היי חברים. צריך את עזרתכם. (דיי בדחיפות). אני עושה גיג (מקיאק). שלוש פעעמים בשבוע. עד היום השתמשתי ברולרים של PENN. גודל 4000. אבל ניראה לי שזהו. שני האחרונים נגמרו תוך חודשיים. באחד השיניים ב:MAIN GEER נשחקו ובשני נשברו שתי שיניים. אחד נקנה באלי והשני בארץ. אני צריך המלצה לרולר : עד 500 שקל (בארץ או בחול). בינתיים אני עם רולר שנקנה בשבעים שקל בדקטלון - מביך. על מה אתם יודעם להמליץ ? רולק שמחזיק מעמד בגיג , שנתיים שלוש.
עריכה אחרונה: נובמבר 29, 2020, 01:38:58 AM על ידי Eldad79
אני ממליץ בעדינות- הציוד שלך עובד קשה, כדאי להגדיל את התקציב ולעלות מדרגה ברמת הציוד. 3 פעמים בשבוע ג'יג זה שימוש אינטנסיבי, כל יציאה זה אולי מאות מחזורי עבודה, לא פלא שהרולרים מתפרקים לך!
אני ממליץ בעדינות- הציוד שלך עובד קשה, כדאי להגדיל את התקציב ולעלות מדרגה ברמת הציוד. 3 פעמים בשבוע ג'יג זה שימוש אינטנסיבי, כל יציאה זה אולי מאות מחזורי עבודה, לא פלא שהרולרים מתפרקים לך!
צודק בהחלט הציוד שלך עובד קשה מאוד וג'יגינג זה הבלאי הכי חזק ומהיר לרולר. חייב רולר איכותי שמיועד למטרה הזאת לפחות כפול בתקציב שאתה מוכן להשקיע. אין קיצורי דרך בתחום הזה. אולי תעבור לרולר שוכב שמיועד למטרה הזאת.
אני עובד עם שימאנו סטראדיק fl והוא עושה את העבודה לגמרי בגיג לייט. לטעמי, רולר שיותר מתאים לגיג זה הסטראדיק sw או הספארוס sw. בתקציב של 500 יהיה קשה לך למצוא, מה שבטוח עדיף לפעמים להביא יד שניה במצב טוב ולא חדש ברמה נמוכה. לעיתים יש מציאות. שיהיה בהצלחה
עם איזה משקלים אתה עובד? קח בחשבון שעדיף לך לקחת רולר עם גיר אוברסייז, או מדגמי sw של שימנו, או של דאיווה שתמיד שמים גירים אוברסייז. מומלץ מאוד לחפש ברשת (אם תיסגר על דגם אפשר לעזור לך גם למצוא עיסקה טובה), ובמיוחד עכשיו בעונת השופינג אתה יכול להיות מופתע מההפרשים, לקנות רולר חדש בחו"ל יעלה לך פחות ממה שעולה בארץ רולר משומש....
באילו משקלים אתה עובד? אתה טוחן את הרולר חזק מאוד אם זה 3 פעמים בשבוע. 1. אני מצטרף להמלצה לשקול רולר שוכב. 2. אני דווקא נגד ההמלצה ל-BG. הוא הרולר האהוב עלי, ואחריו אקנה עוד אחד כמוהו...אבל לא לג'יג... אתה לא באמת רוה לעשות גי'ג כל כך אינטנסיבי עם רולר ששוקל חצי קילו... אלא אם אתה עובד עם ג'יגים ממש ממש כבדים... 3. הייתי מרים קצת את התקציב ומחפש משהו שיחזיק... אבל אל תשכח, טיפול נכון הוא חלק לא קטן מזה... 4. יכול להיות שהרבה יותר זול לך להזמין חלפים... אתרים מתמחים כמו PLAT ודומיהם יכולים לשלוח לך כל חלק, העיקר תגיד להם מהו המק"ט הרלבנטי. אולי אתה יכול לחדש לך את הרולרים בקלות? יש גם הרבה סרטונים של מומחים על קניית רולרים זולים יותר באופן יחסי ושדרוגם בעזרת החלפת כמה חלקים בפנים