פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מזל של מתחילים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מזל של מתחילים (נקרא 3671 פעמים) |
הדפסה |
|
Leybo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 12/11/2020 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | | |
הדו"ח:אחרי הפסקה של 20 שנים מדייג מחליט לנסות ולחזור. רוכש חכה ורולר חדשים והולך לחוף מול הבית לבדוק האם עדיין יודע לזרוק כמו שצריך. מחליף 2 דמויים לראות איך זה משפיע על הזריקה ואיך מתנהגים במים, פתאום משהו נותן קונטרה מהצד השני של החוט. כמה משיכות משני הצדדים, פעם הוא פעם אני ועולה לוקוס חמוד באורך של כ-30 ס"מ. נשבע שאפילו לא תכננתי על דגים. סתם הלכתי להתאמן בזריקות. הלוקוס שוחרר כמובן עם הוראה לחזור עם ההורים בפעם הבאה. מסקנות: 1. לא תמיד הולך לפי התכנון  2. עדיין יש לי את זה...
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה כיף של חזרה מתברר שאתה לא חלוד כמו שחשבת כל הכבוד על השחרור
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אני מנסה להוריד חלודה כבר כמה שנים טובות - ועדיין אני מרגיש חלוד  כל הכבוד על ההצלחה, והכי חשוב שיעשה לך חשק גדול להתמיד
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני תמיד אומר שההתמכרות האמיתית לדיג מתחילה ברגע שתופסים את הדג הראשון- הרבה פעמים קונים ציוד, משקיעים אנרגיות על למידה, יוצאים שוב ושוב ולא תופסים, ורק כח הרצון והאופטימיות מניעים אותך קדימה, אבל ברגע שאתה תופס דג, מרגיש פייט אמיתי, משיכות חוטים, אדרנלין והסיפוק הטהור של להעלות דג בחכה- מאותו הרגע אתה מכור לדיג באופן רשמי! זכית שחסכת לך את כל מה שבדרך, וקיבלת את התוצאה "אינסטנט" כבר ביציאה הראשונה! אולי אתה עוד לא יודע, אבל אתה כבר מכור.... עכשיו מתחילה הציפייה לדג הבא! יאללה, ברוך הבא (או ברוך שובך) למועדון הדייגים, ממתינים לדו"ח הבא.... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
Leybo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני תמיד אומר שההתמכרות האמיתית לדיג מתחילה ברגע שתופסים את הדג הראשון- הרבה פעמים קונים ציוד, משקיעים אנרגיות על למידה, יוצאים שוב ושוב ולא תופסים, ורק כח הרצון והאופטימיות מניעים אותך קדימה, אבל ברגע שאתה תופס דג, מרגיש פייט אמיתי, משיכות חוטים, אדרנלין והסיפוק הטהור של להעלות דג בחכה- מאותו הרגע אתה מכור לדיג באופן רשמי! זכית שחסכת לך את כל מה שבדרך, וקיבלת את התוצאה "אינסטנט" כבר ביציאה הראשונה! אולי אתה עוד לא יודע, אבל אתה כבר מכור.... עכשיו מתחילה הציפייה לדג הבא! יאללה, ברוך הבא (או ברוך שובך) למועדון הדייגים, ממתינים לדו"ח הבא.... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
מכור. לגמרי מכור. דרך אגב - אני מזהה את ה USER שלך מפורומים של ג'יפים בעבר?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מכור. לגמרי מכור. דרך אגב - אני מזהה את ה USER שלך מפורומים של ג'יפים בעבר? צודק. אני עדיין מציץ שם מדי פעם, אבל כבר לא בתחום כמה שנים...
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד פעם דייג, תמיד דייג. דרך אגב, גם לי היתה הפסקה ארוכה, אבל האהבה לים ולדייג אף פעם לא עוברת. אצלך ההתמכרות חזרה תהיה חזקה משל אחרים... זה כמו אלו שהולכים לקזינו וזוכים בכסף על הפעם הראשונה... אלו הכי "מסכנים" - נופלים הכי חזק בהתמכרות. מזל שבדייג, רק טוב יוצא מזה  ברוך שובך לעולם הדייג, וברוך בואך לפורום. 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מזל של מתחילים שעושים קאמבק לתחום  מפה רק להשתפשף יותר ולהסיר חלודה בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברוך השב לים אחרי 20 שנה וגם אלינו  להוציא דג בפעם הראשונה שמנסים גורם להתמכרות חזקה (ככה גם היה אצלי  ) מברוק על הראשון ו  על השחרור
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ברוך החוזר לים, אתה תרגלת זריקות, והוא תרגל נעילות 
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
איך אומרים? נגעת נסעת חחח
|
|
|
|
|
תפיסה בזריקות חימום זה לא דבר של מה בכך, הטאצ לא הלך לאיבוד אחרי עשרים שנה(זה ניקרא זיכרון עיצבי-השרירים בגוף זוכרים את התנועות), אחלה סיפתח בקאמבק ובמהרה יבוא הדג לצלחת המשך הצלחות 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך שובך לתחביב שכולנו יודעים מה הוא... עוש רושם שהמסקנות שלך נכונות  בהצלחה בבאות ובמיוחד עם הורי הלוקוס 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]