספק היא פרשה ארוכה וכואבת.
אבל לדעתי מי שעושה אותה ארוכה היא הפרקליטות והמשטרה.
ללא ספק ישנם דברים מחשידים בזדורוב שמעלים חדש... אבל ישנם גם הרבה פרטים שמסירים ממנו כל ספק מהמקרה.
אנשים שוכחים שעל פי השעות והמיקומים, לזדורוב במקור היה אליבי שמנקה אותו מכל אשמה.
על פי שעת הרצח המדויקת שהמשטרה דווחה עליה בתחילה, באותה דקה בדיוק זדורוב היה בשיחת טלפון עם המעסיק שלו כשהוא עומד ליד שומר בית הספר. אחרי שהמשטרה ראתה שזה לא מסתדר לה, היא שינתה את שעת הרצח.
לדעתי, ואני מבקש לקחת נשימה ארוכה מכל מי שימשיך לקרוא את דברי, לדעתי הפרשייה הזו יכלה להיות מאד קלה לפיענוח. ושאני אומר קלה, אני ממש מתכוון לקלה. ואני אסביר למה.
היו בזירת הרצח ממצאים שונים שיכולים להוביל לרוצחים די בקלות. דעתי שהיה כאן יותר מאחד - אבל אני לא אכנס לזה כאן.

ממצא ראשון - טביעת הנעל המפורסמת שבדם, שהיא לא של תאיר ולא של כל צוות ההצלה והמשטרה שהגיעו. טביעת הנעל היא קטנה מדי. ולא תואמת את טביעת הנעל של זדורוב, וכן מתאימה לגודל של ילד.
ממצא שני - שערות של 3 אנשים שונים שנמצאו בידה של תאיר (זה אחת מהסיבות שבגללם אני חושב שהיה יותר מרוצח אחד). שאם אני לא טועה הם ארוכות יותר משערותיו של זדורוב ביום הרצח.
בנוסף, איפה ניתור פלאפונים על פי מיקום ושעה - אנחנו די מכירים את זה מהיום עם כל נושא הקורונה. המידע הזה תמיד קיים והיה קיים גם אז (מכיר את נושא הסלולר די טוב) - כמו שיכולים לבדוק אם אדם מסוים היה בשעה מסוימת ובמקום מסוים (וכך הרי עשו בשביל לאמת אליבים של שני אנשים שהיו חשודים לפני כן), כך גם אפשר לבדוק מידע מהכיוון השני - כלמור לא לבדוק על בן אדם ולקבל זמן ומקום. אפשר גם לבקש מי היה בשעה מסוימת במקום מסוים. זה די יהיה קל בשביל לצמצם את רשימת החשודים ואם אין אז ללא ספק שזה יכול להעיד אולי על ילד/ילדים מבית הספר, שהרי אז נהוג שלילדים אין פלאפונים בבית הספר.

האם זה לא מוזר שאין שום DNA של זדורוב בזירת הרצח? מה, הוא כזה רוצח מוכשר שלא משאיר אחריו שום סימן?!?!
האמא אומרת שהחברות שלה מבית הספר התנהגו שונה באותו היום, כי מי שרגילה ללוות את תאיר הביתה בכל יום, באותו היום לא לוותה אותה.
מי שרגילה להתקשר אליה כל יום בשעה מסוימת לא התקשרה אליה.
זה לא הגיוני שילדה הולכת לשירותים באמצע שיעור ולא חוזרת! האם זה לא הגיוני שאף אחד לא בודק היכן היא?!?! אפילו לא החברות שלה מהכיתה?!?!
הילדות מבית הספר ניסו להאשים/להפנות למשהו אלמוני מטבריה ויצא שהבנות שקרו. למה להם לשקר ולהמציא דבר שכזה?!?!

אבל, זכרו שהרצח קרה לקראת סוף יום הלימודים, ולא בסופו. מה שאומר שהרוצח (או הרוצחים) היה צריך להזדרז ולעוף משם מהר שלא מישהו נוסף יגיע לבינתיים. ואת זה אני לא חושב שילד לבדו יכול לעשות בקלות. ואיפה גם ההתלכלכות בדם על בגדי הרוצח.

אין ספק שישנם דברים שמחשידים על זדורוב, נושא זריקת הבגדים היא הדבר העיקרי. אבל נושא הלמידה על סכינים היא בעיני שום דבר. כל גלישה של אדם באינטרנט נרשמת במדויק ברמות מפחידות שאתם לא מדמיינים לעצמכם. כלומר יכולים לקבל רשימה של אנשים על פי "פרופיל" גלישה מסוים. וזה קל למשטרה לעשות. לנו אומרים שאחרי שבדקו את הבן אדם, בהיסטוריה שלו הוא הסתכל על סכינים וכו'... אבל יכול להיות שזה גם היה הפוך. ואם הוא כזה מוכשר לבצע רצח מבלי להשאיר שום סימנים, הוא לא יהיה כזה טיפש לגלוש עם החשבון שלו ולבדוק איך לשסף גרון. ואם הרוצח כן נכנס לאינטרנט בשביל לראות איך משספים גרון, אז הוא ממש היה מוצלח בשביל הפעם הראשונה שלו. לא?!?!?!?!

לא לשכוח שהשחזור של הרצח היה ממש לא לפי פרטי הרצח האמיתיים.
לי זה מוזר שלחלק מהקלטות המשטרה הורידו את פס הקול. מה יש למשטרה להסתיר?!?!? פסי הקול הוסתרו גם מהשופטים. זה דבר מוזר ומחשיד. מה גם שאלו פסי קול ממש מלפני שלוקחים את זדורוב לשיחזור - וזה עוד יותר מחשיד. כי הרי גם בשחזור יש פאדיחות לא קטנות.

אני לא אומר שזדורוב לא עשה את זה. אני, אישית, לא מאמין שזה היה הוא. אבל אני לא בטוח ב- 100%. וכך גם אף אחד אחר לא יכול להיות בטוח בזה. לדעתי, לנו האזרחים אין אפשרות לדעת מי באמת הוא הרוצח - כשלדעתי את הפאדיחה של המשטרה (בזדון או לא בזדון) לא יכולים להפיל על זדורוב. אם אתה לא בטוח ב- 100% שאדם עשה עבירה, אתה לא יכול להרשיע אותו בזה.

אני אזכיר / אספר לכם מקרה רצח ואונס מזעזע של ילדה שהיה בארה"ב לפני הרבה שנים באיזו עירה קטנה. התושבים דרשו מהרשויות למצוא את הרוצח במהרה, והמשטרה במהרה החליטה להאשים ילד מסוים ברצח. הילד הודה באשמה ולכאורה היה נראה שהסיפור פוענח במהרה.
אבל אמא שלו אמרה שאין סיכוי שזה הוא כי בזמן הרצח, שהיה בשעת לילה מאוחרת, באותה זמן היא קמה להתפנות בשירותים וראתה את בנה ישן במיטה שלו. זה לא עזר לה כי הבן שלה עדיין מודה באשמה - גם כשאמא שלו דיברה איתו. אמא של הילד ידעה שהיא לא היתה הוזה שראתה אותו בלילה במיטה ואחרי מלחמה ארוכה, המשטרה נאלצה להודות שהם הביאו מהפנט שיהפנט את הילד בחקירה. לנו נהוג לחשוב שבהיפנוזה רק שולפים אירועים מתאי הזכרון, אבל הרבה לא מודעים שבהיפנוזה אפשר גם להחדיר "אירועים". המשטרה הודתה שהיא בהיפנוזה החדירה לילד זכרון שבעצם הוא היה בזירה עם כל פרטי הרצח והאונס. ולבסוף הילד שוחרר חופשי. כמה מזל היה לילד שאמא שלו התעוררה באותו זמן.
כלומר למשטרה די קל לסגור סיפור במהרה כשהם רוצים. ואת זדורוב הם סגרו ממש בקלות.

מבחינתי  בסקר חסרה האפשרות של "נוטה לחשוב/מאמין שרומן זדורוב הוא לא הרוצח"
אבל יש לי עוד המון סימני שאלה וספקות במקרה הרצח הזה שפשוט זה יהיה הרבה יותר מארוך לרשום את זה כאן.  ואני עדיין אזכיר שלדעתי זה היה יכול להיות מקרה רצח קל לפענוח. פשוט למשטרה קשה לרדת מעצים שהיא מטפסת עליהם. יש עוד אפשרות שלא הזכרתי אותה כאן, אבל אני לא אכנס לזה, בטח לא עכשיו.
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

בס"ד

פרשת זדורוב ללא ספק היא פרשה ארוכה וכואבת.
אבל לדעתי מי שעושה אותה ארוכה היא הפרקליטות והמשטרה.
ללא ספק ישנם דברים מחשידים בזדורוב שמעלים חדש... אבל ישנם גם הרבה פרטים שמסירים ממנו כל ספק מהמקרה.
אנשים שוכחים שעל פי השעות והמיקומים, לזדורוב במקור היה אליבי שמנקה אותו מכל אשמה.
על פי שעת הרצח המדויקת שהמשטרה דווחה עליה בתחילה, באותה דקה בדיוק זדורוב היה בשיחת טלפון עם המעסיק שלו כשהוא עומד ליד שומר בית הספר. אחרי שהמשטרה ראתה שזה לא מסתדר לה, היא שינתה את שעת הרצח.
לדעתי, ואני מבקש לקחת נשימה ארוכה מכל מי שימשיך לקרוא את דברי, לדעתי הפרשייה הזו יכלה להיות מאד קלה לפיענוח. ושאני אומר קלה, אני ממש מתכוון לקלה. ואני אסביר למה.
היו בזירת הרצח ממצאים שונים שיכולים להוביל לרוצחים די בקלות. דעתי שהיה כאן יותר מאחד - אבל אני לא אכנס לזה כאן.

ממצא ראשון - טביעת הנעל המפורסמת שבדם, שהיא לא של תאיר ולא של כל צוות ההצלה והמשטרה שהגיעו. טביעת הנעל היא קטנה מדי. ולא תואמת את טביעת הנעל של זדורוב, וכן מתאימה לגודל של ילד.
ממצא שני - שערות של 3 אנשים שונים שנמצאו בידה של תאיר (זה אחת מהסיבות שבגללם אני חושב שהיה יותר מרוצח אחד). שאם אני לא טועה הם ארוכות יותר משערותיו של זדורוב ביום הרצח.
בנוסף, איפה ניתור פלאפונים על פי מיקום ושעה - אנחנו די מכירים את זה מהיום עם כל נושא הקורונה. המידע הזה תמיד קיים והיה קיים גם אז (מכיר את נושא הסלולר די טוב) - כמו שיכולים לבדוק אם אדם מסוים היה בשעה מסוימת ובמקום מסוים (וכך הרי עשו בשביל לאמת אליבים של שני אנשים שהיו חשודים לפני כן), כך גם אפשר לבדוק מידע מהכיוון השני - כלמור לא לבדוק על בן אדם ולקבל זמן ומקום. אפשר גם לבקש מי היה בשעה מסוימת במקום מסוים. זה די יהיה קל בשביל לצמצם את רשימת החשודים ואם אין אז ללא ספק שזה יכול להעיד אולי על ילד/ילדים מבית הספר, שהרי אז נהוג שלילדים אין פלאפונים בבית הספר.

האם זה לא מוזר שאין שום DNA של זדורוב בזירת הרצח? מה, הוא כזה רוצח מוכשר שלא משאיר אחריו שום סימן?!?!
האמא אומרת שהחברות שלה מבית הספר התנהגו שונה באותו היום, כי מי שרגילה ללוות את תאיר הביתה בכל יום, באותו היום לא לוותה אותה.
מי שרגילה להתקשר אליה כל יום בשעה מסוימת לא התקשרה אליה.
זה לא הגיוני שילדה הולכת לשירותים באמצע שיעור ולא חוזרת! האם זה לא הגיוני שאף אחד לא בודק היכן היא?!?! אפילו לא החברות שלה מהכיתה?!?!
הילדות מבית הספר ניסו להאשים/להפנות למשהו אלמוני מטבריה ויצא שהבנות שקרו. למה להם לשקר ולהמציא דבר שכזה?!?!

אבל, זכרו שהרצח קרה לקראת סוף יום הלימודים, ולא בסופו. מה שאומר שהרוצח (או הרוצחים) היה צריך להזדרז ולעוף משם מהר שלא מישהו נוסף יגיע לבינתיים. ואת זה אני לא חושב שילד לבדו יכול לעשות בקלות. ואיפה גם ההתלכלכות בדם על בגדי הרוצח.

אין ספק שישנם דברים שמחשידים על זדורוב, נושא זריקת הבגדים היא הדבר העיקרי. אבל נושא הלמידה על סכינים היא בעיני שום דבר. כל גלישה של אדם באינטרנט נרשמת במדויק ברמות מפחידות שאתם לא מדמיינים לעצמכם. כלומר יכולים לקבל רשימה של אנשים על פי "פרופיל" גלישה מסוים. וזה קל למשטרה לעשות. לנו אומרים שאחרי שבדקו את הבן אדם, בהיסטוריה שלו הוא הסתכל על סכינים וכו'... אבל יכול להיות שזה גם היה הפוך. ואם הוא כזה מוכשר לבצע רצח מבלי להשאיר שום סימנים, הוא לא יהיה כזה טיפש לגלוש עם החשבון שלו ולבדוק איך לשסף גרון. ואם הרוצח כן נכנס לאינטרנט בשביל לראות איך משספים גרון, אז הוא ממש היה מוצלח בשביל הפעם הראשונה שלו. לא?!?!?!?!

לא לשכוח שהשחזור של הרצח היה ממש לא לפי פרטי הרצח האמיתיים.
לי זה מוזר שלחלק מהקלטות המשטרה הורידו את פס הקול. מה יש למשטרה להסתיר?!?!? פסי הקול הוסתרו גם מהשופטים. זה דבר מוזר ומחשיד. מה גם שאלו פסי קול ממש מלפני שלוקחים את זדורוב לשיחזור - וזה עוד יותר מחשיד. כי הרי גם בשחזור יש פאדיחות לא קטנות.

אני לא אומר שזדורוב לא עשה את זה. אני, אישית, לא מאמין שזה היה הוא. אבל אני לא בטוח ב- 100%. וכך גם אף אחד אחר לא יכול להיות בטוח בזה. לדעתי, לנו האזרחים אין אפשרות לדעת מי באמת הוא הרוצח - כשלדעתי את הפאדיחה של המשטרה (בזדון או לא בזדון) לא יכולים להפיל על זדורוב. אם אתה לא בטוח ב- 100% שאדם עשה עבירה, אתה לא יכול להרשיע אותו בזה.

אני אזכיר / אספר לכם מקרה רצח ואונס מזעזע של ילדה שהיה בארה"ב לפני הרבה שנים באיזו עירה קטנה. התושבים דרשו מהרשויות למצוא את הרוצח במהרה, והמשטרה במהרה החליטה להאשים ילד מסוים ברצח. הילד הודה באשמה ולכאורה היה נראה שהסיפור פוענח במהרה.
אבל אמא שלו אמרה שאין סיכוי שזה הוא כי בזמן הרצח, שהיה בשעת לילה מאוחרת, באותה זמן היא קמה להתפנות בשירותים וראתה את בנה ישן במיטה שלו. זה לא עזר לה כי הבן שלה עדיין מודה באשמה - גם כשאמא שלו דיברה איתו. אמא של הילד ידעה שהיא לא היתה הוזה שראתה אותו בלילה במיטה ואחרי מלחמה ארוכה, המשטרה נאלצה להודות שהם הביאו מהפנט שיהפנט את הילד בחקירה. לנו נהוג לחשוב שבהיפנוזה רק שולפים אירועים מתאי הזכרון, אבל הרבה לא מודעים שבהיפנוזה אפשר גם להחדיר "אירועים". המשטרה הודתה שהיא בהיפנוזה החדירה לילד זכרון שבעצם הוא היה בזירה עם כל פרטי הרצח והאונס. ולבסוף הילד שוחרר חופשי. כמה מזל היה לילד שאמא שלו התעוררה באותו זמן.
כלומר למשטרה די קל לסגור סיפור במהרה כשהם רוצים. ואת זדורוב הם סגרו ממש בקלות.

מבחינתי  בסקר חסרה האפשרות של "נוטה לחשוב/מאמין שרומן זדורוב הוא לא הרוצח"
אבל יש לי עוד המון סימני שאלה וספקות במקרה הרצח הזה שפשוט זה יהיה הרבה יותר מארוך לרשום את זה כאן.  ואני עדיין אזכיר שלדעתי זה היה יכול להיות מקרה רצח קל לפענוח. פשוט למשטרה קשה לרדת מעצים שהיא מטפסת עליהם. יש עוד אפשרות שלא הזכרתי אותה כאן, אבל אני לא אכנס לזה, בטח לא עכשיו.

השאלה גם היא לא אם אנחנו מאמינים שהוא הרוצח או חושבים ככה ....
השאלה אם אפשר על סמך הראיות הקיימות להרשיע אותו ואני חושב שלא ....
בשביל לכלוא אדם למאסר כזה צריך הוכחות מעבר לכל ספק כמו DNA טביעות אצבע ...טביעות נעליים ...
משהו קונקרטי ואין את זה
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

השאלה גם היא לא אם אנחנו מאמינים שהוא הרוצח או חושבים ככה ....
השאלה אם אפשר על סמך הראיות הקיימות להרשיע אותו ואני חושב שלא ....
בשביל לכלוא אדם למאסר כזה צריך הוכחות מעבר לכל ספק כמו DNA טביעות אצבע ...טביעות נעליים ...
משהו קונקרטי ואין את זה

מסכים איתך לגמרי, ובגדול זה גם מה שאני חושב.
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!