פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   מעוניין לקנות skagit designs lip slide 60s במצב סביר |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מעוניין לקנות skagit designs lip slide 60s במצב סביר (נקרא 5635 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש את הדמוי " skagit designs lip slide 60s" למי שמעוניין להפטר ממנו:)
|
|
|
|
|
נהיה דמוי לאספנים כמו השוגרפן השוקע. ללא ספק מחסל טרכונים וטוניות. גם המחליף של סטריק פרו הפסיק להימכר באיביי.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אפשר רגע הסבר, מה הטרפת סביבו? האמת שיש לי אחד כזה, פעם קיבלתי אותו מחבר, ובקושי יצא לי לעבוד איתו.... מה פיספסתי? איך אתם עובדים איתו? למה הוא כזה מוצלח?
|
|
|
|
|
אפשר רגע הסבר, מה הטרפת סביבו? האמת שיש לי אחד כזה, פעם קיבלתי אותו מחבר, ובקושי יצא לי לעבוד איתו.... מה פיספסתי? איך אתם עובדים איתו? למה הוא כזה מוצלח?
זה שילוב של פנסל/מינו שעובד חזק בעיקר על טרכונים בעיקר המזרזרים הצפוניים עשו לו שם. כיכב ביוטיוב בקיץ ומאז אין להשגה 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2020, 20:57:00 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
קובי הוא פשוט אפקטיבי וקשה להשגה ,אם אתה מוכן להפרד ממנו  אשמח לפטור אותך מעולו של זה  ) אם לא, זה מובן . אגב אין לי בעיה לתת בארטר של נברון לבן חדש או דואו טייד מינו למי שהדמוי סתם יושב לו בקופסה ומעלה אבק 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2020, 00:33:50 AM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דמוי ישן מאוד,
יצא לו שם של שוחט טרכונים בעיקר, הוא קטן ועף רחוק אני מניח שגם לגרוויטי פנסיל יצא שם כזה עוד מעט..כבר מתחילים לדבר עליו.
שי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אצלי הוא עוד לא תפס כלום (למרות שגם לא קיבל הרבה הזדמנויות). עובדים איתו בגילגול כמו מינו, או בטוויצ'ים כמו פנסיל?
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
קובי השאלתי מחבר אחרי שלא הוצאתי כלום באותו סשן, נתתי גילגול מהיר ןטוויצים חזקים ובעשר דקות נעלתי 2 טרכונים, זאת אחרי שלא הוצאתי כלום שעה וחצי, באותו רגע הבנתי שהדמוי מציע משהו שהדמוים שאיתם עבדתי לא הציעו, תן לו צאנס
|
|
|
|
|
אצלי הוא עוד לא תפס כלום (למרות שגם לא קיבל הרבה הזדמנויות). עובדים איתו בגילגול כמו מינו, או בטוויצ'ים כמו פנסיל?
הדמוי מצוין מכמה סיבות, הוא קטן מאוד וטס לקיבינימט כמו גיג. סוג של פנסיל עם כפית ממש קטנה. מבחינת עבודה זריקה וישר לגלגל בקצב מהיר עם משיכות כמו פנסיל. הוא עובד כמה ס"מ מתחת לגובה המים והטרכונים מתפוצצים עליו כאילו לא ראו בחיים שלהם אוכל. עכשיו שאני רואה שגם המחליף של סטרייק פרו הפסיק להימכר צריך לשמור על החתיכות שיש לי מכל משמר. 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קובי השאלתי מחבר אחרי שלא הוצאתי כלום באותו סשן, נתתי גילגול מהיר ןטוויצים חזקים ובעשר דקות נעלתי 2 טרכונים, זאת אחרי שלא הוצאתי כלום שעה וחצי, באותו רגע הבנתי שהדמוי מציע משהו שהדמוים שאיתם עבדתי לא הציעו, תן לו צאנס
ואיפה הדו"ח בדיוק? 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אני נבוך מזה אחי, כשיהיו לי תפיסות לא שגרתיות אכתוב
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אני נבוך מזה אחי, כשיהיו לי תפיסות לא שגרתיות אכתוב
 רושמים דוח גם על תפיסות רגילות
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
פניתי ל3 יצרני חיקויים סיניים בתקווה שיהיה מזור סביר , בנתיים "ג'רי " הגיבו והאנט האוס ביקשו יותר פרטים להלן התגובה הכוללת בקשה ללינק לפורום שלנו  לכו תדעו , אולי זה פתח לספונסרות חדשה בעתיד : Sorry to say that we don't have the replica, while if you and your friends really like it, we would like to consider to produce it I checked its information in Google, it has four sizes, and is fast sinking stickbait Would you like to let me know more about the lures, like the target fish, and fishing season, and the popular sizes ? BTW, would you like to send me the link of your fourum
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
דמוי מהנה מאד אני נהנה לצבוע אותו ויש תפיסות יפות לא רק טרכונים לברק ואתמול גם דוראדה המשחק איתו גם על הקרקעית יצא לי לעבוד איתו כמו ג׳יג וגם בגילגול איטי מאד ותפס גם בנפילות יזומות אמן שיעשו חיקוי הוא פשוט מושלם ונותן מענה לכל מצב
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2020, 17:41:51 PM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |