פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   דרך נכונה לעבוד ללברק ? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דרך נכונה לעבוד ללברק ? (נקרא 3204 פעמים) |
הדפסה |
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
האים עבודה ללברק תיהיה בתוך הזרם החוזר?
או שאולי בשולים של הזרם החוזר ?
ובכללי עם יש טיפים לעבודה נכונה
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בזרם החוזר ובשוליו אבל לא מחייב עבודה במהירות בינונית עד איטית,לפעמים עם עצירות קצרות הלברק עצלן לא אוהב לרדוף מהר והרבה. לכן הבשר שלו רך וטעים
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
את פינת הלברקים תפרתי רק השנה, לקח לי זמן אבל כשזה קרה נפתחה הצ'אקרה והם יצאו בקצב , מה שעבד לי בעיקר היה : עבודה בתוך בורות או בשוליהם וכן בזרם חוזר או בשוליו , במשך היום העבודה הייתה מהירה יותר מהעבודה בלילה, אם ביום הוצאתי אותם על מינואים לבנים קטנים וטופווטרים , בלילה עבדתי יותר עם בומבט ורגלו קטנטן זוהר בחושך , קצב העבודה היה כל כך איטי לעיתים שאני בטוח שדימיתי דג ישנון ולא ער למתרחש ואולי בגלל זה הם תקפו, אין לי מושג אבל זה מה שעבד לי
|
|
|
|
|
בלילה עבד לי גם בלאק מינו בצבע חאקי להקפיץ לחכות. באזור שלי הלברקים תוקפים בלילה גם בלי תאורה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
את פינת הלברקים תפרתי רק השנה, לקח לי זמן אבל כשזה קרה נפתחה הצ'אקרה והם יצאו בקצב , מה שעבד לי בעיקר היה : עבודה בתוך בורות או בשוליהם וכן בזרם חוזר או בשוליו , במשך היום העבודה הייתה מהירה יותר מהעבודה בלילה, אם ביום הוצאתי אותם על מינואים לבנים קטנים וטופווטרים , בלילה עבדתי יותר עם בומבט ורגלו קטנטן זוהר בחושך , קצב העבודה היה כל כך איטי לעיתים שאני בטוח שדימיתי דג ישנון ולא ער למתרחש ואולי בגלל זה הם תקפו, אין לי מושג אבל זה מה שעבד לי
ארז, היכן כל הדוחות האלו 
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה לכולם על העזרה
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
שרגא אני לא יודע כל כך מה לכתוב על יציאות שגרתיות אבל אכתוב דוח על היציאה של היום 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא אני לא יודע כל כך מה לכתוב על יציאות שגרתיות אבל אכתוב דוח על היציאה של היום  ארז, כל יציאת דיג שתופסים דגים שווה לדוח בפורום . ראיתי א זו של היום, אבל להמשיך בכך
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכולם על העזרה
יואל, מחכים לעדכון.... על לברק יפה שעלה בחכתך  בכל מקרה, יש כאן כמה טיפים מועילים למחפשי הלברקים.... ומי שיש לו מה להוסיף - מוזמן...
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2021, 19:06:15 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
aviel27
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בומבט ורגלו לבן עושה חיים קלים גם בעבודה עצמה וגם ביכולת לסרוק שטח. ממליץ
|
|
|
|
|
הלברק אוהב לצוד לרוב בבור, שהים עובד הבור הופך לזרם חוזר ואז הלברק יושב בשוליים של הזרם החוזר(קשה לעמוד באותו מקום שיש זרם ,זה לוקח לו הרבה אנרגיה לכן מעדיף את השוליים), בנוסף שהים עובד תמצא את הלברק דווקא בחוליות איפה שהגלים מתנפצים ויוצרים משטחי קצף אליהם הלברק נכנס ויוצא(אמרנו עומד בשוליים של הבור) ומפתיע את הביזרי שהגל מתהפך עליו,הלברק רואה/מרגיש מצויין בתוך הקצף ויש לו יתרון רציני על הביזרי הקטנים ברדוד. בנוסף עוד מקום שאני אוהב לחפש את הלברק זה התעלות לרוחב החוף(התעלות שנוצרות על החוף ממש),במקרה הזה מעדיף דווקא את הזריקות לאורך החוף ,מגלגל לאורך התעלה סיכוי גבוה שיש שם לברק. היום השתחרר לי לברק של חג בתעלה,ניפגש איתו בהמשך ב״ה (הלברקים אוהבים לאכול באותו מקום,כל עוד התנאי שטח נוחים לו,בנקודה שתפסת לברק הרבה פעמים מצביע על ״כספת״,תמשיך לבקר את המקום ,יש מצב שיניב שוב)
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
הלברק אוהב לצוד לרוב בבור, שהים עובד הבור הופך לזרם חוזר ואז הלברק יושב בשוליים של הזרם החוזר(קשה לעמוד באותו מקום שיש זרם ,זה לוקח לו הרבה אנרגיה לכן מעדיף את השוליים), בנוסף שהים עובד תמצא את הלברק דווקא בחוליות איפה שהגלים מתנפצים ויוצרים משטחי קצף אליהם הלברק נכנס ויוצא(אמרנו עומד בשוליים של הבור) ומפתיע את הביזרי שהגל מתהפך עליו,הלברק רואה/מרגיש מצויין בתוך הקצף ויש לו יתרון רציני על הביזרי הקטנים ברדוד. בנוסף עוד מקום שאני אוהב לחפש את הלברק זה התעלות לרוחב החוף(התעלות שנוצרות על החוף ממש),במקרה הזה מעדיף דווקא את הזריקות לאורך החוף ,מגלגל לאורך התעלה סיכוי גבוה שיש שם לברק. היום השתחרר לי לברק של חג בתעלה,ניפגש איתו בהמשך ב״ה (הלברקים אוהבים לאכול באותו מקום,כל עוד התנאי שטח נוחים לו,בנקודה שתפסת לברק הרבה פעמים מצביע על ״כספת״,תמשיך לבקר את המקום ,יש מצב שיניב שוב) תודה רבה מאז פתיחת הפוסט נתפסו כמה לברקים בעיקר קטנים שחזרו לגדול
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
הלברק אוהב לצוד לרוב בבור, שהים עובד הבור הופך לזרם חוזר ואז הלברק יושב בשוליים של הזרם החוזר(קשה לעמוד באותו מקום שיש זרם ,זה לוקח לו הרבה אנרגיה לכן מעדיף את השוליים), בנוסף שהים עובד תמצא את הלברק דווקא בחוליות איפה שהגלים מתנפצים ויוצרים משטחי קצף אליהם הלברק נכנס ויוצא(אמרנו עומד בשוליים של הבור) ומפתיע את הביזרי שהגל מתהפך עליו,הלברק רואה/מרגיש מצויין בתוך הקצף ויש לו יתרון רציני על הביזרי הקטנים ברדוד. בנוסף עוד מקום שאני אוהב לחפש את הלברק זה התעלות לרוחב החוף(התעלות שנוצרות על החוף ממש),במקרה הזה מעדיף דווקא את הזריקות לאורך החוף ,מגלגל לאורך התעלה סיכוי גבוה שיש שם לברק. היום השתחרר לי לברק של חג בתעלה,ניפגש איתו בהמשך ב״ה (הלברקים אוהבים לאכול באותו מקום,כל עוד התנאי שטח נוחים לו,בנקודה שתפסת לברק הרבה פעמים מצביע על ״כספת״,תמשיך לבקר את המקום ,יש מצב שיניב שוב) שרון, טיפים בהחלט חשובים ונכונים 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
הלברק אוהב לצוד לרוב בבור, שהים עובד הבור הופך לזרם חוזר ואז הלברק יושב בשוליים של הזרם החוזר(קשה לעמוד באותו מקום שיש זרם ,זה לוקח לו הרבה אנרגיה לכן מעדיף את השוליים), בנוסף שהים עובד תמצא את הלברק דווקא בחוליות איפה שהגלים מתנפצים ויוצרים משטחי קצף אליהם הלברק נכנס ויוצא(אמרנו עומד בשוליים של הבור) ומפתיע את הביזרי שהגל מתהפך עליו,הלברק רואה/מרגיש מצויין בתוך הקצף ויש לו יתרון רציני על הביזרי הקטנים ברדוד. בנוסף עוד מקום שאני אוהב לחפש את הלברק זה התעלות לרוחב החוף(התעלות שנוצרות על החוף ממש),במקרה הזה מעדיף דווקא את הזריקות לאורך החוף ,מגלגל לאורך התעלה סיכוי גבוה שיש שם לברק. היום השתחרר לי לברק של חג בתעלה,ניפגש איתו בהמשך ב״ה (הלברקים אוהבים לאכול באותו מקום,כל עוד התנאי שטח נוחים לו,בנקודה שתפסת לברק הרבה פעמים מצביע על ״כספת״,תמשיך לבקר את המקום ,יש מצב שיניב שוב) מחזק את שרגא ושרון 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|