פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פתיחת סתימה בצנרת |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פתיחת סתימה בצנרת (נקרא 7094 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הופה הופה מור...  לכזה דו"ח היה שווה גם שווה לחכות... ובטח היה שווה לסחוט ממך הבטחה.. דו"ח דליקטס - ללקק ת'אצבעות..  קיבלנו הכל מכל.... תמונה מדהימה של בקבוק הבירה בקו השמש...  ולשאלתך "מה צריך יותר מבירה קרה וציוד דיג על הים בשקיעה?" - נתת תשובה בהמשך - תפיסה יפיפיה כדי שיהיה מושלם....  והשלמות שבשלמות לאחר התודה לאלוהים - אשה מפרגנת שחוגגת אתך את התפיסה פלוס ארוחה מפנקת... דו"ח מושלם לתפיסה מושלמת... הכל מתובל בתמונות לשטיפת העיניים - מהבירה ועד הדג בשולחן... ביז ביג ביג לייק 
|
-------------------------------
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
תודה רבה חברים, תודה רפי על התגובה המפורטת 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אותי מטרידה השורה, שבה חבר שלי כותב "אבל הבטחתי לרפי".... כאילו שלא שלחתי אותך לכתוב את הדוח על התפיסה הזו לפני חודשים!!! עם חברים כאלה... אני מעביר לך בפרטי את הטלפון של רפי, תקבע איתו יציאות, תיקח ממנו מתכונים, או סתם תשלח לו את התמונות שיעלה לך בדוחות  תקנא מותק, תקנא  הכל קומבינה של מור ושלי כדי שתקנא 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
|
|
|
תענוג של דוח מור  בהחלט עושה חשק לתפוס את החכה ולעלות לשובר כל הכבוד לך ובתיאבון ידידי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
~@מור@~
|
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אבל לא עשה את העבודה, קיווינו שזה יגרום לך איכשהו להגיע למפגש בכינרת 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
דוח נפלא  אני לא אוכל דגים ועשית אותי רעב , גם אני מתבייש לכתוב דוחות עד ששרגא או רפי זורקים מבט מאיים , כנראה שיש דברים שעובדים רק ככה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
פייי מור איזה דוח שעושה אותי רעב!! אחלה דוח תפיסה מרשימה והתוצאה במטבח לא פחות. נראה ממש ממש טעים! תודה רבה על השיתוף מלך 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אבל לא עשה את העבודה, קיווינו שזה יגרום לך איכשהו להגיע למפגש בכינרת  נצטרך להמשיך מור... עד שקובי לא מגיע למפגש במרכז/צפון - כל הדו"חות שלך בהקדשה לרפי ולא מזכירים את קובי...  שיקבע אתך יציאות באשדוד, שייתן לךמתכונים, תשלח לו את התמונות שיעלה לך בדוחות - עד שלא יגיע למפגש פורום זה לא נחשב 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אבל לא עשה את העבודה, קיווינו שזה יגרום לך איכשהו להגיע למפגש בכינרת  נצטרך להמשיך מור... עד שקובי לא מגיע למפגש במרכז/צפון - כל הדו"חות שלך בהקדשה לרפי ולא מזכירים את קובי...  שיקבע אתך יציאות באשדוד, שייתן לךמתכונים, תשלח לו את התמונות שיעלה לך בדוחות - עד שלא יגיע למפגש פורום זה לא נחשב  רפי, עוד לא למדת שאיומים לא עובדים אצלי? פשוט מאוד, בספטמבר מור מתוכנן להגיע לאילת, שבוע לפני הוא שולח לי וואטסאפ "מה קורה, אחי, אנחנו סגורים ליציאה השבוע?", אני בתגובה שולח לו "איש קשר-רפי כהן. בהצלחה"  כמו שאומרים, הפנקס פתוח והיד רושמת... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אבל לא עשה את העבודה, קיווינו שזה יגרום לך איכשהו להגיע למפגש בכינרת  נצטרך להמשיך מור... עד שקובי לא מגיע למפגש במרכז/צפון - כל הדו"חות שלך בהקדשה לרפי ולא מזכירים את קובי...  שיקבע אתך יציאות באשדוד, שייתן לךמתכונים, תשלח לו את התמונות שיעלה לך בדוחות - עד שלא יגיע למפגש פורום זה לא נחשב  רפי, עוד לא למדת שאיומים לא עובדים אצלי? פשוט מאוד, בספטמבר מור מתוכנן להגיע לאילת, שבוע לפני הוא שולח לי וואטסאפ "מה קורה, אחי, אנחנו סגורים ליציאה השבוע?", אני בתגובה שולח לו "איש קשר-רפי כהן. בהצלחה"  כמו שאומרים, הפנקס פתוח והיד רושמת...  נראה לי שהקרב הזה שלי אבוד... הבנתי - כשאגיע לאילת ואחפש דיג אתך - תשלח אותי אל מור... אני נכנע 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 24, 2021, 12:59:45 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
~@מור@~
|