בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  חוזר שוב לאותה התעלה לחפש את הקרפיונים.האם הם עדיין שם? הפעם החום הרג אותי
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: חוזר שוב לאותה התעלה לחפש את הקרפיונים.האם הם עדיין שם? הפעם החום הרג אותי  (נקרא 1279 פעמים) הדפסה
ליאור גכמן

דייג-ליאור גכמן
חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
3/8/2021בריכות דיג ומאגרים מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
צהרייםבצק מתוסף - דייג בוסאמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן)2
צהרייםבצק מתוסף - דייג בוסשפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי)1

הדו"ח:
מי שמכיר אותי יודע שאני לא "בריא",במיוחד שמדובר בדייג קרפיונים,ועוד בבוס! אחרי הפעם האחרונה שיצאנו לדוג ששרה שיחקה אותה עם שני קרפיונים ממש יפים אז החלטתי לתת עוד גיחה לאותו המקום לנסות את מזלי. מנסיוני אני יודע שאף אחד לא מבטיח שאתפוס,במיוחד שמדובר בקרפיונים,אך ה"מחלה" חזקה יותר מהכל,ואני מוצא את עצמי שוב באותה התעלה בחום אימים יושב ובוהה במצוף כמו איזה חולה נפש חח. די מהר מתחילות האכילות,אך הן לא מספיק עקביות בשביל לתת את הנעיצה.המצוף לא זז הצידה כפי שקורה בדרך כלל שקרפיון או מושט אוכל,אלא מקפץ קלות מצד לצד,ואני כבר מתחיל לחשוש שהצבים עומדים לשגע אותי היום.בזריקה השנייה,לאחר תזוזות נוספות של המצוף אני בא להרים בכדי לבדוק אם נשאר פתיון על הקרסים ופתאום אני מרגיש משקל! נותן נעיצה קלה ויוצא לו מושט ממש מכובד! בקושי הרגשתי את האכילה שלו.מוזר... בהמשך נהיה קצת רגוע,ומדי פעם אני רואה צבים שצצים על פני המים ומיד צוללים בחזרה,ואני מתפלל שלא יאכלו לי את הפתיון.לחלץ צב מהקרס זה לא כיף.לא בשבילי,ובטח שלא בשבילו. לאחר רגיעה די ארוכה מגיעה אכילה קלאסית! המצוף מושך הצידה במהירות,ואני מיד נותן לו את הנעיצה בתקווה שהנה הגיע מר קרפי,אך יוצא לו שפמנון שנותן פייט נחמד ותו לא. אני מחליט לשנות מיקום ולזוז עוד כמה מטרים שמאלה במטרה להרגיע את הנקודה לאחר ההשתוללות של השפמנון. שם פתיון על הקרסים,מניח במים וממתין. ושוב מתחילות האכילות המוזרות כפי שהיו לי בהתחלה.קפיצות ונדנודים של המצוף,אז אני נותן נעיצה תוך כדי התזוזה של המצוף ומרגיש שהדג נתפס.מרים את הדג לפני המים ומגלה שזה עוד מושט,ואפילו יותר גדול מהמושט הקודם.תוך כדי הנפה של הדג מעל המים הוא משתחרר ונופל.איזה באסה,רציתי לעשות לו בוק קטן לפני...  לא נורא,העיקר שחוויתי את התפיסה.מפה כבר החום התחיל להכניע אותי,ולהתיש אותי לחלוטין.נותן צ'אנס בעוד נקודה ללא הצלחה ומחליט להתקפל כל עוד אני בהכרה חחחחח
אז עד הדו"ח והסרטון הבאים, אדיוס אמיגוססססס.
<a href="https://www.youtube.com/embed/lnXmrCHo-ho" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/lnXmrCHo-ho</a>
-------------------------------
מוזמנים להירשם לערוץ היו טיוב בקישור המצורף:
https://www.youtube.com/channel/UCK5p3ftG6r1_S1gy-Wx733Q?view_as=subscriber
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

דו"ח נהדר ליאור, כייפ לקרוא.....

אמנם הדגים בקושי שיתפו פעולה -
אך פינקת את "החיידק"...
ובהתחשב בחום - אין ספק שאתה נרקומן דיג אמיתי

הסרטון מהנה כתמיד  אתה בסדר
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

לא תמיד התכנית שלנו פועלת לפי מה שתיכננו, לפעמים הדגים מתכננים לנו משהו אחר וזה לא בשליטתנו.
הפעם קרפיונים לא היו, אבל מנת אקשן ראויה קיבלת גם קיבלת, והקרפיונים יחכו לפעם הבאה...
עם החום בתקופה הזו קשה להתמודד (אפילו שבטירונות לימדו אותנו שקשה יש רק בלחם...  וואלה לא יודע), זה לא בדיוק נעים לעמוד בשמש בשיא החום, אז מוצאים דרכים יצירתיות לתמרן את שעות הדיג לזמנים נוחים יותר ביום חם
יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אתה מכור קשה  קריצה
המושט בהחלט מכובד ונראה שהחום משפיע גם על הדגים הפעם ולא באו הקרפיונים הגדולים.
אבל סומך עליך שתבוא שוב לבדוק 

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

ליאור, לעמוד בשמש קופחת ולדוג זה בהחלט לא קל. מקווה שההספק של הדייג היה מספק בהשוואה לכמות התפיסות.
הייתי באותו שבוע בכינרת עם חברים והחום היה ממש לא קל, ורוב הזמן פשוט התחבאתי בצל.
אבל מצאתי באותו יום "מגנט" חדש למושטים וביניות, למרות שזה לא באמת היה יום אמיתי של דייג.  משער שאעלה את זה בדוח.
עריכה אחרונה: אוגוסט 10, 2021, 20:25:26 PM על ידי אברהם כהן
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יצאת לדוג בחום הזה ? אתה באמת חולה ליאור סמיילי , עוד סרטון מהנה שלך, תודה אתה בסדר
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

פינקתה את הדודא  הגזעי

אחלה דווח דייג אחלה סרט   בראוו בראוו
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה