itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
היי,
מגיע עם בשרים למנגל.
תודה,
רפי
היי רשום תודה אלוף 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
רשימת חוסרים מי שיכול להשלים שירשום ונעדכן:
גחלים סכו"ם מדליק פחמים קרח מתקני מים עזרה ראשונה דלק מחצלות גזייה וערכת קפה נייר סופג פיתות חלות צידנית
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
רפולי תרשום את הילדים ואותי נעשה מאמץ להגיע נופל בדיוק ביום ההולדת של נתנאל .
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אין בעיהרושם אותך אביחי, במידה ומגיע מה מביא?
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
גחלים סכו"ם מדליק פחמים קרח מתקני מים עזרה ראשונה דלק מחצלות גזייה וערכת קפה נייר סופג פיתות חלות צידנית
אני מתכנן להיות עם פקל קפה ומאמין שגם צידנית
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני מתכנן להיות עם פקל קפה ומאמין שגם צידנית מור יא אלוף תודה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רושם בשמחה גדולה.... לראות את צוות משפחת אלגמס פעמיים בחודש זה תענוג  מקווה שיסתדר - נחגוג לנתנאל יומולדת בחוף הכנרת.... הנסיך הקטן הפך לנסיך גדול, מילד לגבר, ודייג על כבר היה בגיל שבע... 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2021, 13:29:38 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אבטיח/מלון גחלים סכו"ם מדליק פחמים קרח מתקני מים עזרה ראשונה דלק מחצלות גזייה וערכת קפה נייר סופג פיתות חלות צידנית
מה הכוונה נייר סופג? מביא חבילת גלילי נייר ניגוב ידיים + מגבונים לחים אגיס.צידנית ככלל מביא 1-2 בתוכן השתיה +עם קרח.... לדעתי כל מי שיש לו - שישתדל להביא צידנית עם קרח/קרחונים, לשמירת הבשר והשתייה קרה ער"ן - יש לי ערכה ואביא...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אבטיח/מלון גחלים סכו"ם מדליק פחמים קרח מתקני מים עזרה ראשונה דלק מחצלות גזייה וערכת קפה נייר סופג פיתות חלות צידנית
מה הכוונה נייר סופג? מביא חבילת גלילי נייר ניגוב ידיים + מגבונים לחים אגיס.צידנית ככלל מביא 1-2 בתוכן השתיה +עם קרח.... לדעתי כל מי שיש לו - שישתדל להביא צידנית עם קרח/קרחונים, לשמירת הבשר והשתייה קרה ער"ן - יש לי ערכה ואביא... רפוללל תודה אין בעיה רשמתי שאתה מביא. לגבי קרח זו לא בעיה יש בחוף מכולת 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אביא שני שקי פחמים, מדליק נוזלי , סכו"ם חד פעמי (מזלגות/סכינים) וחבילת צלחות (חושב שיש 25 בחבילה  )
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אביא שני שקי פחמים, מדליק נוזלי , סכו"ם חד פעמי (מזלגות/סכינים) וחבילת צלחות (חושב שיש 25 בחבילה  ) שרגא תודה רבה!!
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אביא שני שקי פחמים, מדליק נוזלי , סכו"ם חד פעמי (מזלגות/סכינים) וחבילת צלחות (חושב שיש 25 בחבילה  ) שרגא תודה רבה!! לגבי המדליקים למיניהם נותנים טעם לוואי לבשר ורצוי לא להשתמש בהם (אולי גם מסרטנים) אז מה כן? נייר סופג ששופכים עליו קצת שמן קנולה או זית או חמניות ויש לכם אחלה מדליק מחומרים טבעיים!!! אני כבר רשמתי שאני מביא שיוואס  תוסיף גם 20 פיתות בשביל הסבבה לגבי הבשר אני מביא לעצמי את מה שאני אוהב ואני אוהב להתפנק 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אביא שני שקי פחמים, מדליק נוזלי , סכו"ם חד פעמי (מזלגות/סכינים) וחבילת צלחות (חושב שיש 25 בחבילה  ) שרגא תודה רבה!! לגבי המדליקים למיניהם נותנים טעם לוואי לבשר ורצוי לא להשתמש בהם (אולי גם מסרטנים) אז מה כן? נייר סופג ששופכים עליו קצת שמן קנולה או זית או חמניות ויש לכם אחלה מדליק מחומרים טבעיים!!! אני כבר רשמתי שאני מביא שיוואס  תוסיף גם 20 פיתות בשביל הסבבה לגבי הבשר אני מביא לעצמי את מה שאני אוהב ואני אוהב להתפנק  אלון תודה רבה 
|
|
|
|
|
אהלן ! איזה כייף! אני מגיע למנגל ואיתי חבר, עולה חדש, בשם שלמה וחברה שלו צמיחה.
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אהלן ! איזה כייף! אני מגיע למנגל ואיתי חבר, עולה חדש, בשם שלמה וחברה שלו צמיחה.
רשומים דודו, אשמח אם תרשום מה מביאים? 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 21, 2021, 20:20:43 PM על ידי itamar26
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|