פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הודעה לא שגרתית (תודה לפורום שלנו) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הודעה לא שגרתית (תודה לפורום שלנו) (נקרא 3902 פעמים) |
הדפסה |
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אני רוצה להודות למקימי הפורום הנפלא הזה, שעוזר לדייגים מתחילים וגם לדייגים וותיקים, פורום נקי מספאם, עם חברים נהדרים אחד אחד שמטרתם רק לעזור ללמד וללמוד. אין מה להשוות בככל את הפורום לקבוצות פייסבוק וואצפ, ההשוואה דומה להשוואה בין פיל לנמלה. הייתי חייב לכתוב הודעה זאת ולהודות לפורום היקר שלימד אותי כמעט כל מה שאני יודע, ובזכותו כעת יכול ללמד אחרים. תודה ענקית לעמותת יעד ולרפי היקר שדואגים לנו, לדייגים הספורטיביים, ללא כל תמורה. הדבר היחיד שמפריע לי אלו אותם שואבי מידע שלא טורחים לשתף כלום(אגואיסטים) הפורום שלנו מתקיים מאותם חברים משתפים שבלי לפגוש אותם פעם אחת אני כבר מרגיש כאילו כולנו משפחה. תודה מיוחדת גם לקובי שלנו שאני מתפעל מהידע האינסופי שיש לו בתחום הדיג. מאחל שכל אותם "שואבי מידע" יתחילו לשתף ויגדילו את המשפחה שלנו, מאחל שהפורום שלנו רק יפרח מיום ליום. תודה. 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 08, 2020, 01:05:54 AM על ידי Max
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד מקס, איזה הודעה יפה ומחממת את הלב. שאפו לגבי אלו שרק קוראים ולא משתפים - גם הם חלק מהקהילה/פורום. לא תשנה אותם ואל תנסה גם לחשוב שתצליח לשנות אותם. כל אחד "משתתף" בפורום הזה בדרך שלו. כך זה היה, ומן הסתם שכך זה גם ימשיך. אני מבחינתי עושה את מה שאני יכול מבלי להסתכל לצדדים. זה לא מעניין אותי מה האחרים עושים - ועובדה שהפורום הזה מתקיים יפה מאד (נכון שאם עוד הרבה אחרים היו משתפים זה היה טוב יותר). מי יודע... עוד ימים יגיעו 
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אברהם, אני בגישתו של מארט. דמי חבר סמליים לחברי פורום. מי שהפורום לא חשוב לו, לא ישלם, לא יהיה, לא ילמד, ולא יהנה מכמויות המידע שזורמות כאן. לדעתי הם לא תורמים שום דבר ולא חלק מהפורום, פרזיטים, יותר נכון לקרוא להם. שואבים שואבים שואבים מידע, לומדים המון דברים חדשים, קוראים מאמרים שחברים השקיעו עליהם שעות וימים, אבל מה? לכתוב תודה? זה מחוץ לתחום. דעתי היא לחסום לצמיתות חברי פורום ללא הודעות. אז לא יהיו כמעט 8000 רשומים אבל תהיה קהילה (משפחה!) אינטימית של חברים אמיתיים שמשתפים בידע, מפרגנים, ומכבדים את הפורום.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אני רוצה להודות למקימי הפורום הנפלא הזה, שעוזר לדייגים מתחילים וגם לדייגים וותיקים, פורום נקי מספאם, עם חברים נהדרים אחד אחד שמטרתם רק לעזור ללמד וללמוד. אין מה להשוות בככל את הפורום לקבוצות פייסבוק וואצפ, ההשוואה דומה להשוואה בין פיל לנמלה. הייתי חייב לכתוב הודעה זאת ולהודות לפורום היקר שלימד אותי כמעט כל מה שאני יודע, ובזכותו כעת יכול ללמד אחרים. תודה ענקית לעמותת יעד ולרפי היקר שדואגים לנו, לדייגים הספורטיביים, ללא כל תמורה. הדבר היחיד שמפריע לי אלו אותם שואבי מידע שלא טורחים לשתף כלום(אגואיסטים) הפורום שלנו מתקיים מאותם חברים משתפים שבלי לפגוש אותם פעם אחת אני כבר מרגיש כאילו כולנו משפחה. תודה מיוחדת גם לקובי שלנו שאני מתפעל מהידע האינסופי שיש לו בתחום הדיג. מאחל שכל אותם "שואבי מידע" יתחילו לשתף ויגדילו את המשפחה שלנו, מאחל שהפורום שלנו רק יפרח מיום ליום. תודה.  מקס, כיף להכנס בבוקר לפורום ולראות הודעה כזאת  שמח בשם הנהלת הפורום שאתה מרגיש ככה 
|
|
|
|
|
כל הכבוד על הפרגון, בהחלט פורום מיוחד
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן הודעה מחממת לב, לי לא מפריעים כל אלו שאינם משתפים ורק "שואבים מידע", אני משתף ברצון את המידע שיש לי, מתוך מחשבה שגם אם יש מישהו ששואב מידע מהפורום, הוא בוודאי משתף במידע איש צוות שלו או חבר שאינם נמצאים בפורום, וכך הדייג הספורטיבי מתרחב ומתעצם. בסופו של דבר יכול להיות שמישהו ששמע ממישהו על מידע שרכש בפורום יתעניין מספיק והוא בעצמו יכנס לפורום.
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
גם אני מצטרף מקס 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה כתבת מקס. למי שלא מכיר את הפורום קשה להבין כמה יידע צבור בו, וכמה תשובות לשאלות שנשאלות שוב ושוב בקבוצות בפייסבוק אפשר למצוא בחיפוש בפורום. אני משתדל להפנות כל מי ששואל אותי שאלות בנושא הדייג לפורום, אבל יש כאלו שזה מתאים להם יותר ויש כאלו שמעדיפים את התשובות אינסטנט בוואטסאפ. ללא ספק  גיל
|
|
|
|
|
מצטרף ומחזק כל מילה בסלע !
|
|
|
|
|
אכן הודעה מחממת לב, לי לא מפריעים כל אלו שאינם משתפים ורק "שואבים מידע", אני משתף ברצון את המידע שיש לי, מתוך מחשבה שגם אם יש מישהו ששואב מידע מהפורום, הוא בוודאי משתף במידע איש צוות שלו או חבר שאינם נמצאים בפורום, וכך הדייג הספורטיבי מתרחב ומתעצם. בסופו של דבר יכול להיות שמישהו ששמע ממישהו על מידע שרכש בפורום יתעניין מספיק והוא בעצמו יכנס לפורום.
ראובן, הוצאת לי את המילים מהפה. אחרי הכל זו המטרה העיקרית, לפתח את התחום ולא לתת לכל בעלי עניין לסגור לנו את התחביב. הדרך הכי טובה לעשות זאת היא על ידי שיתוף של קהל כמה שיותר גדול. מה גם שיש אנשים שפשוט לא מתחברים לשום פלטפורמה דיגיטלית. אחד על אחד הם ידברו איתך בלי סוף על דיג וישתפו מהידע. אין לי בעיה שאנשים כאלו יהיו חברי פורום ומידי פעם יקראו, להפך. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חברים, תודה לכולם על הפירגון. הפורום הוא משפחה גדולה וחמה, פלטפורמה לשיתוף ולימוד דו כיווני לכולנו. כל אחד ואחד מהחברים תורם בדרכו, וביחד אנחנו מקדמים את כל התחום, להתמקצעות אישית של כל אחד, להעלאת המודעות הסביבתית, ולשמירה על זכויות הדייגים הספורטיבים בישראל. תודה רבה לכולם ושאפו ענק על מי שאנחנו, כל אחד נותן את חלקו! כמו שנאמר- פורום ISF, מס' 1! 
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
ההודעה מיותרת מבחינתי כי הרי ברור שכולם פה רק רוצים לעזור מהיום הראשון שלי פה באמת רק עזרו תמכו וחלקו ידע (אפילו מהסוג שדייגים בדרך כלל לא אוהבים לתת ....נקודות וכו ) אני חושב שחלק מהקסם זה שיש הרגשה משפחתית ואין אגו
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
חוץ מהצופים מהצד, שאפילו "תודה" או "כל הכבוד" לא יודעים לומר. להגיד שיש פה 7000 חברים זה שטויות. אנחנו קהילה יחסית מצומצמת של חברים משתפים. אם לדעתך ההודעה מיותרת, לגיטימי וזכותך לחשוב ככה, ההודעה באה להראות גם את הצד הפחות טוב של הפורום, שאני אישית בעד לחסום משתמשים עם 0 הודעות, או לקחת דמי חברות סמלית מכל חבר. זה יעלה את הפורום לשמיים
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
 |
|
|
חוץ מהצופים מהצד, שאפילו "תודה" או "כל הכבוד" לא יודעים לומר. להגיד שיש פה 7000 חברים זה שטויות. אנחנו קהילה יחסית מצומצמת של חברים משתפים. אם לדעתך ההודעה מיותרת, לגיטימי וזכותך לחשוב ככה, ההודעה באה להראות גם את הצד הפחות טוב של הפורום, שאני אישית בעד לחסום משתמשים עם 0 הודעות, או לקחת דמי חברות סמלית מכל חבר. זה יעלה את הפורום לשמיים
לא חושב הרי כל הקסם זה שאפשר לבוא בלי דרישות ....ששואלים אותי איפה למדת על כל הדמויים וכו אני אומר פה בפורום ואם זה יעלה כסף זה יבריח אנשים ומבחינתי אדם שרוצה ללמוד ורק מסתכל ולא מגיב זה לא דבר שמזיק לי ....כמובן שהייתי שמח שיהיה פעיל אבל אם בחר שלא להיות אני מכבד את זה זה שיקרא וילמד את הערכים שלנו של דייג ספורטיבי לשחרר את הקטנים לאסוף זבל ולהיות דייג כמו שצריך זה יותר חשוב לי מאשר שיכתוב תודה או משהו כזה ומקס אני לא חושב שזה היה מיותר לכתוב את מה שכתבת אני חושב שהחברים הקבועים פה מבינים כבר שלפעמים לא צריך לומר תודה הם עוזרים כי זה האופי שלהם למשל שרגא מבטיח לך שיש מלא מלא מלא דייגים שנכנסים לתחזית שלו ומשתמשים בא על בסיס שבועי ולא כולם כותבים תודה או משהו אבל הוא לא צריך את התודה הוא מבין את העזרה שהוא תורם לנו ... וגם אתה אני רואה שמשתדל תמיד לתרום לדיון ובטוח שמעריכים את זה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2