פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   מחפש צידנית לפלמידות גדולות |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחפש צידנית לפלמידות גדולות (נקרא 4399 פעמים) |
הדפסה |
|
RedGrouper
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחפש צידנית לפלמידות גדולות:
יש למישהוא רעיון לצידנית לפלמידות גדולות (מעל 7 8 קילו). היום אני משתמש בשני בקבוקים (2ליטר) קפואים + ושקיות זבל גדולות + כיסוי בד.
חשבתי גם על פיתרון של להוריד הראש והזנב ולחתוך לשניים ואז נכנסות לצידנית - אבל מאבד את הקטע של לצאת כמו מלך מהים.
רעיונות:.....
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יכול להיות מעולה לתפור תיקים ארוכים מהבד הרב שכבתי שמשמש לצידניות רכות, תיק של נניח 1.20מ' עם רוכסן טוב וידיות נשיאה, בתכנון נכון יוכלו להיכנס לתיק כזה 2-3 דגים גדולים לפחות. אם הייתי מוצא כזה תיק או מי שיתפור אותו, הייתי קונה בכיף
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 26, 2021, 16:06:02 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בדיוק כזה. רק שהמחירים קצת לא ריאליים. ב-200$ אתה קונה צידנית קשיחה ענקית, לא הגיוני לשלם את הסכום הזה על צידנית רכה...
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אני לא יודע לאיזה אורך פלמידות אתה מחפש, אבל אני ממליץ על קפיצה לאייס הקרוב... יש להם צידניות רכות, בנפח 45 ליטר, עם מכסה קטן למעלה בתוך המכסה הגדול...ככה שאפשר להכניס דגים בלי לפתוח את כל הפתח. גם האיטום שלהם לא רע. ימים יגידו כיצד היא מתפקדת לרבות איכות הרוכסנים, אבל בשימוש ביתי אצל המשפחה הם מחזיקות טוב כבר שנה שלישית. אל תזלזל בגודל, נכנסות לשם בהמות (הדג גם מתקפל, אז בכלל נכנסים לשם דברים יפים...) צידנית רכה 45 ליטר - ACE
|
|
עריכה אחרונה: יולי 26, 2021, 21:11:31 PM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עפתי על הסלוגן של היצרן האמריקאי של הצידניות הייעודיות לדגים גדטלים- kill 'em and chill 'em 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראשית שרון, שאלה חשובה - אתה מחפש כי אתה מתכנן לתפוס או כי תפסת פלמידות גדולות?  כי אם תפסת... ואם אתה רוצה לצאת מהים "כמו מלך".... - עם פלמידה גדולה ושלמה... אז רוצים את "תמונת הכמו מלך" בדו"ח דיג  לא מכיר משהו מתאים לקיאק... אך מה שעולה לי בראש... בזמנו דני לאון הכין משהו מיוחד להחזיק דגים , מכר במחיר אטרקטיבי... הדיון עלה כאן לפני שנתיים בערך... והיה מי שניסה ורשם פידבקים מצוינים.. תנסה לפנות אליו במסר שישלח לך תמונה וכו' - אם עדיין נותרו לו כאלו.. קישור לפרופיל של דני http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile;u=9625;sa=showPosts;start=0
|
-------------------------------
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
ראשית שרון, שאלה חשובה - אתה מחפש כי אתה מתכנן לתפוס או כי תפסת פלמידות גדולות?  כי אם תפסת... ואם אתה רוצה לצאת מהים "כמו מלך".... - עם פלמידה גדולה ושלמה... אז רוצים את "תמונת הכמו מלך" בדו"ח דיג  לא מכיר משהו מתאים לקיאק... אך מה שעולה לי בראש... בזמנו דני לאון הכין משהו מיוחד להחזיק דגים , מכר במחיר אטרקטיבי... הדיון עלה כאן לפני שנתיים בערך... והיה מי שניסה ורשם פידבקים מצוינים.. תנסה לפנות אליו במסר שישלח לך תמונה וכו' - אם עדיין נותרו לו כאלו.. קישור לפרופיל של דני http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile;u=9625;sa=showPosts;start=0יש לי "שק ענק" של דני, מאוד נוח אבל הוא לא מקרר כמו צידנית מן הסתם. מצד שני, אם זה מספיק מתאים לצרכים של פותח הפוסט (שרון), אז כן, דני הוא כתובת טובה.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדיוק כזה. רק שהמחירים קצת לא ריאליים. ב-200$ אתה קונה צידנית קשיחה ענקית, לא הגיוני לשלם את הסכום הזה על צידנית רכה... ציידנית ענקית קשיחה ואיכותית עולה יותר מ 200$ בארץ מה גם אי אפשר לשים אותה על קיאק, יותר מתאימה לסירות.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראשית שרון, שאלה חשובה - אתה מחפש כי אתה מתכנן לתפוס או כי תפסת פלמידות גדולות?  כי אם תפסת... ואם אתה רוצה לצאת מהים "כמו מלך".... - עם פלמידה גדולה ושלמה... אז רוצים את "תמונת הכמו מלך" בדו"ח דיג  לא מכיר משהו מתאים לקיאק... אך מה שעולה לי בראש... בזמנו דני לאון הכין משהו מיוחד להחזיק דגים , מכר במחיר אטרקטיבי... הדיון עלה כאן לפני שנתיים בערך... והיה מי שניסה ורשם פידבקים מצוינים.. תנסה לפנות אליו במסר שישלח לך תמונה וכו' - אם עדיין נותרו לו כאלו.. קישור לפרופיל של דני http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile;u=9625;sa=showPosts;start=0יש לי "שק ענק" של דני, מאוד נוח אבל הוא לא מקרר כמו צידנית מן הסתם. מצד שני, אם זה מספיק מתאים לצרכים של פותח הפוסט (שרון), אז כן, דני הוא כתובת טובה. ברור שזו לא צידנית... מחייב להביר כמה בקבוקי פלסטיק עם מים שהוקפאו (למלא עד הסוף - למניעת הפשרה מהירה), אך מעטפת סגורה על כמה בקבוקי קרח בפנים - ישמור את הדג הרבה יותר טוב מאשר סתם מונח בקיאק
|
|
|
|
|
אהלן אחי, קיימות צידניות קשיחות גדולות הבעיה צידנית קשיחה היא דיי יקרה אני ממליץ על קלקר תרמי שחור כמו שמחלקים אוכל לבתי ספר בצהריים. זה גדול מאוד, וזול יחסית לצידנית קשיחה.
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
RedGrouper
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הפיתרון החלקי שמצאתי הוא : שק בלה (12 שקל) , בתוכו שני קנקלים קפואים , מגולגל עם הרבה שכבות אויר. השבוע הוכיח את עצמו עם פלמידה של 5 קילו. שעתיים וחצי הסתובבתי עם הפלמידה הבקבוקים נמסו רק 50 אחוז. הפלמידה יצאה קרה לאעלה.
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הפיתרון החלקי שמצאתי הוא : שק בלה (12 שקל) , בתוכו שני קנקלים קפואים , מגולגל עם הרבה שכבות אויר. השבוע הוכיח את עצמו עם פלמידה של 5 קילו. שעתיים וחצי הסתובבתי עם הפלמידה הבקבוקים נמסו רק 50 אחוז. הפלמידה יצאה קרה לאעלה.
רעיון נחמד, מציע לך גם להרטיב את השק, האידוי גורם לקירור.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|