תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/8/2020 | כללי: נחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
צהריים | בצק רגיל - דייג בוס | אמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן) | 6 | |
צהריים | בצק רגיל - דייג בוס | קרפיון בר (סאזאן) | 4 |
הדו"ח:
יום שישי הגיע,ושוב אנחנו עושים את דרכינו לעוד יום של דייג. פותחים את הבוקר בנקודה שביקרנו ביציאה האחרונה.הפעם,בניגוד לפעם האחרונה הדייג די חלש.חוץ מבורי מכובד וכמה לברקים קטנים שנתפסו בבוס לא היה יותר מדי אקשן. לאחר כמעט 3 שעות בנקודה ממשיכים הלאה לעוד נקודה. נקודה חדשה שלא ביקרנו בה מעולם,ותאמינו לי שיש הרבה כאלה... דגי המטרה במקום החדש הם קרפיונים ומושטים. שרה מכינה את הבצק המיוחד שלה שעשוי מחלה קלועה ומים,ומתכבדת בתפיסה הראשונה של מושט מכובד. מה שמעודד אותנו זו העובדה שיש אכילות כל הזמן,ומרגישים שזה רק עניין של זמן עד שיבוא הדג המיוחל.שרה כבר שולפת את המושט השני שלה,ואני צועק עליה מקנאה שזה לא הוגן חחח אז היא משחררת לי טיפ קטן,ותוך כמה דקות אני גם מוציא את המושט הראשון שלי.דודו וולרי גם נכנסים לעניינים עם מושטים יפים וכולנו מבסוטים. גם קרפיון אלים שהעלה לי את רמת האדרנלין נתפס לאחר דרמה קצרה,ושוחרר כלאחר כבוד,וגם מושט גדול שהייתי בטוח בהתחלה שזה קרפיון בכלל.תענוג!! לסיכום,עוד חוויה של דייג עם החברים הטובים,וסימון V על עוד נקודה חדשה. אז עד הדו"ח והסרטון הבאים אדיוס אמיגוססס.