פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   להגשים חלום בים האדום |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: להגשים חלום בים האדום (נקרא 3621 פעמים) |
הדפסה |
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תפיסה מדהימה וחוויה  לא פחות מהדהימה תודה על השיתוף ובהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
קובי חבר יקר, מצאת אחלה סיבה לחנוך את הדלפק החדש (מברוכ!!!  ) שבנית. דג נהדר, מאכלי גורמה והשמירה בוואקום על הנתחים- רמה גבוהה בכל הפרמטרים. אגב.. קצת פחות מדבר אליך אבל אולי שווה גם לחפש את האנטיאסים בזמן הזה שאתה אומר שהם נכנסו חזק למפרץ, גם בפתיון מהשוברים? או שאולי בזירזור כבד מהחוף (וזה כבר יותר הסטייל שלך  ) נהנתי מהדו"ח ואני שמח בשבילך אלוף. תודה על השיתוף! שבת שלום ומבורך!
|
|
|
|
|
קובי על זה נאמר ......."ינעעעלללל העולם " איזה תענוג של דג וכמובן של הפייט שנתן לך מגיע לך איש יקר  כל הכבוד ותמשיך להנות ולחייך  מקווה שבפעם הבאה שאני מדרים נצא יחד 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
קובי חבר יקר, מצאת אחלה סיבה לחנוך את הדלפק החדש (מברוכ!!!  ) שבנית. דג נהדר, מאכלי גורמה והשמירה בוואקום על הנתחים- רמה גבוהה בכל הפרמטרים. אגב.. קצת פחות מדבר אליך אבל אולי שווה גם לחפש את האנטיאסים בזמן הזה שאתה אומר שהם נכנסו חזק למפרץ, גם בפתיון מהשוברים? או שאולי בזירזור כבד מהחוף (וזה כבר יותר הסטייל שלך  ) נהנתי מהדו"ח ואני שמח בשבילך אלוף. תודה על השיתוף! שבת שלום ומבורך! תודה על הפירגונים, אביחי. לגבי טירגוט מהחוף, שים לב לפרט השולי- האנטיאסים נתפסים עד עכשיו בעומקים של 60-70-80 וגם 100+ מטר... כדי להוציא חוט בחוף הצפוני לעומק 60 מטר, אתה צריך לשלוח קרוב ל-1000 מטר חוט... נתפסו בתקופה האחרונה פרטים בודדים של בייבי אנטיאסים של כקילו וחצי בז'ירז'ור מהחוף, זה בהחלט דג כיפי לאולטרא לייט וגם לסט יותר כבד, אבל הגדולים עדיין לא נראו בדיג מהחוף. קובי על זה נאמר ......."ינעעעלללל העולם " איזה תענוג של דג וכמובן של הפייט שנתן לך מגיע לך איש יקר  כל הכבוד ותמשיך להנות ולחייך  מקווה שבפעם הבאה שאני מדרים נצא יחד  ינעאל העולם בהחלט, התענגתי על כל שנייה של פייט וכל גרם מהדג. אשמח אם ניפגש שוב גם בביקורים הבאים שלך, ואולי גם הפעם נצליח לתפוס את הדגים ולא רק לראות אותם  שיהיה סופ"ש נהדר!
|
|
|
|
|
 |
|
|
קובי חבר יקר, מצאת אחלה סיבה לחנוך את הדלפק החדש (מברוכ!!!  ) שבנית. דג נהדר, מאכלי גורמה והשמירה בוואקום על הנתחים- רמה גבוהה בכל הפרמטרים. אגב.. קצת פחות מדבר אליך אבל אולי שווה גם לחפש את האנטיאסים בזמן הזה שאתה אומר שהם נכנסו חזק למפרץ, גם בפתיון מהשוברים? או שאולי בזירזור כבד מהחוף (וזה כבר יותר הסטייל שלך  ) נהנתי מהדו"ח ואני שמח בשבילך אלוף. תודה על השיתוף! שבת שלום ומבורך! תודה על הפירגונים, אביחי. לגבי טירגוט מהחוף, שים לב לפרט השולי- האנטיאסים נתפסים עד עכשיו בעומקים של 60-70-80 וגם 100+ מטר... כדי להוציא חוט בחוף הצפוני לעומק 60 מטר, אתה צריך לשלוח קרוב ל-1000 מטר חוט... נתפסו בתקופה האחרונה פרטים בודדים של בייבי אנטיאסים של כקילו וחצי בז'ירז'ור מהחוף, זה בהחלט דג כיפי לאולטרא לייט וגם לסט יותר כבד, אבל הגדולים עדיין לא נראו בדיג מהחוף. קובי על זה נאמר ......."ינעעעלללל העולם " איזה תענוג של דג וכמובן של הפייט שנתן לך מגיע לך איש יקר  כל הכבוד ותמשיך להנות ולחייך  מקווה שבפעם הבאה שאני מדרים נצא יחד  ינעאל העולם בהחלט, התענגתי על כל שנייה של פייט וכל גרם מהדג. אשמח אם ניפגש שוב גם בביקורים הבאים שלך, ואולי גם הפעם נצליח לתפוס את הדגים ולא רק לראות אותם  שיהיה סופ"ש נהדר! האמת שחשבתי שהאינטיאסים אפילו יורדים יותר רדוד.. אבל תיסלם על החידוד
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קוביל'ה....  אכן ראיתי את התמונה בכנרת... אכן קראתי את הדו"ח מזמן - לא ידעתי מאיפה להתחיל מרוב "וואו על התפיסה המדהימה והדו"ח העילאי.. במיוחד כי נלחצתי ממכתבי המחאה שנשלחו מעקבה אחרי ששמעו שם את שאגות השמחה בסירה  אז הגיעה המוזה... קראתי שוב להנאתי....  וואו  אלף ברכות על התפיסה הנהדרת ועל השיא האישי....  ומרשים במיוחד שעבדת סה"כ עם 41ליב' - והראית שממש לא חייבים לעבוד עם 80 ליב'.... דו"ח נהדר, מלא שמחה וחוויות... מלא מקצוענות... וקובי כמו קובי - מפנק את החברים ומנצל את הדג למטעמים  לבריאות חבר יקר, כן יירבו אצלך עוד רגעי קסם בדיג ועוד שהירת שיאים 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה רפי. מקווה להמשיך ולשבור שיאים בקרוב... בינתיים האנטיאסים התחילו להיעלם, יש פחות ופחות תפיסות. אתמול תפסתי עוד אחד חמוד, סביב 3 קילו או טיפה יותר...
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
תודה רפי. מקווה להמשיך ולשבור שיאים בקרוב... בינתיים האנטיאסים התחילו להיעלם, יש פחות ופחות תפיסות. אתמול תפסתי עוד אחד חמוד, סביב 3 קילו או טיפה יותר...
זה מה שנקרא צרות של עשירים  לך זה חמוד של 3 קילו  לאחר 3 קילו זה שיא אישי 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 09, 2021, 11:02:42 AM על ידי (אלון)
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חתיכת קרנף הבאת כול הכבוד  מברוק על השיא אישי  הדווח דייג סוף הדרך 
|
|
|
|
|
תפיסה מכובדת, דוח לפנתיאון כולל לימוד והסברים, עכשיו עזוב אותך מכל השטויות ותתחיל לבנות דלפק יותר גדול... לא סתם אומרים ״כגודל הדלפק -גודל הדג״... 
|
|
|
|
|
״נעלמו״ זה לא רואים במכשיר? או שלא אוכלים? אני שואל כי יש קשר ישיר בין צבע המים ורמת העכירות לאכילות... נסה לשים לב לזה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תפיסה מכובדת, דוח לפנתיאון כולל לימוד והסברים, עכשיו עזוב אותך מכל השטויות ותתחיל לבנות דלפק יותר גדול... לא סתם אומרים ״כגודל הדלפק -גודל הדג״...  תודה, תומר, עובד על זה, למרות שלדעתי על הדלפק הזה יכנסו יפה מאוד גם דגים של 30+ ו-40+. מחכה להזדמנות להעמיד אותו למבחן... תודה רפי. מקווה להמשיך ולשבור שיאים בקרוב... בינתיים האנטיאסים התחילו להיעלם, יש פחות ופחות תפיסות. אתמול תפסתי עוד אחד חמוד, סביב 3 קילו או טיפה יותר...
״נעלמו״ זה לא רואים במכשיר? או שלא אוכלים? אני שואל כי יש קשר ישיר בין צבע המים ורמת העכירות לאכילות... נסה לשים לב לזה הכוונה בנעלמו זה פחות תפיסות, לפעמים לא נראים במכשירים, לפעמים נראים ולא נתפסים, ולפעמים אין מכשיר.... אצלנו הים שקוף וצלול כמעט באופן קבוע. באיזור מסויים שבו המים פחות צלולים היו יותר תפיסות, אולי רוב התפיסות, ובמים רדודים יותר, אבל דווקא הגדולים יותר נתפסו באיזור שהוא צלול מאוד כל השנה (אבל כמו אצלי, גם אצל אחרים התפיסות היו בדמדומים ולא בשעות מוארות באופן מלא)
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מטורף !!!!!