בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  גיוס עובד (ספורט לידר) למחלקת הדיג בדקטלון ראשון לציון.
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: גיוס עובד (ספורט לידר) למחלקת הדיג בדקטלון ראשון לציון.  (נקרא 1146 פעמים) הדפסה
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

אני, כעובד במחלקת הדיג בדקטלון, לצערי לא יכול להיות כל היום במחלקה . היום מחולק למשמרות ,בוקר, אמצע, וערב. וברגע שהמחלקה ריקה ,ומלאה במוצרים קטנים כמו קופסת קרסים, דמוי קטן , או כל מוצר אחר שנכנס לכיס ,הלקוח הישראלי (ללא הכללה כמובן ,מדובר במיעוט) אוהב קומבינות ,ולא לצאת פראייר אז דוחף מוצרים לכיס .במחלקת הדייג יש הרבה יותר גניבות מאשר מצחיקות אחרות (בהפרש גדול ) חוץ מגניבות גם השחטת מוצרים ,פתיחת חבילה תוך כדי קריעה ברברית של החבילה כדי לבדוק את המוצר. כמובן שלאחר מכן המוצר נפגם ,וזה הפסד ,בגלל הלקוח הסקרן שרצה לבדוק את החוט כי לפי מחשבתו זה לגיטימי לחלוטין לקרוע את החבילה .
בחנויות דייג אחרות זה לא קורה לרוב (לפחות חנויות שאני מכיר )לדוגמה אצל ערנקו חנות בחלל מרובע שערן תמיד בקשר עין עם הלקוחות. אז לגבינו, העלתי את הנושא עם המנהלים והוחלט שכל היום יהיה עובד במחלקה ,כדי לעצור את התופעה.

אז אני קורא לכם, חובבי הדיג (או יותר נכון נהנים מהתמכרות חשוכת מרפא) לעבוד כספורט לידר במחלקת הדיג בדקטלון ראשון לציון. העבודה לפי משמרות.

מניסיוני,
עבודת חלומותיי. מה דייג יכול לבקש, מלדבר כל היום על דייג עם לקוחות, ללמד מתחילים ,ללמוד ממקצוענים, ובכלל לשוחח ,לאו דווקא על מוצרים אלא פשוט על דייג.(לעיתים קרובות שיחה עם לקוח נמשכת מעל שעה)
להזמין מוצרי דיג בעצמי ,מהיום השני כבר עשיתי הזמנות של מוצרים שרציתי שיהיו בחנות ,והיום אחרי כשלוש חודש לקוחות מרוצים "סוף סוף יש פה דברים ברמה, לא כמו פעם" ציטוט של לקוח. מנהל הסניף מרוצה כי מאז הגעתי המכירות במחלקה זינקו לשמיים .ובכלל עצם התעסקות הדיג כל היום גורמת ליום העבודה להיות יום מדהים.

הצוות בחנות-

נדיר למצוא צוות כזה. בכל מחלקת ספורט העובד מתעסק ומבין בספורט הזה, תמיד יעזרו לך ,ואני תמיד אעזור .אחרי שלוש חודשי עבודה זה לא צוות אלא משפחה. לכולם מרגישים ככה . באמת שאין לי איך לתאר כמה יחסי חברות יש בין כל עובד לעובד בחנות .

קריירה- בניגוד למקומות עבודה אחרים דקטלון רוצה לפתח אותך ,ואתה מתקדם ,כמובן שזה תלוי בך, אם תשקיע ,תגדיל ראש , תשתדל תמיד לפרפקציוניזם מהר מאוד תהיה מנהל מחלקה ,ומשם השמיים הם הגבול. ספציפית במחלקת הדייג יש פרויקט מיוחד (ממש כמו דוקטורט) לגבי הביקוש למוצרי דיג באזור ראשל״צ, מטרתו של הפרוייקט היא להגדיל את שטח המחלקה. בחיפה למשל, עובד בשם ולרי, עשה את הפרוייקט ,להגדיל את המחלקה פי 5 ,וכמובן שגם תתקדם אישית לאחר פרויקט כזה. אישית כבר לא יכול לחכות לעשות אותו,עוד מעט תהיה לי הדרכה בנוגע לפרויקט.

לסיום ,מחפשים עובד ,חולה דיג, מקצועי (לא מתחיל) עדיפות גם לידע בדיג מתוקים, קרפיונים, וסירה.(תחומים שאני לא מבין בהם ) מבטיח לכם חווית עבודה שתקומו בבוקר ,ובאמת תרצו ללכת לעבודה .עדיפות אחרי צבא .
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

מקס, למצוא עובד עם אותה מידת נעליים כמו שלך רק בתחום אחר בדייג לא יהיה כזה קל למצוא.
מאחל שזה יהיה משהו מהפורום כאן. דעתי זאת תהיה קפיצת מדרגה לתחביב/מחלת הדייג בישראל.
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

זו בהחלט יכולה להיות משרת החלומות של מישהו... בהצלחה בחיפושים, ובהצלחה למי שיזכה במשרה!
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

מקס, כך הכבוד על השינוי שעשית בסניף
 (הייתי לפני שבוע בסניף בנתניה, המחלקה עלובה ביותר) .
מקווה שתמצאו מישהו מתאים 
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

בהצלחה מקס! נראה לי על שלל היתרונות שציינת תוסיף את העבודה יחד איתך  מתבייש
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא פשוט למצוא היום עובדים טובים כשכולם רק רוצים חל"ט, אבל בכל מקרה שכנעת אותי להגיע שוב לביקור בסניף שלכם  אתה בסדר

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!