בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
| | |-+  מחפש חוות דעת על קיאק למי שמכיר
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מחפש חוות דעת על קיאק למי שמכיר  (נקרא 2271 פעמים) הדפסה
Arthur28s
חבר פורום
**

מנותק מנותק

מחפש חוות דעת על קיאק למי שמכיר
« ב- : מרץ 23, 2021, 16:58:36 PM »
שלום לכולם, אני ואבא מעוניינים ברכישת קיאק זוגי לדייג, מישהו יכול לתת חוות דעת על קיאק Feelfree Lure 2, השמח להמלצות  תודה
עריכה אחרונה: מרץ 23, 2021, 20:53:21 PM על ידי Arthur28s
 IP: [ מחובר ]
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מחפש חוות דעת על קיאק למי שמכיר
« הגיב #1 ב- : מרץ 25, 2021, 00:53:58 AM »
היי,

אני מציע לך להתרחק.

ואני גם אכוןן אותך לרכישה האולטימטיבית עבורכם.
קודם כל קבל קצת מידע על הובי כדי שתבין לאן אני מכוון אותך ולמה זה עולם שונה לגמרי ממה שאתה מתכנן:
מדריך כניסה לתחום הקאייקים

יש כרגע בחור (מאוד מוכר בקהילה, לטובה) שמוכר את הזוגי שלו, במצב כמו חדש. לדעתי עדיף לך לדבר איתו ולקחת את 2 זוגות הפדלים, אבל להוריד את המנוע, יחסוך לכם לא מעט כסף (מנוע כזה חדש עולה 10-11K לבדו) ויחסוך ממך את כאב הראש של רישוי כושר שייט שהוא מכה בירוקרטית כרגע (וקנס של 3500 ש"ח, בערך, אם אתה ממונע ללא רשיון). תבדוק גם אפשרות להוספת בידונים, תתייעץ עם הבחור, הוא מבין יותר ממני בזוגי ( עקרונית הוא מבין בכלל בקאייקים לדיג יותר מרוב האנשים בארץ...).
תסתכל כאן: https://www.facebook.com/groups/1102602519877439/permalink/2013494562121559/

ואחרי שאמרתי את כל זה, קבל את העצה הכי טובה ממה שאני רואה שקורה כל הזמן: ברמה העקרונית - עדיף שתקנו 2 קאייקי בודד ולא זוגי, אם בכוונתך באמת להיכנס לתחום ברצינות (אלא אם אתה רואה את עצמך יוצא עם אבא כל הזמן...אחרת אתה תקוע עם רצון לצאת וללא יכולת).

אם זו כניסה לתחום, רגועה מבחינת תקציב וזמן השקעה בתחום, אז זוגי להתחלה יהיה כיף, ומקסימום בהמשך תמכרו ותקנו בודדים, כמו שכמעט תמיד קורה.

מצד שני, לא באמת נתת מידע על הגילאים שלכם, התכניות, התקציב, היכולות והמגבלות... אז העצה שלי די כללית.
עריכה אחרונה: מרץ 25, 2021, 00:56:45 AM על ידי Eldad79
Arthur28s
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : מרץ 25, 2021, 18:37:42 PM »
היי,

אני מציע לך להתרחק.

ואני גם אכוןן אותך לרכישה האולטימטיבית עבורכם.
קודם כל קבל קצת מידע על הובי כדי שתבין לאן אני מכוון אותך ולמה זה עולם שונה לגמרי ממה שאתה מתכנן:
מדריך כניסה לתחום הקאייקים

יש כרגע בחור (מאוד מוכר בקהילה, לטובה) שמוכר את הזוגי שלו, במצב כמו חדש. לדעתי עדיף לך לדבר איתו ולקחת את 2 זוגות הפדלים, אבל להוריד את המנוע, יחסוך לכם לא מעט כסף (מנוע כזה חדש עולה 10-11K לבדו) ויחסוך ממך את כאב הראש של רישוי כושר שייט שהוא מכה בירוקרטית כרגע (וקנס של 3500 ש"ח, בערך, אם אתה ממונע ללא רשיון). תבדוק גם אפשרות להוספת בידונים, תתייעץ עם הבחור, הוא מבין יותר ממני בזוגי ( עקרונית הוא מבין בכלל בקאייקים לדיג יותר מרוב האנשים בארץ...).
תסתכל כאן: https://www.facebook.com/groups/1102602519877439/permalink/2013494562121559/

ואחרי שאמרתי את כל זה, קבל את העצה הכי טובה ממה שאני רואה שקורה כל הזמן: ברמה העקרונית - עדיף שתקנו 2 קאייקי בודד ולא זוגי, אם בכוונתך באמת להיכנס לתחום ברצינות (אלא אם אתה רואה את עצמך יוצא עם אבא כל הזמן...אחרת אתה תקוע עם רצון לצאת וללא יכולת).

אם זו כניסה לתחום, רגועה מבחינת תקציב וזמן השקעה בתחום, אז זוגי להתחלה יהיה כיף, ומקסימום בהמשך תמכרו ותקנו בודדים, כמו שכמעט תמיד קורה.

מצד שני, לא באמת נתת מידע על הגילאים שלכם, התכניות, התקציב, היכולות והמגבלות... אז העצה שלי די כללית.

תודה על המידע.מכיר את הובי אבל במחירים יקרים ,הקיאק המשומש נשמע מעניין.

למה אבך ךהתרחק מה FEELFREE ? חברה כם אמריקאית לא משהו סיני?

התקציב סביביות ה 13 אלף
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : מרץ 26, 2021, 00:56:46 AM »
תודה על המידע.מכיר את הובי אבל במחירים יקרים ,הקיאק המשומש נשמע מעניין.

למה אבך ךהתרחק מה FEELFREE ? חברה כם אמריקאית לא משהו סיני?

התקציב סביביות ה 13 אלף

היי, קודם כל יש סיבות שאני מעדיף לא לפרט פה, אבל מבחינת הקאייק עצמו, הוא נחות מהובי ברמת החומר, זו עובדה.
לא ישבתי בו ולא חתרתי עליו לכן אני לא יודע להשוות יציבות, תמרון וקושי. מה שאני לא יודע ולא שמעתי מאנשים שאני סומך על דעתם, אני לא אמציא ולא אקשקש עליו.
גם במבחן המציאות - אתה פשוט לא רואה את הקאייק הזה בקרב הדייגים (אני מכיר כמה עשרות אם לא מאות קאייקיסטים, אף אחד לא קנה אותו)

אבל שים את הכל בצד -  חד משמעית, אין לך מה להשוות חתירה ידנית לפדלים, גם אם תשלם יותר. אתה מתקדם יותר, בקלות, בתפעול נוח של ציוד תוך כדי....
עולם אחר, פשוט אין מקום להשוואה.
יד ראשונה יקר ביותר, אמת. לכן הצעתי לך יד שנייה ממוכר מומלץ. התקציב שלך מעל ומעבר ומעבר.
אתה לא צריך את המנוע, אתה צריך 2 זוגות פדלים.

אין מה לעשות, למרות כל החיקויים, למרות סיום הפטנט על מערכת ההנעה.... הובי עדיין ליגה בפני עצמה (בארץ בכל מקרה)
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : מאי 06, 2021, 02:04:24 AM »
כל שנותר לי לומר הוא -
אם אלדד כה נחרץ הוא יודע למה...

בהצלחה ארתור, לך ולאבא  אתה בסדר
-------------------------------
בוב ספוג

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : יוני 27, 2021, 22:12:11 PM »
מקסימום קיאק הובי טואזיס זוגי יד 2... תהנה ממנו הרבה יותר מכל קיאק חתירה אחר.
אני מכרתי את שלי ב10000
 בירה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : אוקטובר 11, 2021, 15:09:04 PM »
מקסימום קיאק הובי טואזיס זוגי יד 2... תהנה ממנו הרבה יותר מכל קיאק חתירה אחר.
אני מכרתי את שלי ב10000
 בירה
ועל זה נאמר - אין חכם כבעל ניסיון.... אתה בסדר
במיוחד כאשר בעל הניסיון מחזיק ותק של אלפי שעות חתירה בקיאק...
-------------------------------
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!