פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מפגש בחוף הכנרת ערב תחרות הדיג - כי מסורת זו מסורת!! |
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מפגש בחוף הכנרת ערב תחרות הדיג - כי מסורת זו מסורת!! (נקרא 9288 פעמים) |
הדפסה |
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
כמידי שנה וכמו לפני כל תחרות דיג בכנרת של  מפגש מנגל ובירות והרבה מצב רוח 
רגע לפני יריית הפתיחה לתחרות הדיג השנתית בכנרת של I.S.F
נפגש בחוף גופרה בכנרת ערב לפני תחרות הדיג -
לערב של בשרים על האש ובירה קרה (אולי קצת יותר מבירה - כל אחד כראות עיניו )
בערב/לילה שלפני התחרות ( יום חמישי 24.06.21) - מתארגנים ומגיעים לכנרת.. נהנים מחברותה טובה סיפורי דיג , נשנושי בשר ובירות , והרבה מצב רוח... 
כל חבר יביא איתו קצת שתייה קלה או בירות , סלטים , פיתות , כלים חד פעמיים וכיוצ"ב.. וכמובן המון המון מצב רוח 
כל אחד כראות עיניו ויכולתו 
מוזמנים כמובן להגיע כלל חברי הפורום וחבריהם - ולא רק משתתפי תחרות הדיג... 
** תשומת לבכם חברים ** 
*חובבי דיג הפתיונות החופי יוכלו לדוג בלילה *המז'רז'רים יוכלו להקדים לז'רז'ור אחה"צ ולהמשיך לערב *אפשר כמובן סתם להתפנק בחוף ומטבילה בכנרת.. *אפשר כמובן להביא בני משפחה כולל ילדים - מי שמעוניין...
*המפגש על החוף ערב התחרות יתקיים כמובן באתר התחרות - בחוף גופרה בכנרת
מבחינת השעה - קובעים תחילת הגעה לשעה שמונה בערב ואילך... אפשר להגיע כמובן לפני (וגם אחרי) - אנחנו נהיה שם 
בשעה 21:15 מדליקים את המנגלים..
בסוף ההודעה- רשימה מתעדכנת של מי מגיע ורשימת מי מביא מה!!!
כל מי שמתכוון להגיע , מוזמן להרשם ולהודיע על הגעתו - בתגובה כאן בשרשור....
חלק מהחברים שמגיעים הם דתיים ושומרי מסורת ובכדי שגם הם יוכלו ליהנות - אז כל מי שמגיע ומביא איתו בשרים מתבקש שלא להביא בשר לבן ושאר טרף, במידת האפשר להקפיד על מוצרים בעלי כשרות ואם הבשרים ללא כשרות אז להודיע - כך שיועלו על המנגל רק בסוף או יועלו על מנגל נפרד ויושמו בכלי נפרד. משתדלים להתחשב כדי לא לגרום אי נוחות למי מהחברים
אנא תרשמו מה כל אחד מביא (לא הכרחי מיד, אפשר בהמשך, החשוב לעדכן הגעה..) - על מנת שנוכל לעדכן ברשימה כך שלא נביא סתם דברים מיותרים או כפל ציוד\אוכל.
יאללה חוזרים לפעילות, מתרגשים לראותכם! איתמר *** רשימת מתעדכנת של המגיעים למפגש - ומי מביא מה *** 1. איתמר כהן (itamar26) - סטייקים ומרגז, 2 כיסאות מתקפלים, שולחן ואולי וויסקי 2. שרגא (shragam) - 2 שקי פחמים, מדליק נוזלי , סכו"ם חד פעמי (מזלגות/סכינים) וחבילת צלחות חד"פ 3. רפי (rafi) -שישייה קוקה-קולה, שישייה מים מינקליים, חמוצים ביתיים - הרבה, כוסות חד"פ חם וקר, ניירות ניגוב ידיים ומגבונים לחים 4. אלדד (Eldad79) - בשרים משובחים למנגל ויעדכן בהמשך מה בדיוק... 5. אלון לוי (אלון) - בקבוק וויסקי משובח + פיתות 6. הלל ירושלים - יעדכן בהמשך מה מביא 7. צור - משהו טעים לשים על המנגל 8. מור (@מור@) - שתיה קלה... 9. נתנאל (נמו) - הבן של מור 10. אבי חן - שולחן ,כמה כסאות ,כלים חד פעמיים, אבטיח, שתיה, נקניקיות 11. גילי חן - **מביא ביחד עם אבא** 12. שמואל ברקן (shmuel b) - מנגל, פחמים ובירה, צלחות ומזלגות חד"פ, פיתות. 13. עמית מלכי - יביא משהו לזרוק על המנגל 14. תומר בכר - בשרים למנגל ובקבוק שתיה "כבד" 15. שייקה (shay 38) - יעדכן בהמשך מה מביא 16. רפי (vraf) - יעדכן בהמשך מה מביא 17. *********** 18. ************ 19. ************ 20. בועז בן שאנן - אבטיח, מלון, מחצלת , חומוס, שתיה קלה 21. אופק בן שאנן - *מביא ביחד עם אבא בועז...* 22. שלמה באקון - יעדכן בהמשך מה מביא... 23. מינה - ביחד עם שלמה 24. דודופיש - יעדכן בהמשך מה מביא.. 25. שי פרומן - מביא גנרטור וגרילנדה 26. שגיא שרייבר - מביא בשרים למנגל 27.
רשימת חוסרים מי שיכול להשלים שירשום ונעדכן:
סכו"ם כוסות וצלחות חד"פ קרח - יש אבל טוב שיהיה עוד מתקני מים מחצלות אבטיח/מלון
|
|
עריכה אחרונה: יוני 23, 2021, 16:39:43 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מגיע גם מגיע, כמו בכל שנה.... כי יש דברים שלא מפספסים...  איתמר, יהיה וויסקי משובח כרגיל? 
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מגיע גם מגיע, כמו בכל שנה.... כי יש דברים שלא מפספסים...  איתמר, יהיה וויסקי משובח כרגיל?  אם אני אגיע הבקבוק יגיע איתי אני רק מתלבט בין שיוואס 12 לשיוואס XV או לגיימסון  הגיע הזמן שאבוא פעם אחת לכנרת
|
|
עריכה אחרונה: יוני 04, 2021, 23:23:35 PM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מגיע גם מגיע, כמו בכל שנה.... כי יש דברים שלא מפספסים...  איתמר, יהיה וויסקי משובח כרגיל?  אנסה לארגן בקבוק אם לא מאמין שאחרים ידאגו לזה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מגיע גם מגיע, כמו בכל שנה.... כי יש דברים שלא מפספסים...  איתמר, יהיה וויסקי משובח כרגיל?  אם אני יגיע הבקבוק יגיע איתי אני רק מתלבט בין שיוואס 12 לשיוואס XV או לגיימסון  הגיע הזמן שאבוא פעם אחת לכנרת מה זה "אם" אלון?  תודיע שאתה מגיע - ופשוט תגיע... כמי שזוכר את מפגשי הפורום מתחילת דרכנו - מפגש ערב התחרות בכנרת זה תמיד נהדר... למשל הלל ירושלים הגיע עד היום לכל מפגשי הערב בלי להתחרות בכלל.... לרשום הגעתך?
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
מגיע כמובן. אני עוד לא יודע מה אני מביא... אבל אני מוכן לכל עסקה שכוללת בשר.... אעבוד על משהו ונראה לקראת האירוע מה חסר.
בכל מקרה, צריך גם שיהיה ברור מי מביא מתקני מים/קרח, פאק פאק, גרלנדה, סכו"ם חד"פ בכמויות, נייר מגבת ושקיות זבל !
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הלל ירושלים עדכן הגעתו בשרשור אחר - ויגיע כמו בכל תשע השנים האחרונות  מגיע כמובן. אני עוד לא יודע מה אני מביא... אבל אני מוכן לכל עסקה שכוללת בשר.... אעבוד על משהו ונראה לקראת האירוע מה חסר.
בכל מקרה, צריך גם שיהיה ברור מי מביא מתקני מים/קרח, פאק פאק, גרלנדה, סכו"ם חד"פ בכמויות, נייר מגבת ושקיות זבל !
כמובן וכמובן.... ואם הבשר שתביא השנה יהיה כמו בתחרות לפני שנתיים - אני מסודר  מוסיף עלי נייר ניגוב ידיים... שקיות זבל מי שיזכור שיביא - נותר ברכב ו-12 שקיות כנראה יספיקו... אם לא אשכח אביא גליל..
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
הלל ירושלים עדכן הגעתו בשרשור אחר - ויגיע כמו בכל תשע השנים האחרונות  מגיע כמובן. אני עוד לא יודע מה אני מביא... אבל אני מוכן לכל עסקה שכוללת בשר.... אעבוד על משהו ונראה לקראת האירוע מה חסר.
כמובן וכמובן.... ואם הבשר שתביא השנה יהיה כמו בתחרות לפני שנתיים - אני מסודר  מוסיף עלי נייר ניגוב ידיים... שקיות זבל מי שיזכור שיביא - נותר ברכב ו-12 שקיות כנראה יספיקו... אם לא אשכח אביא גליל.. הולך להיות ערב מפנק במיוחד אם אני ואלדד מביאים בשרים. ואולי גם התימני יביא משהו שנבדוק איזה חמורים או גמלים הוא קונה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מגיע גם מגיע, כמו בכל שנה.... כי יש דברים שלא מפספסים...  איתמר, יהיה וויסקי משובח כרגיל?  אם אני יגיע הבקבוק יגיע איתי אני רק מתלבט בין שיוואס 12 לשיוואס XV או לגיימסון  הגיע הזמן שאבוא פעם אחת לכנרת מה זה "אם" אלון?  תודיע שאתה מגיע - ופשוט תגיע... כמי שזוכר את מפגשי הפורום מתחילת דרכנו - מפגש ערב התחרות בכנרת זה תמיד נהדר... למשל הלל ירושלים הגיע עד היום לכל מפגשי הערב בלי להתחרות בכלל.... לרשום הגעתך? תרשום תרשום היה לי ויכוח עם  לגבי האוטו אמרתי לה  והיא אמרה לי  אז בסוף  והיא  ימי חמישי האוטו שלה ויש לה את החוגים שלה רק שהפעם היא ויתרה לי ואני אבוא עכשיו רק נשאר אם להביא ג'יימסון או שיוואס 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מגיע משהו לזרוק על האש
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
מגיע בעזרת ה'  אביא בקבוקי שתיה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מגיע גם מגיע, כמו בכל שנה.... כי יש דברים שלא מפספסים...  איתמר, יהיה וויסקי משובח כרגיל?  אם אני יגיע הבקבוק יגיע איתי אני רק מתלבט בין שיוואס 12 לשיוואס XV או לגיימסון  הגיע הזמן שאבוא פעם אחת לכנרת מה זה "אם" אלון?  תודיע שאתה מגיע - ופשוט תגיע... כמי שזוכר את מפגשי הפורום מתחילת דרכנו - מפגש ערב התחרות בכנרת זה תמיד נהדר... למשל הלל ירושלים הגיע עד היום לכל מפגשי הערב בלי להתחרות בכלל.... לרשום הגעתך? תרשום תרשום היה לי ויכוח עם  לגבי האוטו אמרתי לה  והיא אמרה לי  אז בסוף  והיא  ימי חמישי האוטו שלה ויש לה את החוגים שלה רק שהפעם היא ויתרה לי ואני אבוא עכשיו רק נשאר אם להביא ג'יימסון או שיוואס  נקווה שתהיה עד אז סיבה להרים כוס לחיים  לגבי האשה - הכי פשוט תביא אותה...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמובן וכמובן.... ואם הבשר שתביא השנה יהיה כמו בתחרות לפני שנתיים - אני מסודר  מוסיף עלי נייר ניגוב ידיים... שקיות זבל מי שיזכור שיביא - נותר ברכב ו-12 שקיות כנראה יספיקו... אם לא אשכח אביא גליל.. הולך להיות ערב מפנק במיוחד אם אני ואלדד מביאים בשרים. ואולי גם התימני יביא משהו שנבדוק איזה חמורים או גמלים הוא קונה  לגמרי... טריו בשרים שכזה יהיה קטלני... אני כבר מתחיל לרייר... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מגיע משהו לזרוק על האש
9 שנים רצופות אתה מגיע - וטוב שכך  אני עוד זוכר את התחרות הראשונה - אז הבאת את הקציצות שאני זוכר עד היום.... ההגעה נרשמה כמובן ונתראה כמידי שנה... מגיע בעזרת ה'  אביא בקבוקי שתיה תיקון לשיבוש של האירוע ביום המפגש באוקטופוס... מניח שהכוונה לשתיה קלה... ומן הסתם מור, אתה מגיע עם נתנאל (שאגב בן כמה הוא)?
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
הולך להיות ערב מפנק במיוחד עם הרבה אוכל טוב שתיה ואנשים טובים! איזה כייף יהיה לפגוש את כולם אחרי שנת קורונה ארורה!! קדימהה מי שלא נרשם להרשם 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|