פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דייג מהחוף בסגר |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג מהחוף בסגר (נקרא 2080 פעמים) |
הדפסה |
|
Leybo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ראיתי שמישהו כבר שאל אז שואל בעצמי...
לאור נסיון הסגר הקודם, מותר לדוג מהחוף במגבלת 1000 המטרים? זה נחשב ספורט יחידני או Take a way?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אם להשוות לסדר הקודם ,לא היה בעיה אז לדוג רק לא מהחוף ולא להגיע לים ברכב. הייתי אתמול בערב בדיג חופי חצי לילה והיה סירה של המשטרה שכל הזמן שטה מול החופים אבל לא אמרו כלום . מה שכן שמעתי שבסגר הזה המשטרה גם עולים על אוטובוסים לבדוק לאיפה נוסעים וכו'.. כך שמסתמן שהאכיפה תהיה יותר רצינית בסגר הזה. לא שזה יעצור אותי מלהגיע לים כן
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לא נראה שתיהיה בעיה בדיג יחידני חופי . נחכה לאיזה מסמך רשמי. עדיף בכל מקרה לא להיות במקומות עם קהל 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ההיתרים והאיסורים של הסגר הקודם חלים גם הפעם... דיג ספורטיבי נחשב לפעילות ספורטיבית מוכרת, ולכן מותר בכפוף למגבלות המוכרות, ספורט יחידני או בחברת בני המשפחה הגרעינית, ובלבד שההגעה אינה ברכב- אין מגבלת מרחק כלשהי
|
|
|
|
yaad
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
ביחד נעשה ונצליח!
|
|
ההיתרים והאיסורים של הסגר הקודם חלים גם הפעם... דיג ספורטיבי נחשב לפעילות ספורטיבית מוכרת, ולכן מותר בכפוף למגבלות המוכרות, ספורט יחידני או בחברת בני המשפחה הגרעינית, ובלבד שההגעה אינה ברכב- אין מגבלת מרחק כלשהי
מדויק, ניתן להגיע באופניים בכל מרחק. עם רכב - עד 1ק"מ
|
י.ע.ד - ים עם דגים! נלחמים על הדיג הספורטיבי! נלחמים על עתיד הים והדגה!
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מדויק, ניתן להגיע באופניים בכל מרחק. עם רכב - עד 1ק"מ בס"ד איך זה משנה לקורונה איך הדייג הגיע לים? איך זה לעזאזל אמור לשנות? תסלחו לי אבל אני ממש לא מבין את זה. או שאסור לדוג (וגם אז אני לא אבין למה) או שמותר לדוג (בכפוף למגבלות המרחק של 2 מטר וכו'). אבל ברכב אסור, ברגל מותר, באופניים מותר... ברכב זה הרי הרבה יותר בטוח מאשר ברגל. ברגל הדייג יפגוש המון אנשים בדרך. כנ"ל לאופניים. אבל ברכב אין מי שידביק אותו. מה זה השטות הזו.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
מדויק, ניתן להגיע באופניים בכל מרחק. עם רכב - עד 1ק"מ בס"ד איך זה משנה לקורונה איך הדייג הגיע לים? איך זה לעזאזל אמור לשנות? תסלחו לי אבל אני ממש לא מבין את זה. או שאסור לדוג (וגם אז אני לא אבין למה) או שמותר לדוג (בכפוף למגבלות המרחק של 2 מטר וכו'). אבל ברכב אסור, ברגל מותר, באופניים מותר... ברכב זה הרי הרבה יותר בטוח מאשר ברגל. ברגל הדייג יפגוש המון אנשים בדרך. כנ"ל לאופניים. אבל ברכב אין מי שידביק אותו. מה זה השטות הזו. אין שום הגיון ......
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ההיגיון הוא להגביל אנשים מלטייל בארץ בזמן הסגר, אחרת כל אחד יקח את המשפחה לכינרת ואם ייתפס יטען שהוא בדרך לדוג (עם משפחה גרעינית מותר), או ייסע לים המלח ויטען שהוא נוסע לרוץ בהרים. אנחנו ישראלים, וגם מקבלי ההחלטות מבינים את זה, לכן התירו לקיים פעילות ספורטיבית ללא הגבלת מרחק, ובלבד שאתה לא נוסע ברכב למקום ביצוע הפעילות הספורטיבית, מתוך כוונה שזה יגביל את האדם לרדיוס סביר מביתו. האם אני תומך בזה? ברור שלא, אבל אני מבין את ההיגיון שבדבר
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ההיגיון הוא להגביל אנשים מלטייל בארץ בזמן הסגר, אחרת כל אחד יקח את המשפחה לכינרת ואם ייתפס יטען שהוא בדרך לדוג (עם משפחה גרעינית מותר), או ייסע לים המלח ויטען שהוא נוסע לרוץ בהרים. אנחנו ישראלים, וגם מקבלי ההחלטות מבינים את זה, לכן התירו לקיים פעילות ספורטיבית ללא הגבלת מרחק, ובלבד שאתה לא נוסע ברכב למקום ביצוע הפעילות הספורטיבית, מתוך כוונה שזה יגביל את האדם לרדיוס סביר מביתו. האם אני תומך בזה? ברור שלא, אבל אני מבין את ההיגיון שבדבר
מה שנכון נכון הרי הישראלים ידועים בכל העולם כאלופי הקומבינות והתירוצים ככה לפחות הגבילו את האפשרויות לפרצות למרות שיהיו חכמולוגים שימציאו כל מיני תירוצים איך לא להיות בסגר והם לא מבינים שהם יורים לעצמם ברגליים
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]