פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   skipjack madness |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: skipjack madness (נקרא 2910 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 12/4/2021 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
17:00-20:0 | דמוי דג בינוני - סטורם | טונה סקיפ גק | 9 | מכובד |
הדו"ח:יציאה ספונטנית עם מ., חבר שהרבה זמן אנחנו מתכננים לצאת יחד ולא יוצא. מדברים בבוקר, סמול טוק קטן על מה שקורה, ואני זורק לו- יאללה, בוא נצא אחה"צ לנסות לגרד קצת אקשן מהטונות לפני שהעונה מסתיימת. התכנון עם כוכבית קטנה בצד, בגלל תנאי רוח לא מאוד נוחים לפי התחזית, רוח עד 16 קשרים שעלולה להקשות בהפלגה מול הגלים, לא הכי נעים. בצהריים מ. מציע שנתחבר עם א. ונצא יחד בסירה שלו, שהיא גדולה יותר ונוחה יותר משל מ. בתנאי ים קשוחים יותר- יאללה, בכיף, סגור איתו. 4 וחצי נפגשים בסירה, כולנו במצב רוח טוב ומלאים אופטימיות, ממלאים את הצידנית בבירות, א. מפעיל מוזיקה ויוצאים לדרך. אחרי התרחקות של כמה מאות מטרים מהמרינה אנחנו מתחילים להוריד בובות למים, 3 חוטים בסך הכל, ולהפתעתנו לא עוברות 3 דקות ויש יציאת חוט ראשונה. ממתינים כמה שניות, לוודא שאין נעילה נוספת, ומתחילים לאסוף את החוטים הפנויים בזמן שמ. מקפל את הדג. בלי הרבה דרמה מגיעה טונה יפה לסירה, מצב הרוח שלנו ממשיך להמריא- אם ככה התחלנו- הולך להיות ערב מעניין!  צ'יק צ'אק פורסים מחדש וחוזרים לגרור באותו כיוון, כדי להבין מה גבולות הגזרה של האקשן היום. אחרי בערך קילומטר מחליטים לחזור על הפס, מתחילים פניית פרסה- ובום- עוד נעילה תוך כדי הסיבוב! קיפול זריז של הדג וחזרה על אותו פס, הפעם מול הרוח אבל הסירה לא מתרגשת, מגיעים לאיזור של הנעילה הראשונה, מתחילים פרסה- ושוב נעילה!  ככה המשכנו, נהנים במצב רוח טוב, צוחקים בלי סוף, מוזיקה, בירות, ובכל פס עולה דג, 6 דגים כבר על הסירה! השקיעה כבר ירדה, אנחנו בהיי של מצב רוח מרומם, עוד פרסה דרומה, ריצה במקל אחד, בשני ובשלישי- נעילה משולשת! כל אחד תופס מקל, מתחילים לתפעל כל אחד את הדג שלו, פייטים מהנים, אני מעלה ראשון את הדג לסירה, מיד אחרי, מ. מוכן ואני נותן לו עזרה עם הגאנצ', וא. אחרון, מביא את הדג שלו לפני המים וגם הוא מקבל עזרה קטנה לדלג פנימה לסירה. זה אחלה זמן להתקפל, החושך כבר יורד, הסירה מלאה (ומלוכלכת), טסים חזרה למרינה עייפים ומרוצים...  א. הסקיפר הגאה מתגאה בשלל המכובד 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2021, 13:02:58 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
איזו חוויה כיפית תמשיך להינות ולשתף תודה
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אלופים!! מת על הדוחות שלך 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
איזה כייף של ערב בעבר הרחוק יצא לי לצאת לסקיפג'ק עם משה משיח על ה"זקנה" שלו גם יצא לנו לחגוג עליהם בים קצת קשוח כנראה כשיש ים קשוח הם פעילים יותר בכל מקרה אחלה ארוחה ארגנתם 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה כייף של ערב בעבר הרחוק יצא לי לצאת לסקיפג'ק עם משה משיח על ה"זקנה" שלו גם יצא לנו לחגוג עליהם בים קצת קשוח כנראה כשיש ים קשוח הם פעילים יותר בכל מקרה אחלה ארוחה ארגנתם  תודה על הפירגון אלון. כן, הסקיפי דיג כיפי, "האלבקורים של המפרץ", לשמחתנו אפשר לתפוס אותם במרחק מאות מטרים עד קילומטרים בודדים מהחוף. כרגע הם בפיק חזק של העונה, וממש בקרוב אמורים להעלם עד לשנה הבאה, אז זכינו לנצל את היציאה היטב. אחלה אקשן ואחלה ארוחות 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יציאה  אלופים
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אני אוהב את הדוחות שלך מהמפרץ, מככבים שם דגים שאתה רואה ביו טיוב רק בחו"ל, אחלה יציאה ואחלה דוח , מסקרן אותי לדעת, מכיוון שדגתם בשעות הערב, כמה חשוך/מואר היה ? עושה רושם שלטונות זה ממש לא הפריע 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני אוהב את הדוחות שלך מהמפרץ, מככבים שם דגים שאתה רואה ביו טיוב רק בחו"ל, אחלה יציאה ואחלה דוח , מסקרן אותי לדעת, מכיוון שדגתם בשעות הערב, כמה חשוך/מואר היה ? עושה רושם שלטונות זה ממש לא הפריע  היי ארז. דגנו בשעות אחה"צ מאוחר דרך שקיעה ועד הדמדומים של אור אחרון, מה שמכונה "שעת הזהב". עם רדת החשכה בדרך כלל התקיפות של הטונות יורדות ונעלמות, אבל לפעמים יש הפתעות בחושך, גם בטרולינג וגם על פיתיון או ג'יג, וכשבאות ההפתעות זה עד הסוף- דוגים, ילופין, לונג טייל.....
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קובי, איזה כיף של אטרף סקיפ ג'קים  טוב שמצאתם אותם די בהתחלה והם שיתפו פעולה. איך אתם מכינים אותם ? בפעם היחידה שתפסתי אחד בים התיכון, היה לבשר החי שלו טעם כמו של חלודה  אבל ברגע שעשיתי ממנו שימורים, יצא מעדן
|
|
|
|
|
כמה אקשן ואדרנלין בסירה אחת... מגיע לכם אלופים! 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יציאה פוריה ומלאת אקשן, תענוג
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזו יופי קובי... חגיגת סקיפים מטורפת - ללא ספק יום מטריף חושים.... בירות ומצב רוח, חברה טובה ואקש'ן דגים - מה צריך יותר...  והדו"ח שלך כתמיד - דליקטס 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזו יופי קובי... חגיגת סקיפים מטורפת - ללא ספק יום מטריף חושים.... בירות ומצב רוח, חברה טובה ואקש'ן דגים - מה צריך יותר...  והדו"ח שלך כתמיד - דליקטס  תודה, רפי. כיף שיש ימים שהים משתף פעולה בצורה מושלמת, ויותר כיף שזה גם קורה בהתאם לתכנית שהבאת איתך מהבית  יצא באמת שיחוק, יכולנו להינות גם רק מהיציאה עצמה כצוות שמח, אווירה וכו', כשהיו שלושה דגים על הסירה כבר היינו מבסוטים עד הגג, אבל איך שהסתיים- היה מעל לכל הציפיות!
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פשששש שיחקתם אותה  אחלה דווח דייג אחלה דגים