בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  הפוגרום של ערביי עכו ברכוש יהודי
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: הפוגרום של ערביי עכו ברכוש יהודי  (נקרא 2728 פעמים) הדפסה
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: הפוגרום של ערביי עכו ברכוש יהודי
« הגיב #15 ב- : מאי 20, 2021, 16:05:12 PM »

בס"ד

רן, אני בטח שלא באתי לשלול את החששות והפחדים שיש כשמגיעים למקום כזה או אחר. לא שולל את המציאות הזו כלל וכלל.
גם לי יש פחדים מלהגיע למקומות שונים בזמנים שונים ביום. יש לי חששות להסתובב בתחנה המרכזית בתל אביב בלילה. אני אפילו חושש לעבור דרך גן ציבורי גדול שממש לילד הבית של ההורים שלי בחולון בשעות הלילה, שזה מקום שבו גדלתי כל חיי.
רק שאת החששות אני לא משייך לפוליטיקה, לדתיים-חילונים או יהודים ערבים. זה קשור לבני אדם נטו. לצערי יש הרבה זבל מסתובב בחוץ אבל יש גם אנשים זהב שמסתובבים בחוץ ואת זה כולנו יודעים. אני פשוט אומר לא להכליל.
אני כן אסכים ואומר שישנם אנשים שקל מאד להסית אותם ולהלהים אותם כנגד מגדר באוכלוסיה - במיוחד קל לעשות את זה על הבחורים הצעירים (כמו שהזכרת מקודם).
אבל את השנאה שלהם אתה לא תשנה גם אם היה כאן דו-קיום יפיפה.
לך כנס לשכונות השחורות בארה"ב בלילות... אנשים יוצאים משם בשן ועין. וזה לא קשור ליהודים/ערבים/צ'רקסים וכו'... זה פשוט קשור לאלימות ופשע שמגיע לרוב בגלל שכונות עוני - שם הפשע מתהווה בהרבה יותר קלות - וזאת המציאות שאתה תמצא בהרבה מקומות כאן בארץ - וכאן אני אעצור ולא ארחיב.

החכמה לדעתי היא לא לאנוס את המציאות ולשייך את האלימות דווקא לשנאת יהודים ערבים. ואני לא אומר שאין שנאה שכזו - אבל היא קיימת בשני הצדדים. יש גם יהודים ששונאים ערבים רק בגלל היותם ערבים. וזה לדעתי טעות!!!!  
יש זבל בכל צד. ואנחנו צריכים להיות בוגרים מספיק וחכמים מספיק לא להגרר בכזו קלות לשנאה.
האמן לי שאני עוצר את עצמי הרבה מאד מלכתוב כאן דברים מסוימים, וזאת מאחר שעל דפי הפורום יהיו אנשים שיקחו את הדברים באופן שגוי ואין לי רצון בכך.
בכל אופן, אחי, אתה מוזמן בשמחה רבה להרים אלי טלפון ונשוחח אני מאמין שבשיחה אנחנו נסכים אחד עם השני.

אברהם, כתבת מדהים, אני מסכים עם כל מילה וכל אותו, עם התוכן ועם הרוח של דבריך.
הלוואי והיו יותר אנשים מפוקחים וסובלנים כמוך! הדברים שכתבת יכולים בהחלט לסכם את הדיון הטעון הזה בצורה הטובה ביותר.
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!