פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   x-layer |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: x-layer (נקרא 3327 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
 |
x-layer
« ב- : מרץ 09, 2021, 18:32:09 PM » |
|
אני משתעשע כבר זמן רב עם יציקות עופרות והכנת סיליקונים, עוד בתחילת הקורונה יצרתי תבניות לאקס לייר רק שלא עשיתי איתם דבר מאז, לאחרונה התחלתי להכין דגמים זורחים בתקווה שיזדמן לי לצאת בקרוב לבחון אותם על הלברקים בלילה, כמו שצריך יש בהם גם רעשן וריח, כעת נותר רק לקוות לטוב, אם יש למישהו טיפים על איך לעבוד איתם אני אשמח כי הלכידות שלי על אקס לייר עד היום (2 בסך הכל, אחד על מקורי ואחד על חיקוי )היו די מקריות בגילגול רציף, כל ניסיון לעבוד בצורה אחרת לא הניב תוצאות. אם מישהו עובר ליד אור יהודה ובא לו לקחת כמה לנסות , או פוגש אותי בחוף, אשמח לתת
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 09, 2021, 20:54:14 PM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
|
אני עובד עם החיקוי מאליאקספרס. בגלגול איטי עם הקפצות קטנות של הקצה כל כמה גלגולים ממש על הקרקעית. מניב לי לוקוסים ולברקים.
עבודת יצירה יפה מאוד.כל הכבוד
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה אח, יש יפים יותר ,אלה היו הראשונים בפס הייצור  , אנסה את שיטתך 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שאפו ארז על היוזמה והייצור - וכמובן על השיתוף ובמיוחד ההצעה לפינוק החברים  ללא ספק העיקר כאן זה הייצור העצמי והציפייה ל"תפסתי על דמוי שייצרתי בעצמי"... בהצלחה רבה - ובתפיסה הקרובה שלך על אחד שכזה שייצרת נא לתת דו"ח ביומן דו"חות הדיג  נ.ב. לטובת המז'רז'רים שפחות מתעניינים ב"עשיה זאת בעצמך" וגם משום שאלתך על שיטות עבודה, מחר אעביר את הדיון לטיול בפורום דיג בז'רזור ואז אחזירו לכאן...
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
ממשיך להשתעשע
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יפה מאוד, ארז. מצאת משהו יצירתי להשתעשע בו... אני מחכה לשמוע על התפיסות על הסיליקונים שייצרת לבד!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ארז, בהצלחה עם מלאכת היד ומקווה לראות איזה דו"ח תפיסה בקרוב 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
נראה מעולה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
כל ההכבוד!!! אשמח לדעת איך עשית השבלונה,מאיזה חומרים היציקה וכו' כבר יצקתי עופרות,סיליקונים טרם ניסיתי.... כך או כך,כייף גדול בהצלחה!
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
הסיליקונים נבדקו הלילה ונראה שעובדים לא רע,אעלה דוח לפני ששרגא יאיים עם האלה שלו, יהונתן לגבי תבניות , אני גם חורט באלומיניום עם דרמל אבל במקרה הספציפי הזה , רציתי דיוק מקסימלי והשתמשתי במרק פחחים , יצקתי אותו מעל קופסה עם מספר דמויים וקיבלתי תבנית מדוייקת , אצלם אותן בהמשך. אם אתה מחליט לנסות תזמין לך רעשני זכוכית קטנים ושמן בריחות מזמינים למריחה על האקסלייר 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 30, 2021, 09:47:15 AM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
|
תודה רבה על התשובה המפורטת אין ותתפוס עליהם הרבה דגים!!
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
נראה מצויין עכשיו רק נשאר לקבל דיווחים מהשטח