פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דייג מסירה-מלא נעילות, האם יהיו דגים? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דייג מסירה-מלא נעילות, האם יהיו דגים? (נקרא 2904 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
מסכים איתך לגבי הרפיון בחוט והחוט שמתרחב ככל שהפייט ממשיך... לגבי הציוד שלי: מקל -jigging master enchanter max 200 רולר-jigging master monster game pe 4 חוט-jigging master 70 lb
מסכים איתך לגבי הרפיון בחוט והחוט שמתרחב ככל שהפייט ממשיך... לגבי הציוד שלי: מקל -jigging master enchanter max 200 רולר-jigging master monster game pe 4 חוט-jigging master 70 lb מסכים איתך לגבי הרפיון בחוט והחוט שמתרחב ככל שהפייט ממשיך... לגבי הציוד שלי: מקל -jigging master enchanter max 200 רולר-jigging master monster game pe 4 חוט-jigging master 70 lb
מסכים איתך לגבי הרפיון בחוט והחוט שמתרחב ככל שהפייט ממשיך... לגבי הציוד שלי: מקל -jigging master enchanter max 200 רולר-jigging master monster game pe 4 חוט-jigging master 70 lb
החלפתי לא מעט סטים עד שהגעתי לסט הזה ואני מבסוט עליו הרים דגים מכובדים ביותר כבר שנה וחצי שנתיים עובד איתו ומבסוט עליו אש טפו טפו טפו אני חושב שמדובר בחוסר מזל אנחנו את הכיף שלנו עשינו וכנראה מגיע לדגים לשחות עד הפים הבאה  החלפתי לא מעט סטים עד שהגעתי לסט הזה ואני מבסוט עליו הרים דגים מכובדים ביותר כבר שנה וחצי שנתיים עובד איתו ומבסוט עליו אש טפו טפו טפו אני חושב שמדובר בחוסר מזל אנחנו את הכיף שלנו עשינו וכנראה מגיע לדגים לשחות עד הפים הבאה  החלפתי לא מעט סטים עד שהגעתי לסט הזה ואני מבסוט עליו הרים דגים מכובדים ביותר כבר שנה וחצי שנתיים עובד איתו ומבסוט עליו אש טפו טפו טפו אני חושב שמדובר בחוסר מזל אנחנו את הכיף שלנו עשינו וכנראה מגיע לדגים לשחות עד הפים הבאה  סט כסאח למפלצות. אני מסכים עם תומר, על הסט הזה, בהנחה שאתה משתמש גם בטרמינלים איכותיים וקשרים שאתה סומך עליהם, אתה בכיף יכול לחנוק דגים בינוניים וגם גדולים הרבה יותר ממה שראינו בסרטון, בלי לתת לו צ'אנס לשחק איתך. בפעם הבאה, סגור קלאצ' ותרתק את הדג, לדעתי תוכל לעייף אותו מהר ולשלוט בפייט החלפתי לא מעט סטים עד שהגעתי לסט הזה ואני מבסוט עליו הרים דגים מכובדים ביותר כבר שנה וחצי שנתיים עובד איתו ומבסוט עליו אש טפו טפו טפו אני חושב שמדובר בחוסר מזל אנחנו את הכיף שלנו עשינו וכנראה מגיע לדגים לשחות עד הפעם הבאה 
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
בחיים לא חשבתי שדיג שיצא בו אינטיאס יתפס לי החמצה אבל מה זה לעזאזל היה ? מפלצות שנאבקו על חייהן ? ברחו מכרישים ? נשבר לי הלב כשהטונה ( לא מעז לקרוא לזה טונית בכלל) ברחה אחרי כל כך הרבה עבודה אבל בינינו, אלה הדברים שזוכרים ואלה הדברים שעושים חשק לחזור, הולכים לסגור חשבון  מקווה שיהיה סרטון המשך , אחד הסרטונים הטובים !!!
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2021, 02:42:28 AM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
|
בחיים לא חשבתי שדיג שיצא בו אינטיאס יתפס לי החמצה אבל מה זה לעזאזל היה ? מפלצות שנאבקו על חייהן ? ברחו מכרישים ? נשבר לי הלב כשהטונה ( לא מעז לקרוא לזה טונית בכלל) ברחה אחרי כל כך הרבה עבודה אבל בינינו, אלה הדברים שזוכרים ואלה הדברים שעושים חשק לחזור, הולכים לסגור חשבון  מקווה שיהיה סרטון המשך , אחד הסרטונים הטובים !!! תודה ארז!! זה חלק מהמשחק יציאה כזאת מדליקה אותנו בטירוף …לטובה.. סרטון הבא יהיה כנראה סגירת חשבון מהקיאק 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בחיים לא חשבתי שדיג שיצא בו אינטיאס יתפס לי החמצה אבל מה זה לעזאזל היה ? מפלצות שנאבקו על חייהן ? ברחו מכרישים ? נשבר לי הלב כשהטונה ( לא מעז לקרוא לזה טונית בכלל) ברחה אחרי כל כך הרבה עבודה אבל בינינו, אלה הדברים שזוכרים ואלה הדברים שעושים חשק לחזור, הולכים לסגור חשבון  מקווה שיהיה סרטון המשך , אחד הסרטונים הטובים !!! תודה ארז!! זה חלק מהמשחק יציאה כזאת מדליקה אותנו בטירוף …לטובה.. סרטון הבא יהיה כנראה סגירת חשבון מהקיאק  נראה לי שהקייאק זו הסביבה הכי טבעית שלך.... ראיתי שוב את הסרטון שלך עם האנטיאס הגדול, מטורף להוציא כזה סוס בקייאק! זה על אותו הסט שעבדת איתו עכשיו?
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
חו"ל זה כאן! אחלה סרטון - פשוט הזכיר לי את סרטוני הדייג מלאי האקשן מחו"ל. אמן, ככה כל יציאה שלכם.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בחיים לא חשבתי שדיג שיצא בו אינטיאס יתפס לי החמצה אבל מה זה לעזאזל היה ? מפלצות שנאבקו על חייהן ? ברחו מכרישים ? נשבר לי הלב כשהטונה ( לא מעז לקרוא לזה טונית בכלל) ברחה אחרי כל כך הרבה עבודה אבל בינינו, אלה הדברים שזוכרים ואלה הדברים שעושים חשק לחזור, הולכים לסגור חשבון  מקווה שיהיה סרטון המשך , אחד הסרטונים הטובים !!! תודה ארז!! זה חלק מהמשחק יציאה כזאת מדליקה אותנו בטירוף …לטובה.. סרטון הבא יהיה כנראה סגירת חשבון מהקיאק  נראה לי שהקייאק זו הסביבה הכי טבעית שלך.... ראיתי שוב את הסרטון שלך עם האנטיאס הגדול, מטורף להוציא כזה סוס בקייאק! זה על אותו הסט שעבדת איתו עכשיו? נכון מאוד…אין על החוויה של פייט מהקיאק …יש המון אדרנלין…הרבה מעבר לסירה… אבל בסירה יש נוחות אין מה לעשות אותו הסט בדיוק הרים את האינטיאס הזה במשקל כבד של 20 קג סט מדהים ומושלם ללא ספק מת עליו
|
|
|
|
|
בס"ד
חו"ל זה כאן! אחלה סרטון - פשוט הזכיר לי את סרטוני הדייג מלאי האקשן מחו"ל. אמן, ככה כל יציאה שלכם.
תודה רבה אברהם
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יום פסיכי  מבעס כול הבריחות אבל אחלה אינטייאס יצא בסוף שזה פיצוי  אחלה דווח דייג אחלה סרט 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יציאת דיג מטריפת חושים...  צפיתי בסרטון והייתי מהופנט - נעילות מטורפות.. יציאות חוט מטורפות... כיפופי מקל... הבריחות אכן מתסכלות - אבל לגמרי חלק מהחוויה ועדיף כך מאשר בלי נעילות... ומה לעשות - הגדולים חזקים יותר וסיכוייהם לברוח גבוהים יותר... יציאה שלא תשכחו לעולם - וזה עיקר החוויה  לפחות היה דג מכובד על הסירה - שזה לחזור עם טעם טוב... ומתוך סקרנות תומר - למה החלטת שהיו טוניות וכרישים?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]