פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   חדש בתחום הקייאקים- צריך את עזרתכם |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חדש בתחום הקייאקים- צריך את עזרתכם (נקרא 2141 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אז ככה... אני יחסית חדש בתחום הקיאק (וותיק יותר בז'ירזור), כן מבין עניין כן מכיר ויודע איך לעבוד וכו' בזכותכם ובזכות האינטרנט באופן כללי. אני מחפש שותף או בעצם יותר מורה,שיש לו עצבים לחייל בשירות סדיר עם יציאות של 11/3 . עד עכשיו הייתי בעיקר יוצא לבד ושומר על כללי הבטיחות כנה שרק אפשר. אם יש חבר'ה שיוצאים מאזור אשדוד, פלמחים, תל אביב, ראשל״צ. אשמח להצטרף וללמוד כמה שיותר  . חשוב להזכיר שיש לי קיאק פדלים יש שניה הובי פרו אנגלר 14 מהדגמים היותר ישנים (חתיכת בהמה כבד) שזה נושא בפני עצמו של איך לעזאזל אני אמור לנוריד אותו לבד מהגג?  ממש תודה לעוזרים. (לפי התחזיות נראה שבחמישי שישי הים נרגע ויורד ל30ס''מ, אז אולי חמישי זאת אופציה)
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 14, 2021, 05:23:16 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אז ככה... אני יחסית חדש בתחום הקיאק (וותיק יותר בז'ירזור), כן מבין עניין כן מכיר ויודע איך לעבוד וכו' בזכותכם ובזכות האינטרנט באופן כללי. אני מחפש שותף או בעצם יותר מורה,שיש לו עצבים לחייל בשירות סדיר עם יציאות של 11/3 . עד עכשיו הייתי בעיקר יוצא לבד ושומר על כללי הבטיחות כנה שרק אפשר. אם יש חבר'ה שיוצאים מאזור אשדוד, פלמחים, תל אביב, ראשל״צ. אשמח להצטרף וללמוד כמה שיותר  . חשוב להזכיר שיש לי קיאק פדלים יש שניה הובי פרו אנגלר 14 מהדגמים היותר ישנים (חתיכת בהמה כבד) שזה נושא בפני עצמו של איך לעזאזל אני אמור לנוריד אותו לבד מהגג?  ממש תודה לעוזרים. (לפי התחזיות נראה שבחמישי שישי הים נרגע ויורד ל30ס''מ, אז אולי חמישי זאת אופציה) יניב, דבר איתי מחר ואשמח לסייע. 0522-575887 אלדד, מנהל פורום קאייקים.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
היי יניב, ברוך הבא לתחום הקייאקים. קיבלת פה המלצת זהב מאלדד, ממליץ לנצל אותה. ברמה המקצועית אין לי ממש מה להוסיף.... לגבי ההודעה שלך, הכותרת שלה לא אינפורמטיבית ולא ממוקדת, אני עורך אותה בשבילך. ממליץ בעתיד לתת כותרות יותר מכוונות כדי להזמין לדיון שלך אנשים שיכולים לתרום לו (הרבה אנשים רואים כותרת כללית מדי ולא נכנסים כי הם לא יחשבו שיש להם מה לתרום או להיתרם מהדיון). בהצלחה! אל תשכח לעדכן על ההתקדמות!
|
|
|
|
|
אז ככה... אני יחסית חדש בתחום הקיאק (וותיק יותר בז'ירזור), כן מבין עניין כן מכיר ויודע איך לעבוד וכו' בזכותכם ובזכות האינטרנט באופן כללי. אני מחפש שותף או בעצם יותר מורה,שיש לו עצבים לחייל בשירות סדיר עם יציאות של 11/3 . עד עכשיו הייתי בעיקר יוצא לבד ושומר על כללי הבטיחות כנה שרק אפשר. אם יש חבר'ה שיוצאים מאזור אשדוד, פלמחים, תל אביב, ראשל״צ. אשמח להצטרף וללמוד כמה שיותר  . חשוב להזכיר שיש לי קיאק פדלים יש שניה הובי פרו אנגלר 14 מהדגמים היותר ישנים (חתיכת בהמה כבד) שזה נושא בפני עצמו של איך לעזאזל אני אמור לנוריד אותו לבד מהגג?  ממש תודה לעוזרים. (לפי התחזיות נראה שבחמישי שישי הים נרגע ויורד ל30ס''מ, אז אולי חמישי זאת אופציה) יניב, דבר איתי מחר ואשמח לסייע. 0522-575887 אלדד, מנהל פורום קאייקים. ממש תודה אלדד. אתקשר
|
|
|
|
|
היי יניב, ברוך הבא לתחום הקייאקים. קיבלת פה המלצת זהב מאלדד, ממליץ לנצל אותה. ברמה המקצועית אין לי ממש מה להוסיף.... לגבי ההודעה שלך, הכותרת שלה לא אינפורמטיבית ולא ממוקדת, אני עורך אותה בשבילך. ממליץ בעתיד לתת כותרות יותר מכוונות כדי להזמין לדיון שלך אנשים שיכולים לתרום לו (הרבה אנשים רואים כותרת כללית מדי ולא נכנסים כי הם לא יחשבו שיש להם מה לתרום או להיתרם מהדיון). בהצלחה! אל תשכח לעדכן על ההתקדמות!
תודה רבה, האמת שאני פשוט גרוע בכל תחום המחשבים והיוצא בהם 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה, עברתי על הכל. השירשור של היציאות המשותפות נראה ממש לא מעודכן, החברה של היציאת מהמרכז הודעה אחרונה ב2015. או שאני פשוט לא משתמש נכון בפורום ותא מצליח לראות? 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תודה רבה, עברתי על הכל. השירשור של היציאות המשותפות נראה ממש לא מעודכן, החברה של היציאת מהמרכז הודעה אחרונה ב2015. או שאני פשוט לא משתמש נכון בפורום ותא מצליח לראות?  אמנם לא הציעו פה לצאת יחדיו, אבל דרך הרישום שם דאגו לפנות לאותם משתמשים במגוון ערוצים, לכן יש חשיבות להירשם שם.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אלדד כבר סייע כמיטב יכולתו... בהצלחה יניב 
|
-------------------------------
|
|
|
|
אהלן יניב.  גם אני לא מאוד ותיק, הייתי בדיוק כמוך לפני 5 שנים! חייל שאסף שקל לשקל וקנה פרולר דל אמצעים, עם רצון עז לדוג ....עשיתי ג׳יג עם מקל פיבר טלסקופי.... גררתי דגים חיים ... הורדתי עוגן באמצע החול ומה לא... היום אני מכונה" דוד טורקידו" ... פשוט המשוטים לא נחים לרגע .... ככה זה שיש רצון לומדים ומתקדמים! ראים את הרצון שלך לצאת וללמוד. קודם כל בהצלחה! דייג מקיאק זה דייג שאין שני לו. עולם אחר ! תנקוט בזהירות ,ותלמד מהניסיון שלך . וגם משל אחרים ! אני גם בשלבי למידה. אשמח לצאת ,ללמוד וללמד.
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אהלן יניב.  גם אני לא מאוד ותיק, הייתי בדיוק כמוך לפני 5 שנים! חייל שאסף שקל לשקל וקנה פרולר דל אמצעים, עם רצון עז לדוג ....עשיתי ג׳יג עם מקל פיבר טלסקופי.... גררתי דגים חיים ... הורדתי עוגן באמצע החול ומה לא... היום אני מכונה" דוד טורקידו" ... פשוט המשוטים לא נחים לרגע .... ככה זה שיש רצון לומדים ומתקדמים! ראים את הרצון שלך לצאת וללמוד. קודם כל בהצלחה! דייג מקיאק זה דייג שאין שני לו. עולם אחר ! תנקוט בזהירות ,ותלמד מהניסיון שלך . וגם משל אחרים ! אני גם בשלבי למידה. אשמח לצאת ,ללמוד וללמד. בס"ד דודו, אלו תגובות אמיתיות שאני אוהב לקרוא. זה רק מראה כמה אצל הדייגים הספורטיבים , הדייג נמצא אצלם אי שם עמוק בתוכם.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|