תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
17/5/2021 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
טוב דוח תחת אש בשביל אחינו באזור הדרום שלא יכולים לצאת ( בדרך כלל אני לא מרבה בדוחות אבל הפעם רציתי שתרגישו קצת ים דרכי

2 יציאות יום שבת והיום
יום שבת מגיעים לים אני והחברה אזור רדוד וסלעי אחרי שהרבה זמן לא הייתי בנקודה והים פלטה
מבין שהמקום השתנה מאוד ומתחיל לעבוד עם בלאק מינו 2-3 זריקות ויש תקיפה ויצא לוקוס חפש 200-300 גרם
חוזר למים ממשיך לעבוד עוד זריקה ובום חזק מרגיש גילגול על הבלאק מינו והקרס השתחררה חוזר רק הראש
לדעתי לוקוס שתקף מלמטה בזווית הנכונה ושיחרר עובר לסיליקון נואבי עם גיג הד ( מאוד ממליץ על נואבי הם נהדרים )
2 זריקות ושוב לוקוס סלע 400 גרם ממשיך לעבוד ומוציא לוקוסים אחד אחרי השני הגדול 600 גרם בערך חוץ מזה ניסינו גיגים וכו לא היה משהו אחר שגילה עיניין ...
מעריך שסך הכל 3 חברים תפסנו 25 לוקוסים בשלוש שעות כולם שוחררו
היום יום שני 17/5
מגיע לאותו נקודה והמפעם המצב אחר לגמרי הים עובד ויש גלים קטנים ורוח ... הרוח מאוד מפריעה לעבודה אבל מסתדרים
אני זורק סיליקון של נואבי וישר מרגיש תקיפה מוזרה מגלגל יש משקל ואין מלחמה חזקה ופשוט תפסתי סרגוס ענק חחח על סיליקון הוא נזרק לתיק וממשיכים
תוך כמה זריקות לוקוס חפש משוחרר ואז רגיעה אין תקיפות אין דגים ואז קרה דבר שהפך את המשחק הרוח הפסיקה
תוך שניות התחילו תקיפות של הלוקוסים לא היו גדולים במיוחד סביב 200-500 גרם אבל כיף נהנים יש דייג
כולם שוחררו
נתפסו גם כמה טלויזיות על גיג 20 גרם הכל שוחרר בסך הכל היה דייג כיפי למרות החשש שאולי יהיה צבע אדם
חברים תשמרו על עצמכם הים מחכה לכם שהכל יגמר תצתרפו אלינו לדייג