Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 23/9/2020 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דג מת - | גומבר (גומבר טורפני) | | |
הדו"ח:אהלן דייגים יקרים  לא כל כך מרבה לשתף תפיסות ויציאות דייג אבל בכל זאת החלטתי לשתף יציאת דייג שבוע לפני הסגר. מגיע לחוף ב 21:00 מתארגן ויאללה 21:30 2 מקלות במים עם פילה בורי. הראשון הגיע בשעה 23:00 ואז ב2 בבוקר קולט את המקל לוקח ימינה מיד הבנתי שיש גומבר מכובד (סביבות 4 קילו) לצערי עוד 3 גומברים הצליחו לברוח באותו הערב בקיצור אחלה יציאה לפני הסגר שתהיה לנו שנה טובה חברים 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2020, 00:36:06 AM על ידי Kevin
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גומבר יפיפה קווין  אחרי כזו תפיסה - הבריחות כואבות פחות.... וטוב לדעת - הגומברים כאן והם גדולים... מאוד גדולים... נ.ב. שיתפת בדו"ח ונשארת בחיים  - תרגיש בנוח לשתף יותר, זה מעניין ותורם... 
|
-------------------------------
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד קווין, יופי של גומברים
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
יופי של חתיכה! איזה דג פיתקיון שמת ובאיזה ריג השתמשת? תודה על השיתוף 
|
|
|
|
Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
תודה רבה חברים
מור אני אצרף כמה תמונות ריג פשוט מאוד על השוקלידר אורך חוט בדרך כלל מטר פלוס (תלוי במצב הים) חשוב מאוד לדעת להציף נכון את הפיתיון (פילה בורי)
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2020, 12:16:34 PM על ידי Kevin
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איזה כיף לראות כאן עוד דו"ח דיג חופי קלאסי  חתיכת גומבר מכובד מאוד  אתה מזומן לשתף כאן בכיף את הדוחות שלך ולא להתבייש 
|
-------------------------------
|
|
|
~@מור@~
|
מנותקגיל:
40
|
|
תודה רבה חברים
מור אני אצרף כמה תמונות ריג פשוט מאוד על השוקלידר אורך חוט בדרך כלל מטר פלוס (תלוי במצב הים) חשוב מאוד לדעת להציף נכון את הפיתיון (פילה בורי)
נהדר. אני מבין שהמשקולת היא משקולת תלייה והריג מתחבר לסביבל. את הבורי אתה מציף עם חתיכת ספוג\קלקר\נודל בתוך הבטן וסוגר עם סיליקון אלסטי או שיש לך דרך אחרת להציע? מה עניין כמות החרוזים השחורים מעל ומתחת לסביבל? תודה!
|
|
|
|
Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
איזה כיף לראות כאן עוד דו"ח דיג חופי קלאסי  חתיכת גומבר מכובד מאוד  אתה מזומן לשתף כאן בכיף את הדוחות שלך ולא להתבייש  תודה רבה שרגא כן אני משתמש במשקולת פרמידה 150 גרם תלוי במקל שלך כל אחד וסוגי ההצפה שלו אם זה קלקר וכו וסוגר עם חוט אלסטי בהזדמנות אנסה לעשות סרטון עם תפירה שאני עושה ואיך אני מכניס את הקרסים החרוזים השחורים הם למעשה סטופרים, 2 לא הספיקו לי כי הפילה בורי כבד ובזמן זריקה הם זזים הסטופרים מיועדים להחזיק את הפיתיון בגובה שאתה מעדיף (תלוי גם באורך החוט שחיברת) אתה גם יכול להזיז אותם לאורך השוקלידר ולשחק עם הגובה של ההצפה כאשר הפיתיון כבר במים. הסטופרים גם מונעים קשירה מיותר בשוקלידר ונוצר לך מצב של חוט נקי מקשירות מיותרות, בזמן זריקה השוקלידר יכול להתפוצץ אם עשית כל מיני קשירות על השוקלידר ולכן משתמשים בסטופרים. יש עוד הרבה סוגים של ריגים, זאת השיטה שאני אישית מאוד אוהב ונוח לי לעבוד איתה.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2020, 16:51:52 PM על ידי Kevin
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
מנותקגיל:
40
|
|
כן אני משתמש במשקולת פרמידה 150 גרם תלוי במקל שלך כל אחד וסוגי ההצפה שלו אם זה קלקר וכו וסוגר עם חוט אלסטי בהזדמנות אנסה לעשות סרטון עם תפירה שאני עושה ואיך אני מכניס את הקרסים החרוזים השחורים הם למעשה סטופרים, 2 לא הספיקו לי כי הפילה בורי כבד ובזמן זריקה הם זזים הסטופרים מיועדים להחזיק את הפיתיון בגובה שאתה מעדיף (תלוי גם באורך החוט שחיברת) אתה גם יכול להזיז אותם לאורך השוקלידר ולשחק עם הגובה של ההצפה כאשר הפיתיון כבר במים. הסטופרים גם מונעים קשירה מיותר בשוקלידר ונוצר לך מצב של חוט נקי מקשירות מיותרות, בזמן זריקה השוקלידר יכול להתפוצץ אם עשית כל מיני קשירות על השוקלידר ולכן משתמשים בסטופרים. יש עוד הרבה סוגים של ריגים, זאת השיטה שאני אישית מאוד אוהב ונוח לי לעבוד איתה.
סטופרים גדולים לפי התמונה, לא חשבתי אפילו שזה סטופרים. את העליונים אני מבין אבל מה תפקיד התחתונים? הרי הסביבל רץ עד לסטופרים שמעליו  עניין הקשרים והפיצוצים ברור. תודה על התשובות, אני מחכים ודי בטוח שלא רק אני. סירטון יהיה מעולה!
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
כל הכבוד אחלה תפיסות
|
|
|
|
Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
כל הכבוד אחלה תפיסות
תודה רבה  אם אני רוצה להעלות את הפילה יותר גבוהה הסטופר התחתון מונע ממנו לחזור בחזרה למשקולת וגם בזמן זריקה הוא מונע מהחרוז לפגוע בקשר עם התפס מהיר למשקולת, כמה פעמים זה קרה לי אפילו עפו לי הסטופר ים עם המשקולת והקרסים ולכן אני שם לפחות 3-4 סטופרים במיוחד אם אתה עובד עם פתיון כבד כמו פילה בורי
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
איזה כיף לראות כאן עוד דו"ח דיג חופי קלאסי  חתיכת גומבר מכובד מאוד  אתה מזומן לשתף כאן בכיף את הדוחות שלך ולא להתבייש  תודה רבה שרגא כן אני משתמש במשקולת פרמידה 150 גרם תלוי במקל שלך כל אחד וסוגי ההצפה שלו אם זה קלקר וכו וסוגר עם חוט אלסטי בהזדמנות אנסה לעשות סרטון עם תפירה שאני עושה ואיך אני מכניס את הקרסים החרוזים השחורים הם למעשה סטופרים, 2 לא הספיקו לי כי הפילה בורי כבד ובזמן זריקה הם זזים הסטופרים מיועדים להחזיק את הפיתיון בגובה שאתה מעדיף (תלוי גם באורך החוט שחיברת) אתה גם יכול להזיז אותם לאורך השוקלידר ולשחק עם הגובה של ההצפה כאשר הפיתיון כבר במים. הסטופרים גם מונעים קשירה מיותר בשוקלידר ונוצר לך מצב של חוט נקי מקשירות מיותרות, בזמן זריקה השוקלידר יכול להתפוצץ אם עשית כל מיני קשירות על השוקלידר ולכן משתמשים בסטופרים. יש עוד הרבה סוגים של ריגים, זאת השיטה שאני אישית מאוד אוהב ונוח לי לעבוד איתה. יופי של דוח ותפיסות מקצוען
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2020, 18:25:29 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
Kevin
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
איזה כיף לראות כאן עוד דו"ח דיג חופי קלאסי  חתיכת גומבר מכובד מאוד  אתה מזומן לשתף כאן בכיף את הדוחות שלך ולא להתבייש  תודה רבה שרגא כן אני משתמש במשקולת פרמידה 150 גרם תלוי במקל שלך כל אחד וסוגי ההצפה שלו אם זה קלקר וכו וסוגר עם חוט אלסטי בהזדמנות אנסה לעשות סרטון עם תפירה שאני עושה ואיך אני מכניס את הקרסים החרוזים השחורים הם למעשה סטופרים, 2 לא הספיקו לי כי הפילה בורי כבד ובזמן זריקה הם זזים הסטופרים מיועדים להחזיק את הפיתיון בגובה שאתה מעדיף (תלוי גם באורך החוט שחיברת) אתה גם יכול להזיז אותם לאורך השוקלידר ולשחק עם הגובה של ההצפה כאשר הפיתיון כבר במים. הסטופרים גם מונעים קשירה מיותר בשוקלידר ונוצר לך מצב של חוט נקי מקשירות מיותרות, בזמן זריקה השוקלידר יכול להתפוצץ אם עשית כל מיני קשירות על השוקלידר ולכן משתמשים בסטופרים. יש עוד הרבה סוגים של ריגים, זאת השיטה שאני אישית מאוד אוהב ונוח לי לעבוד איתה. יופי של דוח ותפיסות מקצוען תודה רבה 
|
|
|
|
~@מור@~
|
מנותקגיל:
40
|
|
אם אני רוצה להעלות את הפילה יותר גבוהה הסטופר התחתון מונע ממנו לחזור בחזרה למשקולת וגם בזמן זריקה הוא מונע מהחרוז לפגוע בקשר עם התפס מהיר למשקולת, כמה פעמים זה קרה לי אפילו עפו לי הסטופר ים עם המשקולת והקרסים ולכן אני שם לפחות 3-4 סטופרים במיוחד אם אתה עובד עם פתיון כבד כמו פילה בורי
 תודה על התשובות
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אהלן קווין יופי של תפיסות ועוד נשארת עם טעם של עוד כמו שכתבו כמה חברים מעלי, תרגיש חופשי לשתף דו"חות זה המקום  בהצלחה בהמלך נהנתי לקרוא את הדו"ח ועבור דייגי הסרף - גיוון מצויין ליומן הדו"חות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|